A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
Na ez a különbség a farizeusok és köztem. Én ugyanis nem akarom "áldozataim" kereszténnyé tenni, én csak elmondok ezt azt, aztán leszarom, mert annak a gyülekezetnek NEM én vok a főpásztora. Aki úgy gondolja, hogy, na az nem engem fog keresni hanem a gyüli pásztorát.
A farizeusok is megkerülték a tengert, csakhogy egy embert zsidóvá tegyenek, ám kétszerte inkább a gyehenna fiává tették magoknál. Ennyit ér a te "evangelizálásod" - is...
te meg ateista vagy, így meddő a vitánk. Úgy beszélsz evangélizálásról, hogy lusta "szőlőmunkás" vagy. Nem wagy kompetens. Hányszor álltál ki a főteretekre evangélizálni? 0,000001 ? :D
Tehát szerinted is a nő az állat. És így vagy úgy, de a férfi dolga vízbe fojtani ha nem érti a magyart. :D
Megkérdőjelezed hogy a nőnek saját agya van, bármennyire is szar az?
Chak szeretnélek emlékeztetni hogy a nő oldalbordából készült NEM oldal agyféltekéből.
Ha az állat kiszalad kamion elé az vajon a pásztor bűne?
Hogy Júdás felakasztotta magát az meg Jézus felelőssége? :D :D
Úgy "gondolkocc" mint egy nő....... a melleiden kívül semmid sincs. :D
"Millió ellenpélda van. Ne dugd homokba a fejed..."
Akikről én meséltőm, róluk igaz mit írtam. Felhő is azért vonyít folyton a fórumon. Közösséget vállalt a nikolaita szektavezérrel éveken át és ezért kapja az ívet.
Vajh mér lenne Lót bűne az, hogy a neje nem Istent választotta, hanem Szodomát?
Sajnos továbbbra sem vagy képes szöveget értelmezni. A nő bűne, de Lót felelős benne: nem volt tekintélye, ezért kacsingatott hátra az asszony, ráadásul Lót a család paptya kelletett (volna), hogy legyen - a pap felelős a nyájáért.
Vagyis a mogyorónyi agyaddal tuti azt gondolod, hogy pénzzel kellett volna kurvásítanom az exnejem, hogy tiszteljen? Há ha qrba akkor álljon ki a sorra ahahaHAHA AhaHAHAHA
Baromságot írtál. Vajh mér lenne Lót bűne az, hogy a neje nem Istent választotta, hanem Szodomát?
Amúgy pont az történt velem is, mint Lóttal. Szodoma porig aláztatott az Úr végtelen kegyelméből Áááááámen Az istenteleneket ostorozza a Krisztus minden nap jeeeeah