sjesz!
Ma reggel olvastam a VTX-ről a motor revüben...
Hát azért egy 15 kg-os főtengely nem semmi...utal v.mire
Volt még tegnap egy mondatod amit csúnyán félreértettem: "Ez a Menő Manó mocija????"
Elkezdtem rajta gondolkozni, hogy már miért cikizel így leeeeee, hisz ez csak egy normál speedgép...
aztán hazafelé eszembe jutott, hogy mire írtad...
jó poén volt csak kicsit lassú volt a felfogásom...megesik az ilyesmi
"A chopper vagy cruiserek meg már alapról úgy mennek mint a szél"
Bizony!!! Ezért fontosabb adat egy Cruisernél a Nyomaték mint a Lóerő....
Eddig a HD-k voltak királyok ebben, 180 Nm felett) de mostmár pár nagyvas megközelítette, pl. VTX, LC1500.....
Puff... puff... puff.... 400-as fordulat és húz!!!!
Sajnos a Magna nem ilyen, mégiscsak egy V4-es.... :-((( Ezért váltogatni kell vele.... igaz, hogy a lámpa után 100 m-rel már 6.-ban vagyok..... 2mp 1 (40), 3mp 2 (80), 3mp 3 (120), 6.
sjesz a Magnád még mindig nagyon szép, de ez a VTX ...
HD-t én sem ajánlok, igazából: mi a fenének? Viszont az Intruder az OK. Asszem 2,8 milla, az még bele is fér szerintem, annyit ér. S gyönyörű motor jó kis nyomatékkal.
EarwLine ajánljuk neked a choppert, vagy ha más nem: próbáld ki milyen is az! Teljesen más feeling. Ahogy sjesz mondta, nem kell hozzá 200-al repeszteni, akkor is élvezhető a motorozás, ha lassabban mész.
(ismerősöm most vett egy 600-as GSX-F-et, s meg van őrülve, hogy senki rá sem néz a motorjára, bezzeg az enyémre:-))) nem vagyok ám ego (eléggé), de tényleg jó, ha parkolsz is, s körbeállják a mocidat)
Dübörgő, aki állnéven fut egy darabig, mert bekakilt a fórum
Nem hiszem, hogy VTX volt... szerintem nincs még az országban..... de minden megeshet.... német rendszáma volt (vagy osztrák?). egy hatalmas böszme állat és mindenki azt kuksizta vagy fél órán keresztül.
Jobb mint a motorozás!!!! Gondold csak el a motorozást, de men síkban, hanem 3 dimenzióban.....
Más is van, ami jobb mint a motorozás..... :-))) ( 4 betü ) attól függ hogy ángolosan irjuk e...;o))
mindenesetre én maradok itt a földön. ti csak repkedjetek, aztán majd elolvad a viasz a szárnyon...:-D
Hát lehet, hogy kitiltottak csak nem tudom miért???
Ezért lettem kisbetűs: újra regisztráltam magam!
Nálam is az ülésmagasság fő szempont. A rutin vizsgámon egy Transalpal vizsgáztam. Hát nem volt egyszerű. Azt mondta a vizsgabiztos, hogy a féket úgy próbáljam, hogy toljam meg aztán menet közben ugorjak rá ... Érdekesen néztem rá! ...
csak kipróbáltam hogy már müködik é. azt mondta hogy jelentkezzek be, pedig már bejelentkeztem 3x. :o(
szóval kb ezt akartam irni, hogy
jó reggelt mindenkinet!
sjesz: nemhiszem hogy jobb lenne, mint a motorozás..:O)) (mármint még vissza a repkedéshez)
viszont ez a vtx!!! két v. három hete láttunk fennt kettőt is parádon. hatalmas nagy állat motor. :O)
earwline: te télleg csak 167 cm vagy? :O)) (ne értsd félre, nem cikizés. én meg csak 164, ugyhogy legfőbb választási feltétel nállam (is?) az ülésmagasság.:O(( természetesen miután már honda az illető.)
viszont kérném a weblapod cimét, mert én nem látom sehunse.:O(
azóta már látom a weblapod cimét, de érdeklődve tapasztaltam hogy csak olvasási jogod van. :O))
most akkor minden rosszul müködik, vagy esetleg kitiltottak? :O)
A chopper, vagy inkább ezek Cruiserek, sokkal "urasabb" motor.... elegánsabban suhan.. és nem kell vele száguldozni, 80-nal is kellemes vele a motorozás...... és persze nagyobb a túlélési esély.....
Általában a fiatal nagy versenymotor pilóták halnak korán... :-(((((
A Yamaha Vmax-ot persze inkább versenymotornak kategorizálva... a maga 145 LE-jével.....
Jövőre tervezem a nagyobbat (bármennyire fáj ezt a nyarat végig akarom ezzel motorozni), de lehet, hogy kihagyom a 400-asat (állítólag úgyse sokkal erősebb ez 55LE az meg 65LE), és veszek egy 600-as ZZR-t, utána meg jöhet egy naked bike vagy egy chopper vagy egy épített T kormányos chopper (csak azzal ahogy írtad nem lehet igazán motorozni)
... de ha sokat írogattok ebbe a topic-ba a choppereitekről lehet, hogy a ZZR-t is kihagyom??? ...
A 167 centimmel nagyon jól érzem magam a crx-ben.
Volt hogy egy Volvo-t kellet felhoznom ide a céghez...nagyon hülyén éreztem magam benne
Nekem a kis autók jönnek be nagyon
Egyébként a motorom most egyszinű zöld lett, teljesen fel lett újítva...egy csomót költöttem rá...szal sokkal szebb lett mint a képen
Én sem rég motorozok, ezért is van ilyen motorom:
Azt vallom fő a fokozatosság és be is tartom - nem engedek semmilyen kisértésnek és nem próbálok igazán nagy motort, pedig kínálják a haverok, de ha megtapasztalom az igazi nyomatékot úgyis le akarnám cserélni a motort nagyobbra, akkor meg ki tudja ki tudnám-é próbálni a vitorlázást....
Én is szeretem az autómat, habár az egy kicsit lomhább, öregurasabb, a 225 LE ellenére.....
De annak is megvan a maga Feelingje.... békés kényelmes cruisingolás.....
Igen én vagyok
Elég rossz kép, azért olyan csúnya nem vagyok...vagy igen-))))
A CRX a másik gépem amit imádok (van róla több kép is a fotók menüben - felül a második)
Jó topic-ot választottam, nem...
Vitatkozok az autósokkal, de a mocimat jobban szeretem...ezt remélem az autóm nem olvassa-))))
Ja, egy haverommal most építünk át egy URAL-t chopper-nek és nagy fejtöréseket okoz, hogy most legyen szögtranszformáció vagy ne, meg hogy merev váz vagy rúgóstag...stb.