a 435 környékén találsz róla képet (nem normálisak a haverjaim, azért ezt fenntartom :)))
Szóval van nekem egy kedves ismerősöm, aki még a fűnyírót is tuningolná ha a közelébe engednék... Szerinte 100k-ból már nagyon kis ütős gépet lehet belőle faragni. Az biztos, hogy ha marad a helyreállítás utánra keretem, akkor egy Nitroszettet fog kapni :))))))
Egyébként most megy kasztnizásra, valamint le is fogom fújatni, sötétkék lesz két Viper csíkkal. És már vettem bele Audi TT pedálsort is :)
Tényleg, ülést milyen javasoltok? Mert ez a benne lévő ez gáz...
Dübörgő, én tényleg nem dolgozok pénteken de még hétfőn se. Még az elején így egyeztem a főnökömmel, de a topicot mindig elolvasom otthonról, hogy le ne maradjak vmiről.
Hát örülhettek, hogy nem jöttetek Bgyarmatra hétvégén, nem volt vmi nagy buli, csak a túra ért vmit Ipolytarnócra, gyorsan le is léptem.
Király ez az előző kép én is küldök egyet magamról és a mocimról, anyukám csinálta rólam a hétvégén:
thanx.
én meg nem értettem, miért kér mindig jelszó+tartomány+felhasználó akármiket mikor belépek ebbe a topicba.
már kissé megrémültem hogy ismét tiltólistára kerülök.:O)
Hooshee: mint büszke tulaj nem látszol. :o(
pedig szivesen megnéznénk...
Lord Iffy + a párja + még 8 motor voltak tegnap a nagy szlovenszkajába. :O))
csak 3 ujjam fagyott le a nagy hidegben.:O(
(levegő 10 fok, aszfalt 12 fok. egy útszéli kijelző szerint...)
de azért jó volt.:o) királyak az utak...
Na jó, kimész Budakeszire!!!! (Budakeszi út, 22-es busz vonala), a buszvégállomás után balra kanyar, a METRO áruház felé(Tábla Budaörs, Törökbálintot jelzi), és a Shell kút után 1 km...., az úttól balra!!!
A szélzsákot messziről meg fogod látni..... egy murvás út vezet a parkolóba.....
Viszont ha Nagykovácsiba mentél., akkor majdnem eltaláltál a Hármashatárhrgyi reptérre.... :-O
sjesz
Majdnem voltam a repülőnapon. Miért nem?
1. Farkashegyre mentem Budaörs helyett
2. Farkashegyre sem találtam oda, mentem inkább Nagykovácsiba, miegymás:-)))
Nem sok, merthogy chopper. Ezeknél nem a vége számít, hanem a nyomaték. Mindegy.
Különben 180 körül, de én még nem ültem meg, mert nem bírtam nyitott bukóval. Avval ugyanis 140 felett nem kapni igazán levegőt:-(((