Keresés

Részletes keresés

Sirenlady Creative Commons License 2019.05.11 0 0 271
Sziasztok!
Huawei p20 pro telom van. Vagy túl szőke vagyok hozzá, vagy kifogtam az egyetlen furcsaságokat produkáló modellt, de nem vagyunk barátok kezdetektől. 😔
Szamomra minden tulbonyolult, egyáltalán nem felhasználobarat. A beállitasok menü "kínai", sosem találok semmit.
A telom kb 2 havonta, de amugy össze-vissza, átállítja magától az értesítési hangokat. A menuben a regi hang van bejelolve, es a Messengerem pedig 2 napja valami bugyborékolos fos hangon küldi az ertesiteseket. Megőrülök ettől a hangtol.
Tud valaki segiteni hol kell átállítani a messenger ertesites hangjat, es van-e olyan funkció ami nekem be van kapcsolva, hogy magatol átállítja a hangokat???
Köszönöm a valaszokat, es ne nézzetek emiatt nagyon szőkének, nem kitalált történet 🤭🤭🤭
Eidur1424 Creative Commons License 2019.05.11 0 0 270

Sziasztok!

Alábbi kérdésben szeretném a segítségetek kérni. Rendeltem a barátnőmnek egy Huawei Band 3 Pro okoskarkötőt, amit ő egy iPhone 7-es telefonnal használ. Minden frankó, minden működik, kivéve, hogy az üzenetek nem jelennek meg a karkötőn. Az SMS-ek igen, a Messenger üzenetek viszont nem. Megnéztem az appban, a karkötőn, de egyszerűen nem találom, hol lehetne ezt beállítani.

Előre is köszi a választ!

Zoli

harcsy Creative Commons License 2019.05.05 0 0 269
Előzmény: Psz Csabesz (267)
asim1 Creative Commons License 2019.05.05 0 0 268

Sziasztok!

Van egy P10 Plus-om amiben frissítettünk.

A Viber, SMS stb ikonoknál a sarokban nem jelenik meg a kis piros kör a benne lévő számmal (üzenet mennyiségtől függően).

Most egy szürke kör van hellyete (szám nélkül).

Néztük a beállításokban - nem találtuk.

Már "legyalultuk" az egészet de semmi.

Volt (jelvények - pötty megjelenése) - de nem lett jobb.

Hogy, hol  lehet beállítani.

Előre is köszi ha tudja valaki.

Psz Csabesz Creative Commons License 2019.05.03 0 0 267

Sziasztok!

Én új vagyok a Fórumon.

A segítségeteket szeretném kérni.Van egy huawi p8 lite telom ,és le töltöttem rá a hívásrögzítést ,a felvételeknél. A  bloutun bejövő hívást tökéletesen veszi ,de ha én kezdeményezek kifele menő hívást akkor a fülesen keresztül nem veszi fel a hívást, csak akkor ha kikapcsolom a bloutut, akkor minden oké, ha viszont vissza kapcsolom, akkor nem veszi a kimenő hívást, mi lehet az oka? most jelenleg egy Sony z3 compact készülékem van, és azon minden jó ,a kimenő, és a bejövö hívást tökéletesen  veszi, és le is játssza hibátlanul.A huaweire  erröl a Sonyról másoltam minden beállítást, és ugyan azokat állitottam be, de valamiért, a huawei nem veszi fel a kimenö hívásokat bloututon keresztül. ebbe kérem a segítségeteket. Köszönöm

DuEn.hu Creative Commons License 2019.04.30 0 0 266

Pont ugyanígy jártam én is... Ha tudtok megoldást, írjátok meg.
Voltam bent a Huawei szervizben, ott azt mondták, h csak úgy tudják bevenni a telefont, ha előtte factory reset... mikor mondtam, h pont azt szeretném elkerülni, akkor az ember újra csak ezt hajtogatta... És klassz kis levelezésben voltam a Huawei supporttal is.. tök jókat mondott, de a vége ez volt: javasolja a factory resetet... :(
Még reménykedek...

