A berúgásnak semmi köze a motorokhoz és a motorosokhoz, azok az emberek akik segg (bocs részegre isszák magukat motor nélkül és találkozó nélkül is isznak pl. egy péntek este is indok rá...
"a kultúregyetemista bulikkal szemben, ahol csak féllábon ugrálva lehet kerülghetni a saját hányásukban fetrengőket" - ez marha viccesen is hangzik (bizonyíték: :-))), de igaz is.
Az egyetemen az ottani kis nyálgépek saját magukat úgy meg szokták alázni, hogy csak na. Vicces volt, de. vizsgázgattunk, hazafele meg az évfolyam nagy része taj részeg. Na mindegy.
Gondolom nekik vett apuci Buzuki Stiftet, hajzselé, s máris ők a királyok.
S a bőrdzsekis, bőrnadrágos csúnya szakállas bácsik, meg ... hujj de rossz emberek!
Alsóörsön tavaly én is ott voltam :)))) Érdekes volt, és egyben megdöbbentő. Érdekes, mert volt néhány egészen agyament motor :))))
Másrészt pedig megdöbbentő volt, hogy a kultúregyetemista bulikkal szemben, ahol csak féllábon ugrálva lehet kerülghetni a saját hányásukban fetrengőket, itt egy olyan embert nem láttam, aki öntudatlanul részegre itta volna magát, nem szóltak be senkinek, nem voltak kötekedő anyázások... Szóval egy hihetetlenül pozitív élmény volt... Ja és mellesleg imádom a Uriah Heepet :)))))
mez, mostanában sajnos kicsit el vagyok havazva, de érdekel a dolog... az egyetlen problémám hogy az Audi lassan elmegy tőlem, az utódja meg, a kombi Mondo nem kifejezetten szerpentinre termett jármű :))) de azért játszani azzal is lehet :) Persze ha hozod a Corvettet... :))))))))))
Miért mondod, hogy (...autós kontra motoros...)?
Az autósok is kommunikálnak egymással, nem? Én anyám, nem, a te anyád!
Más, igen, más egy picit a motoros világ fiaim! (Bocsi Lord Lffy)
"Az olyat nem bírják, aki nem köszön és bunkózik"
Na ezzel nem lesz gond ... amikor elkezdtem motorozni ez tettszett legjobban, alig vártam az úton, hogy szembe jöjjön egy egylámpás és inthessek neki (...autós kontra motoros...)
Köszi a címet! Gyors vagy, mint egy speedes. (azért mi sem vagyunk lassúak, csak nekem 140-nél lassítani kell, hogy meg tudjam rágni a muslincákat)
"Az esemény jellege miatt a Harley tulajdonosok eddig zártkörűek vélt világa kinyílik. A koncertek és egyéb látványosságok miatt szívesen várják a zenerajongókat, műszaki érdeklődésű embereket, mindenféle márkájú motorral érkező motorost, vagy akár az egyszerű polgárt is, aki csak kikapcsolódásra vágyik."
- szóval szerintem akárki jöhet. A chopperesek szeretnek szerintem mindenkit, aki normális. Az olyat nem bírják, aki nem köszön és bunkózik, mert .... Hosszú.
Az idén nyáron június 14-17 között rendezik meg a második Nemzetközi Harley-Davidson Fesztivált, Alsóörsön.
...
Tavaly 2500 motorkerékpáros érkezett az első kelet-európai találkozóra a Balaton mellé és 12 ezer koncertlátogató tette tiszteletét a zenei rendezvényen. Pangás várhatóan ebben az évben sem lesz, hiszen számos jónevű bandát kértek fel a hangulat izzítására, ... A pénteki sztár egyenesen az Egyesült Államokból érkezik és John Kay& Steppenwolf névre hallgat. Ha valakinek első látásra nem mond semmit a prérifarkas együttes és az előtte lévő név, akkor a Born to be wild szám ismerőssé teszi őket rögtön. ...
"ezen felül minden króm (hogy az milyen egy drága dolog? S még el is hagyták a váltókaromat. De ez egy másik sztori.)"
Ja, tudok egy tuti helyet ahol szépen és olcsón krómoznak, ha esetleg kell megkérdem a címet, mert egy motor sosincs kész....
mez, a lamer sofőrrel nem lehet mit kezdeni... hoci azt a Corvettet :))))))
Earwline, a GT köridőkhöz képest is lassabbak, pedig azok azért nincsenek annyira távol az utcaiaktól...
"több a kanyarban lévő úthossz, mint az egyenes, ezért az állításod alapján gyorsabbnak kellene lenned ;) "
Hát, ha lesz egy kis időm és még meglesz az Audi, kipróbálom, gyűjtöm az ilyen utakat, bár nem versenyezni szoktam, hanem a saját szórakozásomra és az autóm kipróbálására játszani egy kicsit. Quattro rulez (bár a Turbos motort el tudnám viselni azért a sima helyett) :)))))
"Asszony most hívott: 5-re szigorlatozott:-)))))
"
grat...
Na akkor B.gyarmaton meglátjuk. Nekem már az is nagyon tettszett. Én szombaton tutira ott leszek de lehet, hogy maradok vasárnapra is, hisz éjjszaka vannak a nagy bulik
Hát, igen. Az enyém is ....... motor.
Nem akarok senkit megbántani, de az enyém meglehetősen igényesebb.
Különben kardános, motorja nem króm, de azért nagyon szépen polírozott, ezen felül minden króm (hogy az milyen egy drága dolog? S még el is hagyták a váltókaromat. De ez egy másik sztori.), szóval olyan csilli-villi az egész, hátul teli kerekes...
OFF
Asszony most hívott: 5-re szigorlatozott:-)))))
OFF
"De mondjuk egy túramotor ellen pl bármikor megnézhetjük ki ér fel előbb egy kanyargós szerpentinen (még akkor is ha nem a quattroval jövök)."
ismerek egy pár srácot, akik enduróval jobban mennek, mint a speedmotorosok (a Mátrában)
"Speedmotor ellen ezzel a kocsival nyilván semmi esélyem, de nem azért mert kanyarban nem verném meg még azt is, hanem mert egyenesben nem vagyok ellenfél."
mivel az említett szakaszon több a kanyarban lévő úthossz, mint az egyenes, ezért az állításod alapján gyorsabbnak kellene lenned ;)
mez4, aki utassal is leelőzt már a Mátrában egy púposkodó, erőlködő Corvette-t