jólvan. akkor nem csak én nem emléxem olyan sok útvonalra.:O))
bevallom ilyenkor én is olyan tirpák motoros vagyok akit szidnak az autósok, összevisznya megyek 3 sávban 1xre tiszta szabálytalanul.
remélem 1x egy hónapban elnézik nekem az autósok, de hát a tömeg hatására...:o))
:o))
sorry. a következőn igérem összefuthatunk...:O))
1ébként volt már máshova kiruccanás ilyenkor mint visegrád vs. velence? ja nem, 1x együtt mentünk nemtom hova valami találkozóra. ez se most volt, már vagy 6 éve...:O))
Citadella, Erzsébet híd, Petőfi S. utca, Lánchíd, Alagút, Déli Pu, Moszkva tér, Mártírok(?) útja, (bocs, Margitkrt.), Bem tér, Rakpart, Lajos u. Szentendrei út, Szentendre - Fagyizás... - Visegrád....
Tarnaméráról én nem tudok, hanem most hétvégén lesz egy Balassagyarmaton, a múlt évbe nem voltak valami sokan, de csak egy napos volt, most 3 napos lesz.
jóreggelt mindenkinet!:O)
Dübörgő, ellnézést utólag is ha félreérthetően informáltunk citadella ügyben. szóval mint elmondták minden hónap első szombatja. 5-kor indulás van. remélem 1x összefutunk..:o))
sajnos nekünk sem sikerült felmenni.:O(
"Autós meg autós között is óriási különbségek vannak, meg persze motoros meg motoros között is."
Nos, ez így igaz, úgyhogy megemlítek 2 ellen-sztorit a múlt 7végéről:
- Autós: asszonypajtással tájnézősdit játszottunk valahol a Pilisben, s kifejezetten nyugodt tempóban mentünk ezért. Mögöttem egy IV-es Golf, először zavart, mert azt hittem le akar tolni, de kiderült, hogy nem. Szépen, nyugodtan beállt mögénk, egyinkőnk sem rallyzott.
- Motoros: Szentendrei úton előttünk egy túragép. Valahol lámpánál beállok mellé köszönni, oda se néz, előrébb gurul 1 métert. Utána tök lassan ment, de mindig úgy állt be a felezőre, hogy pont ne lehessen elmenni mellette. (Azért valahogy csak sikerült, ....:-)))
Dübörgő!
Köszi a dicséretet a weblapomra, hízott a májam!
De visszatérve az eredeti témára:
Szombaton voltam Kunmadarason (néhány 100 km, nem BP-i vagyok), és az autósok megmutatták miért is van ez a téma (autós kontra motoros).
Először is az út során ketten álltak le velünk versenyezni (egy astra-s meg egy bnw-s), mind a ketten alulmaradtak! Miért nem képesek beletörődni, hogy jobban ki tudunk gyorsítani a kanyarokból?
De este hazafele volt a legkirályabb:
Ugye mi voltunk egy páran sorban, de egy "autós" természetesen megelőzött kettőnket és beállt a sor közepére. Ment ott egy darabig mire visszaelőztük, hogy már azért mégse, erre rámkapcsolja a fényszórót. Tipikus! Amikor meg szép lassan megyek át a vasúton, ott kezd el előzni, amikor én a gödröket kerülgetem. Na mindegy. Autós meg autós között is óriási különbségek vannak, meg persze motoros meg motoros között is.
Vissza a motorokhoz: beszéltünk a szombat esti Citadellás motoros találkozóról. 7-re értünk páran oda, hát nem elment a csapat már 5-kor?
Gyerekek, a 4-5 óra, az nem este! Na mindegy, majd legközelebb. De mikor is lesz legközelebb?
Ebben egyetértünk, az más tészta... én se Porschét vennék (sőt én még sportautót se, de ez más kérdés)
Csak kiragadott példa volt, na, akkor a Porsche helyére tedd a Corvette/Lotus/Ferrari/Viper bármelyikét, asszem ezekkel elég jól definiáltam egy minimumszintet :))))
sjesz, dehogynincs... csak ahelyett hogy élveztem volna, rettegtem :)))
A Porschet egyrészt ne a tulajai alapján ítéld meg, pláne ne a Magyarországi tulajai alapján... A menetteljesítményei igenis a vérbeli sportautó címre jogosítják fel... Egyébként azért a GT-ben ott vannak, és nem is nyomják rosszul ha már versenyt hiányolsz.