A mult hónapban voltam, a repülőgépen már értékesítették a Bergamo-Milano buszjegyeket, 9€/fő a retur, (kártyával is fizethető volt) Milano-ban a Főpályaudvarnál van a végállomása.
A helyi közlekedési jegyet a pályaudvar melletti Metrónál lehet venni automatából. Rengeteg román "segítők" alkalmatlankodnak a jegyautomatáknál, legyetek óvatosak!!.
A szálláshely a Viale Lunigiana 24, Stazione Centrale (Központi pályaudvar) - nál lesz. Azt írják, h mindössze 800 méterre fekszik Milánó központi pályaudvarától. A Sondrio metróállomás 100 méterre található. A főpályaudvar villamossal is elérhető. Ezek szerint a 48 órás jegy ide már nem biztos, h érvényes? Megnéztem, a Sondrio a sárga, M3as metró utolsó előtti állomása Maciachini végállomás felé. Ide akkor már szakaszjegyet kell váltanom?? Köszi.
A metróban a térképen pl. jelölve vannak a határok, oda már más jegy kell, ez kb. az utolsó 3-4 állomás lehet. Ha nem arra van a szállásotok, akkor szerintem nem érdekes.
először nem olvastam lejjebb és azt hittem, h a te kérdéseid a kérdések. mondom ezt nem értem, hogyhogy nem tudod te ezekre a választ, vmi zavar van az erőben- de nem.. :DD
Liticarb, azt hogy érted, h szakaszhatárokig? Milano határán kívül nem érvényes, vagy Milano van felosztva? Az útikönyvemben 5 részre van felosztva, de ez inkább tájegységek szerinti felosztás. Köszi a segítséget!
Én nov. 08-án megyek Milánóba, s 10én jövök vissza. Tudnál segíteni, h mivel éri meg a legjobban Bergamoból Milánóba bejutni, ill. lehet-e menettérti jegyet váltani? - 5€ a busz /út
A milánói tömegközlekedésre a 48 óráig érvényes jegyet érdemes venni?- Ha 2 napig leszel akkor mindenképpen.
Ez mindenfajta tömegközlekedésre érvényes? - Igen, a szakaszhatárokig.
A Milan stadionjában voltál esetleg? Érdemes oda ellátogatnom? - Ha érdekel a stadion és a foci akkor mindenképpen.
Én nov. 08-án megyek Milánóba, s 10én jövök vissza. Tudnál segíteni, h mivel éri meg a legjobban Bergamoból Milánóba bejutni, ill. lehet-e menettérti jegyet váltani? A milánói tömegközlekedésre a 48 óráig érvényes jegyet érdemes venni? Ez mindenfajta tömegközlekedésre érvényes? A Milan stadionjában voltál esetleg? Érdemes oda ellátogatnom? Előre is köszi a választ!
Én nov. 08-án megyek Milánóba, s 10én jövök vissza. Valaki tudna segíteni, h mivel éri meg a legjobban Bergamoból Milánóba bejutni, ill. lehet-e menettérti jegyet váltani? A milánói tömegközlekedésre a 48 óráig érvényes jegyet érdemes venni? Ez mindenfajta tömegközlekedésre érvényes? A Milan stadionjában volt vki? Érdemes oda ellátogatnom? Előre is köszi a válaszokat!
Kis segítségre lenne szükségem. Remélhetőleg December közepén eljutunk Milano környékére, valaki esetleg tud ajánlani Malpensa,Oleggio,Gallarte,Legnano,Varese környékén jó szállást, tiszta hely, nem lepukkant hotel, saját fürdőszoba ami kitétel, illetve a reggeli sem hátrány. Illetve autókölcsönzőt is keresnék, amiket a neten találtam szinte egy autó árát zárolnák a kártyán önrész és kaució címszó alatt. Ez meglepett mert Görög,Török,Spanyol országban nem ez a módi, tehát olyat keresnék ahol az önrész minimális vagy nincs és a kártyán sem tárolnak 350-2200€-t
Sziasztok! Vett már valaki Milano kártyát, 3 naposat, mennyibe kerül? Vagy családi jegyet 4 főre? Kérem vettetek, írjátok meg, mire lehet használni az utazáson kívül. Itt Budapesten meg lehet venni 4 főre közel 20.000.-Ft, megéri? Üdv.mindenkinek Kati
Szuper, ez nekem is hasznos lehet :) Esetleg bikemi.com-os, városi "majdnem ingyenes" biciklikölcsönzéssel kapcsolatos, 3208-as hozzászólásban leírt kérdésemre nincs tipped?
Üdv! Kedd délelőtt nagy bazár és gyümölcs piac van a Via Marcello-n. Legutóbbi milánói utamon bevásároltam fél eurós akciós banánból ott. Ez a Piazza Lima és a Centrale közt van a 81-es busz vonalán. Ezen az oldalon információt találsz a nagyobb milánói piacokról is.
A meteorog eléggé tévedős oldal. Ami nem hosszútávú és 90%-ban be szokott jönni az a wunderground.com illetve az accuweather.com ezeket érdemes nézegetni, de 5 napnál távolabbi előrejelzések eléggé kétségesek mindig.
Hát ez nem igazán jó hír.... Bár én is néztem előrejelzést, igaz másik oldalon, és jobbat mutatott http://www.meteoprog.hu/hu/review/Milan/ legalább is kevesebb esőt. Most az egyszer nem bánnám, ha nekem, illetve ennek az oldalnak lenne igaza :)