Keresés

Részletes keresés

Hooshee Creative Commons License 2001.06.15 0 0 479
sjesz :(((((

Earw, azért kérdezem, mert a múltkori autóstali felvonulása sem volt zökkenő és csattanásmentes

sjesz Creative Commons License 2001.06.15 0 0 478
Igen... ismertem a pilótát.... ott repült nálunk....
Előzmény: Dübörgő (462)
EarwLine Creative Commons License 2001.06.15 0 0 477
Na erre pont tudok én is válaszolni. A Gyarmatin pont haverom ment neki egy másik motorosnak. Egy kanyarba ő gyorsabb volt mint az előtte levő és ráadásul pont egy íven is mentek. Ő fékezett, a lábát is letette de oldalba kapta a másikat. Persze csak épp hogy hozzáért, de akkor is. Szerintem (bár az egyik haveromról van szó) rohadt ronda dolog!!!!! Ha egyszer túra van oda kell figyelni rendesen és vigyázni kell a másikra. Persze előzgetni lehet, de csak finoman, azért hogy az összes motort végig tudd nézni, mert ha egy helyen haladsz az azért nem olyan jó. De ez az én véleményem...
Előzmény: Hooshee (476)
Hooshee Creative Commons License 2001.06.15 0 0 476
Nem szoktak ütközgetések lenni?
Előzmény: Dübörgő (475)
Dübörgő Creative Commons License 2001.06.15 0 0 475
Nem! Szép is lenne! De hogy most lesznek-e, nem tom.
Fenébe, úgy mennék én is:-(((
Előzmény: EarwLine (474)
EarwLine Creative Commons License 2001.06.15 0 0 474
Én még csak most gyarmaton voltam ilyen motoros túrán, amit találkozóról indítanak. A régebbi találkozókon még csak eszembe sem jutott, hogy elmenjek rá, fogalmam sincs miért.
De annyira tetszett, hogy legközelebb is megyek, pedig ott még nem is voltak olyan sokan. Bár az az 50-es tempó kicsit gáz volt de azért tetszett!
Egyébként minden ilyen túrát a rendőrök vezetnek fel?
Dübörgő Creative Commons License 2001.06.15 0 0 473
OK:

"10.00 - 18.00
Saját szervezésű túrák keretében a környék nevezetességeinek bejárása (Vár Túra, Tihany Túra, Bakony Túra, Veszprém Túra, Balaton Túra)"

by H.O.G.

Előzmény: Hooshee (472)
Hooshee Creative Commons License 2001.06.15 0 0 472
Na még bíztass egy kicsit :)
Előzmény: Dübörgő (470)
Dübörgő Creative Commons License 2001.06.15 0 0 471
"Hát nekem a fél óráson is má majd fel forr a vizem... Hogy bírják ezek a motorok?:...)))"

Nos, pl az enyém léghűtéses:-)))

Volt egyszer, hogy megijedtem: mi a fenéért füstöl a moci? Rájöttem, hogy épp tankolás után voltam, s lecsöpögött rá egy kis benya:-)))

Előzmény: EarwLine (468)
Dübörgő Creative Commons License 2001.06.15 0 0 470
Nehogy azt hidd! Laza kis 40 km/h-s szellő nagyon kellemes!

(Különben Veszprém fele mennek az egyéni kisebb (pár száz fős) túrák, de azok nem időben, hanem folyamatosan:-))))

Előzmény: Hooshee (469)
Hooshee Creative Commons License 2001.06.15 0 0 469
Na majd kikerülöm Veszprém felé... Mondjuk rá fognak rohadni a motorra ha ilyen idő lesz
Előzmény: Dübörgő (467)
EarwLine Creative Commons License 2001.06.15 0 0 468
3 órás felvonulás??????

Hát nekem a fél óráson is má majd fel forr a vizem...

Hogy bírják ezek a motorok?:...)))

Előzmény: Dübörgő (467)
Dübörgő Creative Commons License 2001.06.15 0 0 467
Hát az biztos hogy lesz forgalom.
Délben indul holnap egy kb. 3 órás felvonulás, de 10 km-es konvojra számítanak.
Azt mondanám, hogy ha nem lenne chopperem, hogy bárcsak egyszer én is ott vonulhatnék - moci van, de melóznom kell! HOgy pusztuljon meg ez a cég!

Dübörgő, aki már megint morcos

Előzmény: Hooshee (466)
Hooshee Creative Commons License 2001.06.15 0 0 466
Pont Tihanyba mennék, ott áll a hajó, és fel kéne végre szerelnem :(
Előzmény: Dübörgő (464)
EarwLine Creative Commons License 2001.06.15 0 0 465
"Te pénteken nem otthon vagy? Mégis melózol ma is?"

Hát kedden lusta voltam dolgozni aztán úgy döntöttem, hogy hazahúzok és a szerda meg a csütörtök helyett feljöttem ma. Szabin van a főnököm, így aztán szabadon lehet "járni-kelni".

Én meg itt dolgozok a Budaörsi úton, az asztalomat úgy fordítottam, hogy a Budaörsi utra nézzen, és így látom is meg hallom is amikor elhúz itt az iroda előtt egy "állat". Ma meg nem tudtam, hogy mire ez a sok felpakolt motoros...
... a sima pénteket kicsit gyanúsnak tartottam arra, hogy a Balatonra menjenek ennyien...

De milyen jó ez a topic, most már ezt a Harley találkozót is tudom, bár nem hiszem, hogy lejutok...

