Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
76-ért még kelet eu térképpel is nehezen hihetőnek tartom az árat, nemhogy teljes eu térképpel. Én májusban vettem, akkor még nagyon új volt, kelet eu-val 97-ért, teljes euval még mindíg 100 fölött látom boltokban, interneten. Nem véletlenül 320-as az?
Én Júniusban 84-ért, de csak kelet eu térképpel, de manapság ez a legkevesebb, már USA-t is rátettem:-)Nem tudod lealkudni??mondjuk térkép nélkül 60-ra, többit meg, innen a topic utasításai szerint elintézed??!:-)
Sziasztok! Én összeütöttem egy olyan skint amiben a Riks és a Phi féléket ötvöztem.Egészen pontosan a Phi féléből csak a Poi ikonokat raktam át a Riks-be illetve javítottam a Riksben egy képet ami nem megfelelő méretű volt és ezért a részletes utitervben elcsusztak az ikonok. Ezenkivűl ugyan erre csináltam egy Skoda Octavias betöltőképernyőt és lecseréltem az analóg km órákat szintén Octaviásra ha valakit érdekel feltöltöm valahova.
Jajj, ne mondj ilyet!!! Én két hónapja még 105 ezerért vettem!
Viccet félre téve, vedd meg!!! Szerintem, és gondolom mindenkinek ez a vélemyénye, hogy jelenleg a piacon lévő gps-ek közül a legszebb és legjobb darab.
A miomap V3.3 felületének változtatása a DATA.ZIP file lecserélésével lehetséges.
1. Elősször át kell nevezni az eredetit valami másnak, majd odamásolni a módosítottat data.zip néven mellé. így megmarad az eredeti, ha vissza szeretnéd állítani.
2. néhány ember folyamatosan fejleszti a sajátját. Töltsd le az egyiket, nevezd át data.zip-re, és másold be a már átnevezett, (eredetileg data.zip nevű) file mellé.
Ha tud valaki újjat, vagy mixelte valamelyik kettőt, akkor kérem töltse fel valahova, és írja be ide a linket... vagy ha valaki rájött valami olyanra, amire én nem, az kérem ossza meg, hogy mi is tudjuk.
A C520-at könnyen, és gyorsan lehet okosítani. Le tudsz majd rajta filmeket játszani, affice dokumentumokat nézegetni,... ebben segítünk.
Adunk hozzá olyan térkép programot (miomap V3.3) is, amit felmásolsz egy SD kártyára, és bizonyos könyvtárba akármilyen térképet bemásolsz, az működni fog.
Ezt aztán úgy hackeled/módosítod, ahogy akarod... ha elrontod, akkor kihúzod az SD kártyát, és elkezded használni a hivatalos kelet eu-s térképekkel ellátott, beépített miomap-ot.
Ezt innen szedheted le: http://rapidshare.com/files/37138223/MioMap_v3.3_PNA_272x480.rar
Használati utasítás:
"Amit ebben találsz egy crack-elt miomap 3.3-as verzió fel kell másolni egy SD kártyára, majd az SD kártya gyökérkönyvtárába kell másolni a mioautorun.exe-t. Ezt követően a LANG mappába a magyart bemásolod, majd a MAPS mappát feltöltöd tetszőleges térképekkel, mivel ez már bármilyen térképet kezel Amerikától Austráliáig. Bekapcsolt állapotban behelyezed az SD károlyt és pár másodperc múlva a kijelző alján látsz majd egy vékony szürke csíkot. Erre rákkatt. kétszer és előjön a start menü. Itt a RUN résznél tudod futtatni az sd kártyán lévő miomapot. Ennyi! "
Az én elvem az, hogy az eredeti programot békénhagyom, mert az a biztonsági tartalék, ha az SD kártyáról futtatott, egyedi data.zip-el (Shinnel) használt prgram mégse működik úgy, ahhogy szeretném. (már előfordult)
Itt találsz hozzá új hangokat (3 db női, és egy férfi a jelenlegi készlet, ha jól tudom)
Szeretnék a szakértő Uraktól kérdezni. Mio 169-es készülékemet cserélném Mio C520 vagy 720-ra. Vélemények ezekről a készülékekről. Ha jól tudom ezeken MioMap térkép van. Lehet Igo-val bővíteni? Megérné megvenni hozzá a TMC-bölcsőt?
Más. Az alap menünél a telefon helyére raktad be a Te menüd indítóját. Ezzel nincs is gond, de így viszont nincs telefon menü. Jó, én amúgy sem használtam azt, de erre tervezel valamilyen megoldást, vagy így marad? Mondom, engem nem zavar, mert így is nagyot alkottál, csak lehet, hogy valakinek hiányozna.
Á, köszi. Így valóban másképp indul. Eddig csak újraindítást csináltam. Na, ami most nem indul el: 1. E-books (lehet, hogy azért, mert nincs ilyen fájl benne, amit megnyisson? 2. BananaPc 3. OkApp (ez nem tudom, hogy mi) A többi az SZUPER!
Marha klassz...bejött...kicsit szórakoztam,hogy hogy is kell behozni..kikapcsolva bekapcsolva:-)Gratulálok, penge vagy nagyon,hogy ilyet tudsz alkotni!Párszor dob ki hibaüziket..e-book bekapcsolásakor..lehet mert nincs fent a gépemen olyan fájl amit olvashatna?Új távlatok a C520 lehetőségeiben!
Most az a helyzet, hogy meg se tudom nézni, mert az istenért nem akar bejönni. Lehet, hogy az a baj, hogy előtte fent volt a gépen a MoonBear féle hack, és hiába töröltem le a kártyáról, az még mindig bezavar valamiért. Szerintem attól kéne valahogy megszabadulnom és akkor jó lesz, de erre már csak hét végén lesz időm. :-( Addig meg bosszankodhatok.
Na, én is felraktam stopword hack-ét. Mondhatom nagyon klassz lett! Sok hasznos progi van rajta, bár elsőre nem minden indult el, de még próbálkozom. A héten lesz rá időm megismerni, mert vidéken leszek. Péntek este még beszámolhatok róla, ha valami nem müxik esetleg.
Stopword, csak így tovább, várjuk a magyarítást is! GRATULA!
http://stopword.freeblog.hu/
Gratulálok a blog írójának !
Mio C720 on is kitűnően működik.
Nekem kártyán van és ha kihuzom akkor sincs semmi probléma , az eredeti Mios op rendszer jön be.
Teljes PDA lett a PNA ból J
Rengeteg uj ikon és hasznos programok !
Köszönöm !