Bősz keresgélés után arra jutottam, hogy minden bizonnyal ma lesz a műsor. Mert a DANUBIUS FÓRUM hétfőn és csütörtökön szokott lenni. Na most:június kilencedik napja szerdára esett. Ez az én elméletem.
Hmm :) Na ezt egy erdekes tortenet lesz kideriteni, hogy akkor ez most mikor is lesz ;) (19-e kilove, mert az szombat)
ui:azon sem lepodnek meg, ha 9-en mar lett volna akos, csak most rakjak ki a hirt ;)
A Nagy sikerre való tekintettel ismételt Össznépi Banzájt tartunk immár a 3.-at .Helyszín ismét Hűvösvölgy ezen belül egy új helyen mivel a múltkor nagyon szem előtt voltunk. Melegítő és sportcipő ismét kötelező, szalonna és sör szintén. Találkozás 2003.07.18. a Moszkva téri metró kijáratnál 17.00-kor.
Asszem Ákos a legtöbb ilyen témályú dalt a feleségének írja. De valóban nem kell sokat agyalni a versein, érezni kell. Az elemzést hagyjuk meg a magyartanároknak. (minden tiszteletem az övék).
Szerintem Ákos költészete érthető és ugyanakkor nem érthető is.
Erről ennyit.
Arról nincs infod, hogy Siófokon lehet e majd elővételben jegyet venni? (mint a tavaly nyári buli előtt; akkor egy utazási iroda foglalkozott az értékesítéssel)
Arról sem írnak, hogy be lesznek e számozva a székek, vagy érkezés sorrendjében lehet a helyeket elfoglalni.....
Ez az utolsó kérés, hogy mellőzd a nagyméretű képek direkt belinkelését. Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezzel a huzással megnehezíted a topiktársak fórumozását.
Hát igen, AndOne Gézának mostanság bizonyára sok ideje van már egy-két hete is csinált ilyeneket, igaz akkor 1 megánál is nagyobbak voltak a fájlok... azokat rendesen ki is moderálták...
Nem akarok beszolni, de a feltett partyreklam kepe tobb mint fel mega! Szerintem az animgif elso kockajat megtartva azonos neven, ugyanarra a tarhelyre ahova jelenleg raktad tedd be a keped, mielott ha lagyabb kedvukben vannak a modik siman kiszedik a hsz-edet, ha rosszban, akkor meg 1 hetet is pihensz...
De igen.
Sőt néhány Kovács Ákos dalt is lejátszunk.
...és ha marad időnk, akkor a Bonanza banzai énekesének szólóalbumairól is játszunk pár számot.:)
De volt az a csákó, aki a Tarzan filmzenét énekelte magyarul - hát tőle viszont tuti, hogy leadunk pár számot.
'Te vagy csak a költő' / Feleségnek /
Meg különben is, valakinek a szívébe verset írni lehet, hogy csak valamilyen érzés beleplántálásáról szól.
De ha 'egy asszony szép szavára szelídebb ember leszek', márpedig asszonyként tényleg gyermekei anyját szokta aposztrofálni, Trixy, akkor mi szükség az E / 2 -re?
Trixy, ezzel a megoldással lehet, persze. Meg így is, Szigi. Csak tarthatnám annyira tudatosnak, hogy következetesen használja a megszólításokat.
De lehet. Semmi ötletetek megszemélyesítésre akkor?
A refrénnel nincs gondom, jónak tartom.