Hat Drago megint kiesett :(( Hiaba 30-40-es breakekkel nem lehet nyerni, foleg ugy hogy Lee eleg jo volt. Nagyon sajnalom, mert az a keves is amit latni lehetett tole oriasi elmeny volt a lokesi stilus miatt. Na mindegy, van meg kinek szurkolni boven. Hajra Davis batyo!!!
Szia! Nagyon köszönöm a könyvről írtakat, tuti, hogy meg fogom venni. Ha nem lenne ennyi tanulnivalóm, egész délután a könyvesboltot járnám, megvenném, és addig le nem tenném a könyvet, míg nem tudok minden apróbb szabályt. Elméletben mindig is jó voltam.
Nem mindig volt Eurosportom, így sokáig nem láttam snookerezést. Az abszolút kedvencem mindig is a tenisz volt, minden egyes nap azt néztem, az eredményeket, a meccseket. Talán abban már anyira otthon voltam [és vagyok is], hogy elég ritkán hallottam valami újat, így kb. 8 hónappal ezelőtt olyan sportágak kezdtek érdekelni, melyekről semmit sem tudtam, soha meg nem néztem. És így betoppant az életembe a snooker!!! Azóta meg...
Amúgy nemcsak azt hagytam ki eddig az életemből, hanem a fórumozást is!
Na most ez csak annyiban "jó", hogy nem elég, hogy este a súlyemelés megtekintésére vagyunk kárhoztatva, de legalább már 1 livescoring sem működik. Pont jókor... Ráadásul most megy a Lee-Drago meccs. Holnap meg szintén munkaidő alatt kezdődik a Davis-Holt parti:(((
Na akkor szia! Nekem megvan a könyv, érdemes elolvasni, a játék történetéről ír, a szabályokról, lökésekről, gyakorlásokról, meg minden egyéb háttérről etc. A játékosokkal külön nem foglalkozik, bár egy-két régi nagymenőt megemlít. Van benne - ha jól emlékszem - kb 12 oldal színes kép a szigetországbeli profikról. /Davis, Hendry, O'Sullivan, Parrot, White-ez utóbbit már meg sem lehet ismerni, az akkori képe alapján/ A kiadót sajna nem tudom, de holnapra megnézem Neked, ha nem felejtem el. Az én kedvenceim, tán azért, mert elég rég óta kísérem figyelemmel ezt a játékot, Jimmy White, Steve Davis, Ken Doherty, szóval az "öregek". De a maiak közül Tony Drago, Maguire, McManus. Ronnie tudása előtt pedig le a kalappal, bár én annyira nem rajongok érte. Ja, a könyv egyébként: Alexander Petho: Snooker Nem is értem, hogy sportrajongó létedre hogy maradhatott ki eddig a snooker?!
Köszi a tippeket és a weboldalak címét. A könyvet is majd megnézem a neten. Ez a szabályokat írja le? Melyik kiadó adta ki? Neked megvan, és ha igen ajánlanád?
Nagyon klassz volt ez a 147, milyen jo lett volna eloben latni:) Nekem meg nem volt reszem ebben a csodaban, kar hogy csak utolag adtak le!
Tok jo formaban van Williams, Ebdon, Lee is, lesznek itt meg jo kis meccsek:) Mar elore orulok:) Meg az elobbi temahoz... azt nem lehet megnezni valahol, hogy ki miota hasznalja a jelenlegi dakojat? Mert multkor pl. irtatok, hogy Hendry-nek eltortek a repulon asszem. Neki ez most hanyadik, lehet ezt tudni?
Es minden dakohoz csak az eredeti hatso reszet lehet csatlakoztatni? Vagy most nem arra a hosszabbitora gondoltal, amit hozza szoktak csavarozni, amikor at kell nyulni az asztalon?
Ebayen lehet licitalni erre a bogrere, amelyet ma dedikalt nehany jatekos, ugymint Hendry, Williams, O'Sullivan, Davis, Doherty, McManus, Robertson, Ebdon es Griffiths. 22 fontnal tart mar a dolog alig par ora lefolyasa alatt. A bevetelt jotekony celra forditjak majd.
most már azt kell kiszurkolnia, nehogy még valaki(k) 147-t csináljon, mert akkor osztódik a highprize money! :))) asszem nem volt még olyan egy tornán dupla 147.