Előzmény: douglas78 (250)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.26 0 0 265

Van pár kamera összehasonlításos videó fent: 

https://www.youtube.com/watch?v=bpQDc4j8F_I

Előzmény: Gábor Dombai (262)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.26 0 0 264
https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9635&idPhone2=9343
;)
Előzmény: Gábor Dombai (262)
repro45 Creative Commons License 2019.04.23 0 0 263

Köszönöm, sikerült!!

Előzmény: harcsy (261)
Gábor Dombai Creative Commons License 2019.04.23 0 0 262

Bocsi a zavarásért de egy dilema előtt állok. Részletre vásárolnék vagy egy Huawei P 30 pro-t vagy egy Huawei Mate 20 Prot. Főleg netezek GPS-t használok és sokat fotózok. Mi a különbség? Melyiket érdemes Választanom?

harcsy Creative Commons License 2019.04.23 0 0 261

https://play.google.com/store/search?q=magyar+%C3%A9kezetes+billenty%C5%B1zetEgyet letöltesz, nyelv és bevitelnél beállítod, és használod.

Előzmény: repro45 (260)
repro45 Creative Commons License 2019.04.21 0 0 260

Sziasztok!

Huawei P Smart telefonnál hogyan lehet átállítani a billentyűzetet, hogy csak a betűk látszódjanak és az ékezetes betűk is megjelenjenek. Ne kelljen mindig kijelölni az ékezetes betűt.

Előre is köszönöm

hawai72 Creative Commons License 2019.04.16 0 0 259

Sziasztok.Ma vettem egy p30-at és nem tudom beírni a wifi jelszót mert mire a végére érek eltűnik a "kapcsolódás" lehetőség :( Mi a gond?

Törölt nick Creative Commons License 2019.04.11 0 0 258

A fastbootnál számítógépről kell kiadni a parancsokat, a parancssorból, pl. fastboot flash recovery valami.img paranccsal tehetnél fel új recoveryt, de rájöttem, hogy valószínűleg zárolva van a bootloadered, szóval ez nem fog menni. Viszont ha jól rémlik, akkor van a tiéden is upgrade mode. Ha kikapcsolod a telefont, és utána nyomva tartod a bekapcsológombot + hangerő fel + hangerő le gombot, akkor megjelenik egy idő után, hogy "Software install failed!"? Ha igen, akkor letöltöd a hivatalos ROM-ot, kicsomagolod, felmásolod egy SD-kártyára a dload mappát (fontos, hogy a kártya gyökerébe másold), utána beteszed a telefonba, elindítod, ahogy írtam, és elvileg az telepíti a ROM-ot.

Sajnos gőzöm sincs, hogy a fenti módszer törli-e a Data partíciót :-(

Előzmény: douglas78 (252)
douglas78 Creative Commons License 2019.04.05 0 0 257

Igen látom én is köszi. Amikor készült a fotó valóban alacsony volt a töltöttség, de azóta már fel van töltve. 

Előzmény: Doky586 (256)
Doky586 Creative Commons License 2019.04.05 0 0 256

"Letöltötte, telepítette, újraindult volna, de.."

Előzmény: douglas78 (254)
douglas78 Creative Commons License 2019.04.05 0 0 255

Hívtam a Hungarodatát, ők foglalkoznak Bootloop-os telefon mentésével, én voltam a negyedik P10 tulajdonos aki ezzel hívta őket :/ 

Azt mondják hiába férnek hozzá a fájlrendszerhez akkor sem tudnak menteni mert titkosítva vannak tárolva az adatok. Létezik vajon olyan módszer amivel lehetne telefonszámokat menteni róla?

Előzmény: Törölt nick (251)
douglas78 Creative Commons License 2019.04.05 0 0 254

Fel van töltve, nem az a gond

Előzmény: Doky586 (253)
Doky586 Creative Commons License 2019.04.05 0 0 253

Ennyire lemerült aksinál ne csodálkozz.. Először töltsd fel a telefonod.

douglas78 Creative Commons License 2019.04.05 0 0 252

A gyári recovery nem sikerül, arra írja a képen látható hibát. A fastboot menüben pedig nem látok semmi opciót ahol telepíteni lehetne az imaget. Vagy azt sd kártyáról kell?