Előzmény: Dübörgő (462)
Dübörgő Creative Commons License 2001.06.15 0 0 464
Ne aggódj, északi part. Gondolom délire mennél.
Alsőörsön lesz, s max. Tihanyig lesznek túrák, felvonulások.
Előzmény: Hooshee (463)
Hooshee Creative Commons License 2001.06.15 0 0 463
Holnap van a Harley találkozó????

Suxx... pedig le akartam menni balcsir, de akkor kegyetlen tömeg lesz :(

Dübörgő Creative Commons License 2001.06.15 0 0 462
sjesz! - ha még jársz erre
Mit szólsz a cessna balesthez a Synergon vezérkarával? Kemény, mi?

EarwLine
Te pénteken nem otthon vagy? Mégis melózol ma is?

Dübörgő Creative Commons License 2001.06.15 0 0 461
Messze van az a júli közepe még, de jó lenne.
Holnap (vagy ma) szerettem volna menni a Harley találkozóra Alsőörsre, 3 ezer motorost várnak a világ 20 országából, bla-bla-bla ..., de holnap valami hülye workshopra kell mennem!
Előzmény: EarwLine (460)
EarwLine Creative Commons License 2001.06.15 0 0 460
Háj!
Én meg holnap fogok 15.000-ét fizetni mert túltölt a generátorom. Kifingott a fesszabályzóm és nem akarom megvárni amég ellővi az egész gyújtáselektronikát mert az ugye egy kicsit húzós lenne.
Nem jöttök júli 13.-a környékén Debrecenbe?
Előzmény: Dübörgő (458)
Dübörgő Creative Commons License 2001.06.13 0 0 459
Kopik a topik!
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Mansbike címmel:-)))
Dübörgő Creative Commons License 2001.06.13 0 0 458
Hali!
Hát nem piskóta az biztos!
Nagyon izmos motor ez már, mint az 1500-as Intruder is. Szép az áruk is:-)))

(Tegnap 15.000-et fizettem a szerelőnek, hogy bekötötte a lámpákat, mert nem volt rajta semmi. Számlát nem adott...)

Dübörgő, aki nem szereti a mesterembereket

Előzmény: sjesz (457)
sjesz Creative Commons License 2001.06.13 0 0 457
Jó reggelt!

Már egy darabja nem vásárolom a Motor Revü-t, de ma megvettem. A címlapon a Honda VTX !!!!!

Bent meg 3 oldalas cikk....

97LE (5000/min), 156Nm (3000/min)

Azért ez már valami !!!!

2000 - 5000 között a nyomaték végig 140 Nm felett....

Lord Iffy Creative Commons License 2001.06.12 0 0 456
:o((
sajnos még igy fonetikusan sincs fogalmam hogy miről beszélsz...:O((
Tök nem vagyok ott ismerős, bár soxor voltam kinnt (keresztszülő él ott). most meg csak úgy mentünk, hogy az egyik srác találta ki hogy hova menjünk mert ő már járt ott.
(valami árvaváralja, az a banska bystrica van a közelében. még a térképen sem sikerült kibogoznom hogy merre mentünk.:O))
Előzmény: EarwLine (451)
EarwLine Creative Commons License 2001.06.12 0 0 455
sjesz

Hogy sikerült a repülős nap?

Hooshee Creative Commons License 2001.06.12 0 0 454
Jaaaa, nem úgy dönthető, hanem előre, hogy hátra azért be lehessen szálni ha a szükség úgy hozza :)))) Szóval mindenképp kétajtós kocsiból származó ülések kellenek.

Fene tudja, eddig felmerül valami pici Renault üllés (azok tényleg elég jó kényelmesek, viszont oldaltartás 0), Punto ülés (az szintén kemény), meg az Audi, csak 1 olyat kapnom is kell, kettő be kell férnie. Na majd lemérem, meg az ülést is aztán meglátjuk.

egyébként én is fekve vezetek :)

EarwLine Creative Commons License 2001.06.12 0 0 453
Hát ahogy gondolod. Szerintem nem olyan durva a puhasága, de valami igazság van benne. Ha mégsem találsz audi ülést és netán érdekelne ez a dolog, haveromnak trabija van és minden nap találkozok vele (persze kedd-szerda-csütörtök kivételével) úgyhogy lemérhetem. Egyébként totál hátra lehet dönteni, én mindig le is döntöm a kelleténél, nekem úgy kényelmes, bár érdekesen nézhetek ki benne, hogy csak épp hogy a szemem látszik ki a szélvédő alján, de még mindig jobb mint a jobbra görbülő suzuki stílus. Szerintem...
Előzmény: Hooshee (452)
Hooshee Creative Commons License 2001.06.12 0 0 452
Nem néz ki rosszul, de szinte kizárt hogy beleférjen széltibe... Vagy nem? Meg a CRX ülése azért elég keménynek tűnik nekem, hát csak sportautó vagy mi...

Én igazából az Audi Quattro Coupe ülésére gondoltam, de az is széles lesz valószínű...

Ami fontos, hogy dönthető legyen, és jó kényelmes, ha már a futómű nem az...

EarwLine Creative Commons License 2001.06.12 0 0 451
Lord Iffy!

Írtad, hogy Szloviba voltál hétvégén. Mennyire vagy járatos arra? Nem tudod mikor lesz Ruzsinán (biztos nem így kell írni, de így biztos tudod mit akarok na meg fogalmam sincs hogy írják) a motoros találkozó?

EarwLine Creative Commons License 2001.06.12 0 0 450
Ha utánaolvasol kb. 3 héttel ezelőttre a "milyen kocsi a crx" forumba ott az egyik srác felajánlotta a két db crx ülését. Szerintem próbáld meg.
Egyébként ilyen az enyém és 99%, hogy az is így néz ki:

Rohadt kényelmesek!!!

Előzmény: Hooshee (449)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!