Ősszel, még a fagyok előtt, visszavágom a banánt és összeszedem a kertben lévő száraz leveleket, elszáradt növényeket és ezzel betakarom. Jó sokat lehetőleg. Mást én nem szoktam vele csinálni.
Én nem tudom milyen banán lehet.Voltál már a pálmaliget.hu oldalon?Ott a galériába nagyon sokféle banánt meglehet találni,hátha ott betudod azonosítani.A jobban látható yuccám idén virágzott előszőr.Gyönyörű volt.
Még nem,de szerintem nem bonyolultabb mint bármi mást vetni.Én mondjuk egyből egyesével vetném kis cserépbe, így később nem sérül annyira a gyökere.Na meg mint másnál is csak nedves legyen a föld és ne vizes.
Hello!Látom még csigád is van:-)Ilyen az én Penny-s banánom is.A musám ugy néz ki botritiszes,najd du. elszaladok venni valami vegyilötyit.Nekem eddig a Tescos zöldnövényes virágtáp volt a legjobb,de most csak virágzóhoz van a félegyháziba.
Nem nyolc éves. Télen el szokott pusztulni az "öreg banán", tavasszal pedig kihajtanak a banánsarjak. Ősszel, fagyok előtt visszavágom, letakarom és tavasszal, ha el nem fagy, kihajt. A lakásban is szoktam egy banánt átteleltetni, hátha a kinti elfagy.