Előzmény: Törölt nick (251)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.05 0 0 251

Nem tudom, a gyári recovery törli-e az adatpartíciót, ha felrakod a letöltött rendszert. Ennek utána kéne nézned. Ha nem, akkor tedd fel azzal, ha törli, akkor tölts le egy image-fájlt, és fastboottal tedd fel csak a rendszerpartíciót. Az szerintem meghagy minden mást.

douglas78 Creative Commons License 2019.04.05 0 0 250

Sziasztok. Huawei P10 EMUI 8 volt rajta, HiCare jelzett hogy van elérhető frissítés, EMUI 9 kérem e. Elfogadtam, írta hogy menjek a Beállítások Rendszerfrissítésben lehet telepíteni. Letöltötte, telepítette, újraindult volna, de eldobja a bootolást a Huawei logó után és belép az EMUI eRecovery menübe, ahol felajánlja a legutóbbi verzió letöltését vagy törölhetek mindent és Factory RESET. Hogyan tovább? Persze nincs friss biztonsági mentés, jó lenne valahogy kiszedni az adatokat belőle...

McMurphyhun Creative Commons License 2019.03.26 0 0 249

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni  Honor 9 _EMUI 8_ra vásároltam aktív témát, de nem tudom a 

tudását kihasználni, mivel láma vagyok a témában.

Milyen kiegészítőt / palm engine ?/ kell telepítenem a funkciók kihasználásához. Előre is köszönöm a

segítséget!

Üdv

Bujdosó Csaba Creative Commons License 2019.03.22 0 0 248

Megpróbálom és köszönöm szépen :-)

Előzmény: Törölt nick (247)
Törölt nick Creative Commons License 2019.03.21 0 0 247

Amennyire tudom, nem volt túl nagy siker, és szerintem a Huawei úgy gondolta, hogy nem fektetnek bele túl nagy energiát. Egy frissítést kapott, utána elengedték a kezét.

Ha nagyon vágysz újabbra, akkor felteheted a 15.1-es Lineage OS-t, az a 8.1-es Androidon alapul.

Előzmény: Bujdosó Csaba (246)
Bujdosó Csaba Creative Commons License 2019.03.19 0 0 246

Az android verzió 7.0

Bujdosó Csaba Creative Commons License 2019.03.19 0 0 245

Sziasztok!

Kb egy éve van egy Huawei Nova CAN-01 telefonom és még eddig nem érkezett rá szoftverfrissítés. Mi ennek az oka? Az EMUI 5.0 van rajta

Válaszotokat előre is köszönöm :-)

Törölt nick Creative Commons License 2019.03.14 0 0 244

Ezeknél szériahiba a Hi1101 korai elhalálozása. Ha érzel magadban késztetést, te is ki tudod cserélni. Rendelsz egy új IC-t (5-6 dollár körül van), kiszeded az alaplapot, leveszed az IC körüli fémborítást, lekapirgálod az underfillt (hogy pusztulna el az összes gyártó, aki alkalmazza), hőlégfúvóval kiveszed az IC-t, megtisztítod az óngolyómaradványoktól a nyákot, jöhet az új IC, hőlégfúvó, összerakod a telefont, és örülsz a Wi-Fi-nek. Az IC kiszedéséhez javaslom a panelmelegítő használatát (vagy ha nincs, akkor egy óvatos melegszendvics-sütőzést, de tényleg óvatosan, könnyű túlmelegíteni), mert úgy nagyságrendekkel könnyebben lejön az IC. No meg a folyasztószer sem árt az új IC forrasztásakor.

Az IC: https://www.aliexpress.com/item/HI1101-WIFI-IC-for-Huawei-P8/32661587834.html

Előzmény: mateabel (240)
harcsy Creative Commons License 2019.03.13 0 0 243

Széria hiba. Alaplapot cserélnek , ha garis.

Előzmény: mateabel (240)
Törölt nick Creative Commons License 2019.03.13 -1 0 242

Szép napot.

Huawei mate 20 lite telefonon hol tudom kikapcsolni a zseb módot? Borzasztó hangos. Próbáltam a Tárcsázó- beállítások útvonalat de ott nincs opció.

Köszönöm a válaszokat!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!