Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Helló, most úgy veszem, hogy ez nekem szól, ha nem így van, akkor bocs a válaszért. Én pl. azért töltök fel a rapidshare-re, mivel nem ismerek olyan nyilvános tárhelyet, ahol biztosítva érzem azt, hogy egy felületes admin a fájlnév alapján kapásból illegálisnak megítélve a tartalmat, kénye-kedve szerint nem törölgeti a dolgaimat. Persze a rapidshare-nek valóban megvan az a hátránya, hogy több minden nem tölthető azonnal egymás után, de valamit valamiért.
Ha esetleg úgy gondolod, hogy bármi anyagi hasznom van ebből a dologból akkor tévedsz.
Ha mondasz jobb tippet, hogy hova töltsek fel, azt szívesen veszem.
Bocsi ,de nem értem a logikát a rapidshare-os várakozás témában. Van ,hogy kiidegel és napokig nem is nézek a lapokra. Azt hittem ez egy kölcsönös fel-
Hatodszorra töltöm le a béta 3 fájlt és a negyedik kicsomagolóprogramot telepítem a gépemre, mindegyik hibát jelez ki.Csak egy Mio könyvtárat hajlandó kicsomagolni, sem az autorun exe, scp, sem pedig a showtaskbar exe nem látható.Valaki más próbálta már sikerrel esetleg?
Amelyikben nincs kékfogú, az a 320-as. Szerintem a 720-asban lévő kamerát hagyjuk, nemhiszem, hogy jobb lenne, mint egy átlag kamerás mobil. Akkor már inkább egy 30ezer körüli áron kapható alap kompakt, ha valaki nem akar nagyobb fényképezőt magával hordani.
Bluetooth telefonkihangosító az 520-ban is van!!!Első pont kilőve. A másik kettő szerintem tök felesleges.A névjegy fotózás jó néhány felhasználó szerint használhatatlan másrészt nem hiszem , hogy bárki is túl sűrün használná. Mondjuk ha valakinek esetleg szüksége van a fényképezőre akkor 720 amúgy szerintem sokkal jobban megéri az árát az 520-as.
...mert a C720 at össze tudod kapcsolni vezeték nélkül telefonnal , fülhallgatóval , és a tefonod telefonkönyvét tudod kezelni a pna-don nagy ikonokkal....
...nem beszélve a lefotózom a névjegyet és odanavigál a névjegyen lévő címre...
...vagy lefotózok egy házat és legközelebb csak ráböksz a fotóra és már oda is navigál.... ezek plusszok a 720 ban