Sjesz
Királyak az újabb képek! Ha nem leszek ott júliusban, akkor ... akkor nem leszek ott. De ott kell lennem! (Hétvégén lehet beugrik a Balassagyarmati találka)
Ucsó képhez: noss, elég hasonló a moci is meg a csaj is. De az enyémben több nyomás van a hátsó gumiban (moci), és a csimzájának kisebb a sarka (csaj).
Köszi a bukó infókat, sajnos a mostani tényleg nem szoros. (A bukó) Be kell ruháznom ismét.
img beszúrással elgépelési hiba volt. Belekerült egy "?" :-)))
Remélem most OK. Ajándékba:
Lord lffy
Tényleg rossz helyen parkoltam. Az autópiacnál a kb. 10 m széles útpadkán kb. 100 más autó társaságában
kb. 2 és fél percre. Na mindegy...
mez4
Na ja:-))))))))))))
Dübörgő, aki megfázott a nyitott bukó örömeit élvezvén
bocsi, hogy ilyen régi hozzászólásra reagálok, de nem tudom megállni>
"Viszont ahol én még be tudok kanyarodni, ott a motor könnyen az árokban végzi azonos sebességnél... "
ha úgy gondolod Hooshee, hogy nagyobb kanyarsebeséggel tudsz menni az autóddal, mint egy motoros, akkor szívesen megnéznélek a 24-es úton Parádsasvár és a galyatetői elágazás közti kb. 6 km-es szakszon mit produkálsz (csupa kanyar)
sjesz, látod-látod. legközelebb jobban nézzél hátra...:O))
1ébként egyetértek a bukókról mondottakkal. télleg kissebbet kell venni, sőt ha még a kettővel kissebb sem olyan kicsi akkor azt. úgyis kitágul. (merugye nem minden marad szük...;O))
Most kaptam ajánlott levelet (ill. nem vettem át) tilosban parkolásért. Kerületben, de a fővárosiaktól, nem a kerületi szürkepatkányoktól.
Kb. 2 hónapja volt a cetli, hogy 30 napon belül 5 rongyot perkáljak be. Nem tettem.
Szerintetek mi a teendő? Átvegyem, ne vegyem, ...?
A gyorsasági sisaknál azt kell, hogy ha becsatolod és tarkódnál megfogod a sisakot felfele tolva ne tudd előrebillenteni, hogy fogjon a tarkódnál is királyul. De szerintem ugyanez van a nyitott plexisnél is, de ha nem majd sjesz kijavít.
Sajna tényleg elég kényes. Picit odahúzok neki, s nem kapok levegőt a bukóban.
Kis buta, gondolta buli lesz a nyitott bukó. Az, csak most vehetek egy normálisat. Sebaj.
Mindenkinek chopper? Hát, na ja. Jó is az, ez az igazi motoros feeling. De ezt már pár napja ecseteltem.
Nolan Jet N40, Matt fekete, zárt plexis, 1410gramm... kell is ehhez a mocihoz....
Múltkor az autópályán egy porsés srác csak bámult, amikor előzés közben kedvesen átvigyorogtam rá..... Nem sok chopper előzhette, amikor 180-al ment.......
Na ez a bukó bírja a 190-200 -at..... Persze a motoron a plexi is nagyon kell.... 150-ig tökéletesen véd.....