Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Bálint306XSi Creative Commons License 2009.12.27 0 0 332
Szia!

A középkonzol jobb oldalára való, de most nem találom. Holnap átnézem megint a műhelyt, ha megvan csinálok képet! ;)
Előzmény: aranybora (305)
_Bora_ Creative Commons License 2009.12.27 0 0 331

Vizsgára azért motort-fékrendszert-futóművet nem könnyen lehet egyben visszacserélni. :)) A karosszéria meg a beltér talán 1xrűbb dolog.

Tapasztalat. :P

Sztem jó lesz, ha hozzászoksz a kommentterméshez: mire megismerjük a kocsinkat,  mi még biztosan sok kérdéssel fogunk Hozzátok, tapasztalt Bora-tulajokhoz fordulni. :D

Előzmény: Bálint306XSi (329)
Bálint306XSi Creative Commons License 2009.12.27 0 0 330
Szia!

El is felejtettem, de kipróbáltam a villogósdit. :) Szóval, ha működik az ASR, ESP vagy bármelyik 3betűs akkor villog a műszerfalon. A hóban sikerült kipróbálni. :) Nehéz a lábad és valszeg elforgott csak a kerék a csúszós felületen. ;)
Előzmény: RoyPaci (274)
Bálint306XSi Creative Commons License 2009.12.27 0 0 329
315-ös hsz hova lett? :))

A megoldás, ha vizsgára megvan az eredeti cucc. :) Németeknél, ha van TÜV papír akkor nem szaroznak, de ez Mo.... :)

Nem vagyok pár órát és termeltek rendesen, ehhez nem vagyok hozzászokva! :DD
Előzmény: e.z (322)
Bálint306XSi Creative Commons License 2009.12.27 0 0 328
Ilyen dolgokat nem csak te keresel, én a csomiajtót vadászom csak mocskos drága a fuvar usából. :((

e.z akit belinkeltél az egész kocsit árulja ahogy néztem. :)
km állást némelyik modellből valóban ki tudnak olvasni, de nem mindnél megy sajnos....
Előzmény: aranybora (311)
Bálint306XSi Creative Commons License 2009.12.27 0 0 327
Akkor valós lehet az a km állás. Megbontás előtt mindenképp rá kéne nézetni több helyen. ;) Lehet a sűrűbb használattól meg is javul, bízzunk benne! ;) Ezek a köröm dolgok ismerősek, be kéne tiltani őket! :DDD
Előzmény: _Bora_ (308)
Bálint306XSi Creative Commons License 2009.12.27 0 0 326
Szia!

Lehet ott is van nem tudom, de itt lent ez biztos. :))
2003-as PDTDI.
Előzmény: aranybora (307)
_Bora_ Creative Commons License 2009.12.27 0 0 325

Üdv aranybora.

Igen, tudtál segíteni, thx. Mindenképpen kipróbáljuk a mocitisztítást. :)

A tavaszt már én is nagyon várom, mert a frissítő kezelés mellett a mi Borisunk itt-ott új fényt és telibepolírt is kap majd, ha minden jól megy (el kell tüntetni az előző tulaj okozta parkolási és egyéb sérüléseket :S)

Szia.

Előzmény: aranybora (323)
_Bora_ Creative Commons License 2009.12.27 0 0 324
Köszi az infot, jövőre beújítunk egy pár első lámpatestet - műbizonylatos dolgokkal nem foglalkozunk, mivel az halott dolog kis hazánkban. Tapasztalat volt bőven előző verdánkkal.
Előzmény: e.z (322)
aranybora Creative Commons License 2009.12.27 0 0 323

Így igaz,ha a lámpa gyárilag létezik,tehát nem valamilyen tuning,ami eltér a normáktol,engedélyezett!A hátsó lámpák szerintem nem sokkal másabbak mint az európai,egyel több fehér sáv van rajta!Gondolom a fényvetítése azonos?!

BORA!Igen jól gondolod,a motorolajba kell betőlteni mind a két variációt!

