Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Időközben megoldottam a térkép zárolási problémámat.
Valaki meg tudná mondani, hogy hol tallhatok jelszavakat az olyan térképekhez, aminek a letöltése jelszó védett? Lehet, hogy valahol az elmúlt hónapokban ez már szerepelt a válaszok között, de iszonyú mennyiségű beírást kellene átnéznem hozzá és talán egyszerűbb újra ideírni valakinek. Előre is nagyon köszönöm, aki venné a fáradtságot. Hálám örökké üldözni fogja.
Bocs előre is ha leugatásnak vennéd! Minek piszkálod ha ennyire nem értesz hozzá?? Én jobban értek a dolgokhoz de az enyémet nem piszkálom csak olyan mértékben amilyen mélységig értek hozzá.
Dadogósoknak jelentem, a C720-ban végrehajtott dadogásmentesítés =220 értékkel hosszabb távon próbálva is jól működik.
Rájöttem mikor fagy fatal error hibaüzenettel a gép:
Ha a fotóra bökve adom neki azt az utasítást , hogy menjen a fotó helyszínéhez , akkor ( ha továbbmegyek a célnál ) elkezd szaggatva haladni a térkép és kb 20-30 másodperc mulva hibaüzenettel meghal és ujrabootolja magát.
Elképzelhető , hogy a fotóböngésző "alatta" marad a miómapnak és a kettőt már nem bírja futtatni (igaz a fotó böngésző ilyenkor nem látszik) ?
Ha "rendes" módon POI ból vagy kézzel írom be az uticélt akkor minden OK.
Nagyjából átolvastam az egész fórumot és úgy tűnik, te vagy a nagy mágus térkép zárolás feloldásában. Egy korábbi hozzászólásodban azt írtad, hogy felül kell írni a régi file-t a zárolás feloldásához. De mi a helyzet akkor, ha korábban nem volt olyan térkép? Nekem pl. Szlovénia kellene. Mit tegyek ilyen esetben a zárolás feloldásához? Ha nem publikus, akkor légyszi lődd át a gftamas@freemail.hu-ra. nagyon kösz.