ja és tanulj meg olvasni, mer tugy látom még mindig nem megy:)
Mark: jaja Dm-en sőt IHM-en is voltam:))De ugye már egyiken se volt BS, és mondjuk a Dm aligha maga választja ki hova megy, hiszen nem ismerhet minden országban minden sportcsarnokot.
Na most akkor nekik is el kellene beszélgetni a 101-es klubbosokkal, mert így még az az 50 ember sem fog lemenni a "Club Falcon"-ba, aki Kelenföldre elment... Egyébként a 101-esek is elgondolkodhatnak, minek minden héten pénteken klub, bőven elég lenne 2-3 hetente...szerintem.
Ettől függeltenül dícséretes a Falcon helyválasztása, végre eljöttek a város széléről (mégha az nekem közel is volt, a nagy többségnek nem, lásd létszám), most már csak át kellene tenniük a bulit szombatra, ha nem tudnak "megegyezni" a 101-es klubbal.
Ne hasonlítsunk össze egy Ákos koncertet és egy Kozmix fellépést. Sokkal nagyobbak a műszaki kiadások, hatalmas a költségvetés, ráadásul olyan feltételeket kínálnak a franciák, hogy az amúgy sem olcsó belépő ára irgalmatlan magasságokba szökhetne. Kinek jó az, ha pl. 10 ezer forintért árulják majd a jegyeket, és bemegy az Arénába 5 ezer ember...
A következő Club Falcon pontos helye és ideje:
" Garden " Party
Időpont: Augusztus 01.
Péntek 22.00 - 04.00
Margitsziget Szabadtéri Színpad
A Margitsziget közepén a víztorony tövében
Belépő: 600 Ft -
Most akkor DM-on is voltál, nem csak Jazz+Az-on? :)
Csak arra szerettem volna utalni, hogy sztem a Kisstadionban is jól fogjuk magunkat érezni. Abban igazad van, hogy ennek némi időjárás vonzata is van, remélem, nem fog esni.
Mark, te is tudod nem a székekről beszélek mert az aztán engem spec nem érdekel.Egyetlen koncerten ültem a kisstadionban, az Jazz meg Az volt:)
Szóval azért az hogy 6-7 ezer FT-ért az ember wc-re ne tudjon menni, mert gusztustalan, a vakola tomlik a falakról, és azonkivül nulla db akusztikája van, mer thogy jéghokihoz épitették azért kicsit sok.Most arról nem beszélnék hogy esetleg ezért apénzért szarrá is ázhatsz, esetleg minusz 245 fok lesz.Lásd DM, szakadó eső, kellemes hideg.Azert nem mindenki a bemegyunk es zuzunk kategoria mint itt a többség.
És hát a jegy nem lesz kevesebb csak mert a kisstadionban lesz nem az uj BS-ben.
"most a szupergagyi szuperlepusztitott szuperigenytelen Kisstadionba viszi a koncertet."
Nincs azzal semmi baj, ne dramatizáld... OK, nem bársonyszék lesz a popsid alatt...na és. Egyébként a Kisstadionba több ember fér úgy tudom, de hogy nem kisebb az Arénánál, az biztos.
Itt az egyetlen gond az időponttal van, újabb fél éves csúszás következik... :(
Arena nem sikerült megegyezni.Aha...biztos keves Akosnak a bevetel ami az Arenabol maradt volna...Nem ismerem az árakat az Arenaban de ha egy szanalmas kozmix ki tudta fizetni, akkor talan Akosnak se lett volna gond.Persze a budai villa több pénzt igényel...Helyette a magara és igenyessegere oly buszke Akos (teszem hozza jogosan!), most a szupergagyi szuperlepusztitott szuperigenytelen Kisstadionba viszi a koncertet.
Remek.Köszönjük
És ne kezdje el senki meg magyarazni hogy ez nem ugy van.Egy koncert lekötése egy sportcsarnokkal két dologról szolhat.Az időpontról és apénzről.Mivel az időpoint ugy tünik Ákosnak tök mindegy mert lassan 1 éve tologatja ide-oda, marad a pénz.Ami azon kivül hogy nyilván van neki mert sikeres és nagy szpomzorok állnak mögötte, amugy se az ő tárcáját terhelné hanem amienket akik elmennek és megveszik 5-6-7-x ezer FT-ért a jegyet.
Igen, ezt én is megjegyeztem neki, azt mondta, hogy ez nem gond. Még arra kíváncsi lettem volna, hogy mikor lesz az Új törvényből angol nyelvű kivonat, mert akkor lehet, hogy ez is tolódik, de ami még lényegesebb:mikor lehet új nagylemez? Mert ha tavasszal megtörténik a lemezbemutató, akkor azzal bizony turnézni illik.
Én azért annak örülök, hogy az Andante folytatódik, ha már nagykoncert nem is lesz az ősszel.
Igen, 2004 tavaszát kell érteni. Az a helyzet, hogy most úgy tűnik, Ákos futott egy felesleges kört, mert idén májusban eleve a Kisstadionban lett volna a koncert. Aztán felcsillant a remény az Arénára, de nem sikerült velük megegyezni.
A műsor után lehetett hívni Ákost, sikerült is beszélnem vele elég hosszan, a legfontosabb infók a következők lehetnek:lemezbemutató jövő tavasszal a Kisstadionban(az Aréna nem enged a huszonegyből), folytatódó Andate-turné(egy debreceni állomás említett nekem, bizonnyal lesz még több fellépés is), Szakos Krisztián lemeze pedig 2004 tavaszára várható.
Nahh, akkor megoldottuk :) Hetvegen 5-6 darabba vagdosom, es hetfon felrakom a radiocafes helyebe a mai beszelgetest.
_Zoltan_ te meg nehogy vmi 128 kbitest csinalj belole ;)
Nahh, alvas...
Hmm, b@sszameg, lehet h ajanlat visszavonva. A kabeltv-n nem nyomjak a danubius hangjat. Antennam a padlason, egy szal drottal meg bele fog zavarni a szamitogep ezerrel.
Na van meg fel oram, atmentem McGyverbe.... :)
Hmm, ahogy en neztem, hetfotol csutortokig van ez a musor. Tehat minden nap.
Mondom, nem lepodnek meg, ha mar lett volna, mar parszor volt, hogy utolso, vagy utso utani pillanatban dobtak ki valami hirt az akos lapon.