Az öblítő és tisztító adalékot akkor amikor olajat cserélsz,elötte 5-15 percel a meleg motorba és járatod alapba vagy mész 5-10 km-ert!Azért írok ilyen tág határokat mert más-más gyártónak eltérő a használati ideje és módja!Ezen infók a dobozán szerepelnek!Majd leengeded a használt olajat,lehetőleg azonnal,hogy az összes lebegő részecske ne tudjon újra leülepedni!az utolsó cseppig hagyd az olajat kifolyni!Olajszűrő cserénél kend be az újjaddal az új szűrő gumitömítését,egy mert könnyeben megtudod húzni a végén/nem tapad le a gumi a tömítés peremen,és ez a legközelebbi cserénél fordítottan is igaz,könnyen lejön és nem kell vele bírkózni/!

A betőltött olaj mennyiségét többszőr ellenőrizd és csak apránként tőlcsd a felső szintig a végén,hagy időt hogy az olaj a teknő aljára érjen felűlröl,mert ha csak belezúdítod mindet könnyen túltöltöd!az meg károsítja a motort és a katalízátort is!A nívópálca alsó és felső rovátkája között kb.1 liter a megadott olajmennyiség különbség!

A XADO-t azt viszont a friss olajba kell tőlteni,és az majd menetközben fejti ki a hatását!

Én a revitalizáló kezelést fogom tavasszal kipróbálni!Sok nagyon jó dolgot szedtem már össze róla!

Remélem tudtam kicsit segíteni!

Üdv Bora!

e.z Creative Commons License 2009.12.27 0 0 322

gyárit tehetsz bele előre azzal nem lesz gond a viszgán, minden olyan valtoztatás átmegy amit ilyen auto barmilyen europai valtozatába szereltek...

Minden mas műbizonylatos dolog... 

Előzmény: _Bora_ (321)
_Bora_ Creative Commons License 2009.12.27 0 0 321

Még egy kérdésem lenne: a mostani első lámpák gyárilag nem rendelkezenk beépített ködlámpával.

Ezek helyére szeretnénk ködlámpás fényszórókat venni. Műszakinál ez okozhat gondot vagy átengedik simán?

Plusz ez a fajta hátsó lámpicsku nekem is bejön, de vhol olvastam, hogy nem engedélyezik Mo.-n, mert amerikai Borákra gyártották és ezért a vizsgán gond van belőle.

Vélemény?

_Bora_ Creative Commons License 2009.12.27 0 0 320

Szia.

Biztos hülye kérdés, de ezt az folyadékot az olajba kell beleönteni vagy önmagában használandó?

Kipróbáljuk tavasszal hátha segít. :)

Előzmény: aranybora (310)
e.z Creative Commons License 2009.12.27 0 0 319
érdekes...
Előzmény: aranybora (314)
e.z Creative Commons License 2009.12.27 0 0 318
az még jobb sztem!
Előzmény: aranybora (316)
aranybora Creative Commons License 2009.12.27 0 0 317

Alap gépek????

aranybora Creative Commons License 2009.12.27 0 0 316
Úgytudom hogy ez nem ledes,csak amerikai piacra gyártott!
Előzmény: e.z (315)
e.z Creative Commons License 2009.12.27 0 0 315

ez nagyon szép, ebayen hasonlot lattam , vagy ha ez ledes akkor ilyet...

neki is ilyen van 

http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=3383 

aranybora Creative Commons License 2009.12.27 0 0 314

A nagyobb,szervízekben akik áldoztak a műszer borsos árára,azok rendelkeznek olyan VAG műszerrel amelyekkel a km-óra állítások is visszakereshetők!

e.z Creative Commons License 2009.12.27 0 0 313
ezt a dolgot nem értem (szól mindenkihez) tényleges km állást nem tudnak kiolvasni nem??? Ez nem egy merci... csak egy VW :D
aranybora Creative Commons License 2009.12.27 0 0 312

Meg ilyen ködlámpát!

