Szerintem a második film címe ki hinné? AGYHALÁL (Brainstorm, 1983).
Ez volt Nathalie Wood utolsó filmje, a forgatás vége felé fulladt bele a tengerbe még 1981-ben. A produkciót leállították, majd két év múlva apróbb trükkök segítségével (korábbi jelenetek felhasználása más kamerállásból stb.) mégis befejezték.
Esetleg lapozz vissza, rémlik, hogy mintha valaki még IMDB linket is posztolt volna, de most nem találom.
a 2-ben említettfilm is ismerős, rémlik a jelenet, amikor bemennek a stúdióba, a technikus mondja ,hogy a holnapi meccset csinálja, és dohog, mert a kollegája túl sok lest rakott bele.
1: Arra emlékszem, hogy talán pár fiatal egy kocsival egy barlangba beesik, aminek a másik végén kijőve a középkorban találják magukat, és az a kép van még meg, hogy talán csatát is vívnak, amiben a kocsival is részt vesznek...
2: A másik versenyzőmből csak annyi van meg, hogy egy család egyik tagja talán eltűnik, a következő emlékem, hogy a megmaradt családtagok nézik a TV-t, amiben van valami, ami miatt elmennek az adást sugárzó stúdióhoz, bemennek, és akkor jönnek rá, hogy minden csak virtuális, mert a TV-ben látott meccset is csak számítógépeken rakják össze... amire emlékszem, hogy a meccsen talán elvétnek egy passzt vagy gólt, ekkor megállítják a meccset, az egyik játékost arréb rakják, újra elindítják, és akkor már gólt tud rugni... vagy valami ilyesmi :)
Azért jobban átgondolva nem 100%-os a tipp, mert már hét éve láttam. (De esetleg kihagyni is kár.)
Én viszont igazi klasszikus olasz vígjátékokat keresek. többnyire az nagy öregekkel. A. Sordi, V. Gassman (pl. a nő illata - 1974!!!) N.Manfredi, U.Tognazzi. Ezeket sajnos dvd-n nem adták ki soha, (VHS?) viszont a M.Televízió rajtuk ül - vagy már esetleg valakik hazahordta - mert én is ott láttam ezeket. Valaki tud valami lelőhelyet?
Sajnos az időutazós tortasűtős filmben nem tudok segíteni, de a leírt modanivaló alapján beugrott hogy én is láttam régebben. Ez persze nulla segítség, de érdekes hogy milyen semmiségek alapján lehet azonosítani egy filmet.
Régebben, valamikor a kilencvenes évek közepe táján láttam egy filmet az HBO-n. Műfaját tekintve azt hiszem, akció. Az elején van egy amcsi csaj, aki Spanyolországban él, és valami gengszterfélének dolgozik. Valamivel kihúzza nála a gyufát, és az megöli. A bátyja Amerikából hamarosan megérkezik, hogy kinyomozza és megbosszulja a halálát. Egy közös ismerősük is a segítségére van, akivel első ízben úgy találkozik, hogy a szekrényben bújkál a húga lakásán. Fogalmam sincs, ki játszik benne, és hogy mennyire nagy film. Teljesen végig nem láttam. Valakinek rémlik?
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Egy (azt hiszem) amerikai thrillert keresek, csak a történetre emlékszem valamennyire. Országúton viharban valamilyen műszaki hiba miatt megáll az autóval egy család, kiszállnak a kocsiból a felnőttek és az asszonyt a gyerek szeme láttára üti el egy kamion. Később ők is, meg a többi szereplő is egy útszéli motelben rekednek, mert elzárja az utat az itéletidő. A szereplők sorban halnak meg erőszakos halállal, és általában az a következő áldozat, akire éppen gyanakodnánk. Ennyi maradt meg a filmből, valaki biztosan tudja, a címét. Előre is köszönöm.
hali, remélem jó helyen járok: egy bizonyos filmet keresek, és jobb ötletem egyelőre nincs, mint hogy fórumonok kérdezősködjek utána.
ugyanis jóformán semmilyen infóm nincs róla :(
tv filmről van szó, szerintem moziban sosem ment. erősen B kategóriás, és az egyik kereskedelmi csatorna vetítette úgy 5-6 éve. ha jól emlékszem német film volt, és németországbam is játszódott. a sztori szerint valami mutálódott pestis vírus kezdi megtizedelni a világ lakosságát, és semmi formula, gyógyszer nincs ellene, és egyre csak terjed és terjed... próbálják karanténba zárni: a fertőzötteket stadionokba terelik és...
... és itt volt vége az első epizódnak. a másodikat pedig nem rögzítette anno a videom és nem tudtam, mi a sztori vége. de nagyon érdekelne. azóta is.
esetleg nem tudtok valami kereső szerűséget, ahol a foszlányos sztorilájn alapján lehetne keresni, vagy ilyesmi?
épp most kelt fel a hugom és megnézte azt mondta hogy úgy nézki le tudja majd tölteni a lassúval csak a 8 rész az nagyon szét van darabolva a data.hu-n . amiket ő szokott 4 részből vannak és fele idő amíg tölti . na mindegy türelemmel várom mikor csinálja meg nekem . mostmár nem szabad idegesíteni mert számítógép analfabéta vagyok és mehetek máshova segítséget kérni . mi az a le.Ha ?
Szia. ezen az oldalon ahol a linkek vannak van ingyenes letöltés ,ami lassú és van a prémium ami gyors,érdemes az oldalra küldeni egy sms-t mert jó én már kiprobáltam és nem is sokba kerül,a kodot sms-ben kapod azonnal és már töltheted is le.Ha valami gondod van csak írj.
köszi sajnos egymagam a te értékes segítségedhez is kevés vagyok . valaki aki ért hozzá annak kell még helyi szinten a segítségét kérnem . neked is nagyon köszönöm a segítséget
köszönöm a segítségedet . de nem tudom hogy itthon alkalmas e valami a nnak a divx -nek a lejátszására . a google-ban utána nézek mi is az , mert nem tudom . a vhs rendszerű kazetta , dvd már ismerős .
Sziasztok.Keresek egy filmet de sajna a címe nem jut eszembe,elég régen láttam talán a HBO-n játszották ,egy munkás fúvós zenekarról szól akik sztrájkolnak de közben beneveznek egy országos versenyre,a karmesterük még korházba is kerül.Köszi előre is.
Üdv, ebben egy kis segítség elkélne, nem tudom ezt mivel lehetne kicsomagolni. A letöltött 5 db zip fájl kicsomagolása után ez lett belőle, kép mellékelve:
ez a csapdás elég halványan van meg, a szellemesből kicsit több maradt meg. A házaspár fogadós volt. És ahhoz, hogy átjussanak a falon, hármat kellet rá koppantaniuk, vagyis inkább az összezéárt öklükkel, és az ujjukkal számolták, hanyadik koppintás.