Nem tudom hányan láttátok a tegnapi Davis-Greene meccset, de szerintem az utóbbi évek egyik legkiélezettebb, leginkább feszültségekkel teli meccse volt. Ha esetleg már kitárgyaltátok volna, akkor bocs, nem olvastam vissza. Elképesztő volt, hogy hányszor fordult meg a szerencse, amikor már azt hittem, hogy most már aztán tényleg nem lesz köbb fordulat, naná, hogy megint változott a kép. Örülok a nagy öreg Davis-nek, remélem megy még legalább egy kört. Jimmyisten viszont nagy király, nem tudom mi történt vele, de parádézik, már 8-1-re vezet. Maguire-ért meg nagy kár, ezek szerintem még nem TOP16 játékos, hogy első körben Sullivan-nal kellett játszania. Azt pedig nem tudom, hányan hallottátok, hogy Paul Hunter-ről kiderült, hogy rákos :-(((((((( Csak a legjobbakat kívánom neki !!!!!!!!!!!!!
ja és azért tegyük hozzá Holt elég jól játszott. a sorsolás nagyon sokat számít, igen nagy különbség vannak kvalisok kvalitásai :) között:pl Maguire, Holt és O'Brien, Greene
A délutániakról le fogunk, mert a héten súlyemelés is lesz (ma meg ugye futás). De pl ez is egy nagyon hosszú meccs, rengeteg a hiba, csúsznak a frame-ek.
Holt közel áll a 9-6-hoz, onnan már nem lesz visszatérés Hunternek.
Igen, nálam is elmegy rendszeresen az Eurosport képe/hangja, tegnap már direkt rápillantottam az órára olyankor, és úgy tûnt, hogy 2 óra 5 percenként csinálja. Az éjfél körüli pont szünetben volt :-)
Chris Small egyetlen merkozesen sem tudott gyozni az elmult tobb, mint egy evben. Utoljara tavaly Maltan volt gyozelme. Igy aztan a 12. helyrol rengeteget csuszik vissza, meg a 32-bol is kiszorul majd jovore. (Egyebkent mar regota kronikus hatfajassal kuzd).
Érdekes ez a logika, azzal könnyített volna Greene lelkén, hogy a mák után végiglöki az egészet? :)
Nagyon tétova kísérlet volt az ahhoz, hogy azt mondjuk, ráment. Biztonságba helyezte a fehéret, a zöldet pedig a lyuk felé terelte. Szóval a pott csak a plusz lett volna ebben a szituációban (ahogy a sárgánál is az volt).