aranybora Creative Commons License 2009.12.27 0 0 311

Üdv!Ilyen hátsólámpát keresek,párban!

aranybora Creative Commons License 2009.12.27 0 0 310
Szia Bora!Akkor egyszerű a gond,a sok állás miatt előfordúl hogy a hidrótőkékben az olaj és egyéb koszok megmaradtak,nem tudtak kitisztúlni,ezért nem tud feltőltödni olajjal illetve elereszti a benne lévőt mert nem zár rendesen,ehez a ritka használat is segített!Következő olajcserénél használj 1 jó minőségű motor öblítő folyadékot az álltalában kitakarítja a hidrótőkéket is és lemossa a motor belsejéről az odaégett kormot,olajat,stb!Van a XADÓ-nak 1 tipikusan erre a problémára gyártott hidrótőke regeneráló folyadéka.Üdv!
covycovy Creative Commons License 2009.12.27 0 0 309
Köszönöm a segítséged, holnap reggel felhívom.
Előzmény: e.z (306)
_Bora_ Creative Commons License 2009.12.27 0 0 308

Sziasztok aranybora, Bálint306XSi, e.z.

Köszi a válaszokat - nem hittem, hogy ilyen gyorsan ennyien reagáltok.

Sajnos csak tavasszal tudunk leghamarabb leállni Borissal, akkor mindenképpen meg lesznek nézetve a hidrotőkék.

Az az igazság, hogy mikor megvettük a kocsit gyári akksi, gyári gumi, gyári ablaktörlő voltak rajta. Nyereményautó volt 2002-ben, úgy került az előző tulajhoz, aki egy 40-es hölgy volt meg a tizenéves éves lánya, akik HASZNÁLTÁK, de nem gondozták. Az talán árulkodik a "gondoskodás" mikéntjéről, hogy kefés mosóba hordták. :( El lehet képzelni a fényezést...

A beltér tökéletes állapotban van (ülések nincsenek kiülve, kárpit és a műanyagok nem kopottak), viszont a kilincseknél és a gyújtáskapcsolónál a műköröm nyomai látszanak... No comment.

A km-óra állásában azért bízom, hogy tényleg valós, mert válás miatt elég sokat állt garázsban az autó, mivel nem tudták eldönteni a házasfelek, kié.

De mivel a bogarat beültettétek a fülembe, lehet, hogy keresek egy VW-szervizt és megnézetem, mennyi km az annyi.

Szép napot, üdv mindenkinek.

aranybora Creative Commons License 2009.12.27 0 0 307
Az enyémen megnéztem,és a bal oldali ablaktőrlő kar alatt az esőcsatiban van ahogy emlékeztem is rá!Bálint a te autód mikori és milyen motoros?
Előzmény: Bálint306XSi (300)
e.z Creative Commons License 2009.12.27 0 0 306

Ennyire én már nem értek hozzá, de itt van a szerelő elérhetősége beszélj vele... nem tudom h a két ünnep között dolgozik-e!

Én csak ajánlani tudom jó pár ismerősöm nála szervizel, akinek eddig ajánlottam nem csalódott benne,  aztán persze mindenki döntse el maga ha akarja!

Benedeczki Gábor

30/924-1363

10.ker-ben van , pontos cimet most meg nem mondom, de amint meg tudom nézni beirom, amugy ha beszélsz vele akkor elmondja.

Előzmény: covycovy (304)
aranybora Creative Commons License 2009.12.27 0 0 305
Szia!Hogy néz ki ez a telefonkonzol?KÉP????
Előzmény: Bálint306XSi (278)
covycovy Creative Commons License 2009.12.27 0 0 304
Ez a gond.
Vajon mitől lehet, hogy már három x egymás után az I-es henger gyújtótrafója megy tönkre? A legutóbb berakott trafó csak kb: 5 indítást, Kb: 200km-t bírt.
covycovy Creative Commons License 2009.12.27 0 0 303
Jó szerelő engem is érdekelne! :-)
Előzmény: e.z (297)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!