a képen Anderson Varejao, a brazil látható (különös ismetető jegyek: haj, név, és nem focizik...), Steve Nash-el meg Dirkkel nyithatnának egy NBA-fodrászatot fehér gyerekeknek számára.
a cnn-en egyik nap szépen így mondták (kb): "Andrej Vorozsin leszedi a lepattanót..." - orosz lett belőle...
Ajjaj, kezdünk szívni... Már csak eggyel megyünk. Nem lehet tudni, hogy ki fog nyerni egyelőre. (7p van hátra) Ott Billups és Sheed jók, nálunk csak KG, de most még ő is bénázik...
Amúgy Lebron majdnem megint tripla-duplát nyomott. De a Wiz így is nyert. Hihetetlen. Lehet, hogy azért, mert McInnis nem játszott.
a népszabis NBA tudósításokat Horváth Gábor, a lap wash-i tudósítója írja. egyszer tavaly(előtt) írt vmit néhány tévedéssel/hibával, erre - mivel sehonnan nem lehetett a cikkírók e-mailjét kideríteni - írtam a nol címére, hogy Horváth Gábor figyelmébe ajánlom a helyesbítéseimet. Pár héttel később visszaírt (szóval végül is eljuttatták hozzá az észrevételeimet...), és írta, hogy valszeg igazam van, és köszöni szépen, és ő nem nagyon ért az NBA-hez. Szal az ürge időnként téved, de viszont elismeri, és még egy ismeretlen okostojás e-mailjére is válaszol. (a népszabiban legalább vannak néha KÉPEK az NBA-ből, míg "A SPORTCSARTORNÁN" basznak közvetíteni... )
egyébként ez a "kisujj+muatató ujj" tényleg a Texas Univ. sport csapatainak buzdítására szolgál, tavaly mikor kint voltam én is furcsán néztem hogy a csere partnerem állandoan ilyeneket mutat nekem (Dallasba voltam) és utána elmagyarázta hogy a bátyja a Texas Universityre jár egyetemre és ott ezzel a jellel buzdítják a csapatot (egy ilyen bika szarv vmi a logojuk) és onnan jött ez a jel. Pedig azt hittem hogy nagy rocker :D ez a Bush lány nem is néz ki annyira rosszul.
Van a mai Népszabadságban egy egész jó cikk az NBA pénteki játéknapjáról. Manu 48 pont a Suns ellen, a Bulls megverte a Pistons-t, a Magic a Sixers-t stb. Egész jó kis cikk, olvasgatom erre /szó szerinti idézet/:
"...A zseniális Allen Iverson 38 és az egyre jobb teljesítményt nyújtó center Samuel Dalembert 24 pontja ellenére a floridaiak a hajrában felülkerekedtek (115:111). A sikert annak köszönhetik, hogy két, a tojáshéjat szinte még a fenekén viselő újoncuk, Dwight Howard és Steve Francis a meccs legvégén elveszett helyzetet nem ismerve száguldozott és visszapöckölte a gyűrűről lepattanó dobásokat..."
Hány év múlva veheti le Franchise a tojáshéjat a seggéről???
aszondod olyan jó az a Parker, izé Carter?
na ja persze a 2. csapat ellen jobb, de az első ellen is jó lenne Wally
nana a Pistons jön és legyalul benneteket