Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Sziasztok! Mio c320-ra másoltam 1 plussz terkepet, kártyám még nincs a gépben. Azt írja ki, hogy a térkép zárolva van. Ehhez kérném a segítségeteket, hogyan lehetne ezt feloldani. Láttam már előző hozzászólásokban, hogy nem elég a licence fájlt lecserélni. Csak ott ezt az infót mailben küldtétek, ezért kérem írja meg valaki, hogyan lehet ezt megoldani. Köszönöm szépen. Üdv, boiii.
Ez tényleg egyszerű és hasznos volt. Mondjuk a forgalmazónak, ne adj isten a gyártónak kutya kötelessége lenne az ilyen apróbb hibák kijavítására megoldást adni.
Te hogy jöttél rá mi kell a dadogásmentesítéshez? Mit jelöl az =érték? Nehogy kekecnek vedd, de mintha még egy icipicit elbírna.
david20x 983., 985. hozzászólásában lévő okosításai, elsősorban az IGO-s térkép kezelés/frissítés működik C720-ban is? C720-ban Moha bácsi dadogása tényleg típushiba és javítható-e? (PNA vásárlás előtt állok, C520/C720 közül fogok választani).
Mert ha nem a /Mio könyvtárba másoltad be a dolgokat, akkor nem működik.
Én mág úgy jártam, hogy a kártyán IS rajta volt minden, ami a gépen, és akkor se működött. A gépről induló programokat nem kell felmásolni a kártyára, nekem ez volt a megoldás.
Megpróbáltam a leírásod alapján feltölteni mindent az SD kártyára, sikerült is. Amikor beteszem a gépbe az SD kártyát, akkor a következő üzenetet kapom: "ERROR #6, regeditStorage CardMioAutoRunUnlockRegistry".
Aztán semmi, a hibajelző ablak marad, de el tudom indítani az SD kártyán lévő MioMap.exe-t, de ott "HardwareIdError"-t kapok, és az összes térképem zárolva van. Van valami ötleted/ötletetek?
Az oldaladon kérted, hogy a C720-as tapasztalatokat osszuk meg veled. Feltettem a kártyára a kicsomagolt adatokat, és működik.
Némi tapasztalatot azért megosztok veled: A kártyával történő ujraindítást követően kicsit átrendeződtek a korábbi ikonok, és némi duplázódás is előjött. Pl. a Bluetooth a "főmenüben" is van, és a "Beállítások" alatt is. Előtte volt olyan ikon, hogy MioPlayer pro és alatta lehetett elérni a Video/Audio/Képek ikonokat, ami most szintén kikerült a "főmenübe" és eltünt a VideoPlayer (persze a Stopword menüben van egy, de az régebbi verzió, és nem is olyan "csecsás" :o)
Az érintőképernyőt újból kellett kalibrálni, mert a keypad mellényúlt, és a jobb felső részen lévő "tálca" ikont se lehetett addig piszkálni, utána az is a helyére került.
nem a házunk nincs benne, hanem a hászámunkra azt mondja nem ismeri. Igaz ez a házszám csak 6 éve létezik. A sarok túloldalán lévő 52 szám létezik vagy 30 éve, de szerintem az sem létezik. A sorompó amin átjárunk, az sem létezik benne, pedig az is ott van vagy 30 éve. A múltkor kétségbeesetten sipítozott, hogy forduljak vissza ahol lehet. Szerinte már a mezőn megyek:DD A 20070815-ösben már ezek jók. Igaz ebben is találtam hibát, az egyik földutat itt nem messze aszfaltosnak tudja, a lakók örülnének, ha igaza lenne. Mindig arra akar küldeni, mert arra rövidebb. Az is. Tankkal:)) A mi házunk előtti utcarész meg földút, pedig már aszfaltos tavasz óta. Mondjuk ez még bocsánatos hiba. A múltkor Ecseren át akart küldeni egy vasúti átjárón. Apró szépséghiba, hogy az csak gyalogos átjáró volt:))) De ezek már apró hibák, így azt kell mondjam a 0815-ös elég jó anyag.