Csepeli lakásom (58m2) tisztán tartásához keresek segítséget, heti/kétheti gyakorisággal. Feladatok megbeszélés szerint, de alapvetően rendrakásról, portalanításról, felmosásról, vizes helyiségek takarításáról lenne szó, alkalmanként külön díjazással nagyobb takarítás (ablakmosás, stb.)
Ha a fentieket tudná vállalni, kérem jelentkezzen a david.peter.80@gmail.com e-mailcímen, ha lehet árajánlattal együtt.
Mayeron Anita vagyok. Vállalkozóként munkaerő-kölcsönzéssel és magánházak, nagy vállalatok takarításával foglalkozom.
Lényeges szempontoknak tartom Önökre és üzleti igényeikre koncentrálni.
Örömünkre szolgálna, ha kapcsolatba kívánna lépni velünk! Illetékes munkatársam vagy Én haladéktalanul felvesszük a kapcsolatot Önökkel és kérésére, személyre szabott megoldásokat dolgozunk ki!
Budakalászi családhoz, 140nm-es, egy szintes házba keresek önmagára és munkájára igényes maximum középkorú takarítót, aki tudja tolerálni egy 2,5éves és egy újszülött gyerekkel járó esetleges kellemetlenséget. Heti egy alkalomról, általános takarításról van szó, vasalásra, vásárlásra nincs szükség. Fényképes bemutatkozó leveleket a turigabor(kukac)yahoo.com címre várom.
Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok. Referencia munkával, illvetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! Illetve alkalmi ablak tisztítást,festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok.
Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok. Referencia munkával, illvetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! Illetve alkalmi ablak tisztítást,festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok.
Takarítást és ezzel kapcsolatos munkát Vállalok családoknál. Megbízható munkámra igényes ,precíz 40 év es Nő vagyok. Nincsenek káros szenvedélyeim,a munkámért felelőseget vállalok. jelenlegi helyeimre több
éve járok,referenciám is van. de tapasztalataim szerint 1 próba Nap amit akár Önnel,vagy ön nélkül csinálunk végig az a Biztos Referencia.
Ha ön is így gondolja? a részletekért Hívjon Bizalommal! ha kölcsönös a bizalom és önöknél dolgozom,személyes adataimat is szívesen meg adom és leinformálható vagyok.
Budaörsi házunkba keresek a környékről hosszú távra, megbízható, precíz, gyakorlattal rendelkező takarítónőt keddi vagy szerdai napokra, kétheti majd szeptembertől heti gyakorisággal. Gépkocsival rendelkezők előnyben.
30 éves hölgy személyében Budapest területén vállalok heti rendszeres, illetve alkalmi nagytakarításokat, kizárólag Hölgyeknél, illetve Családoknál. Gyakorlattal és referenciával rendelkezem. Várom szíves megkeresésüket.
Megbizhato, kozepkoro no szemelyeben keresek továbbra is magánházaknál kis es nagytakaritást es festes utáni nagytakaritást is! Károsszenvedelyem nincs ! oraberem:(1300frt)
Hajnalos irodaitakaritást is keresek meg! Hivjon bizalommal, vagy irjon!