Sziasztok!
Huawei p20 pro telom van. Vagy túl szőke vagyok hozzá, vagy kifogtam az egyetlen furcsaságokat produkáló modellt, de nem vagyunk barátok kezdetektől. 😔
Szamomra minden tulbonyolult, egyáltalán nem felhasználobarat. A beállitasok menü "kínai", sosem találok semmit.
A telom kb 2 havonta, de amugy össze-vissza, átállítja magától az értesítési hangokat. A menuben a regi hang van bejelolve, es a Messengerem pedig 2 napja valami bugyborékolos fos hangon küldi az ertesiteseket. Megőrülök ettől a hangtol.
Tud valaki segiteni hol kell átállítani a messenger ertesites hangjat, es van-e olyan funkció ami nekem be van kapcsolva, hogy magatol átállítja a hangokat???
Köszönöm a valaszokat, es ne nézzetek emiatt nagyon szőkének, nem kitalált történet 🤭🤭🤭
Alábbi kérdésben szeretném a segítségetek kérni. Rendeltem a barátnőmnek egy Huawei Band 3 Pro okoskarkötőt, amit ő egy iPhone 7-es telefonnal használ. Minden frankó, minden működik, kivéve, hogy az üzenetek nem jelennek meg a karkötőn. Az SMS-ek igen, a Messenger üzenetek viszont nem. Megnéztem az appban, a karkötőn, de egyszerűen nem találom, hol lehetne ezt beállítani.
A segítségeteket szeretném kérni.Van egy huawi p8 lite telom ,és le töltöttem rá a hívásrögzítést ,a felvételeknél. A bloutun bejövő hívást tökéletesen veszi ,de ha én kezdeményezek kifele menő hívást akkor a fülesen keresztül nem veszi fel a hívást, csak akkor ha kikapcsolom a bloutut, akkor minden oké, ha viszont vissza kapcsolom, akkor nem veszi a kimenő hívást, mi lehet az oka? most jelenleg egy Sony z3 compact készülékem van, és azon minden jó ,a kimenő, és a bejövö hívást tökéletesen veszi, és le is játssza hibátlanul.A huaweire erröl a Sonyról másoltam minden beállítást, és ugyan azokat állitottam be, de valamiért, a huawei nem veszi fel a kimenö hívásokat bloututon keresztül. ebbe kérem a segítségeteket. Köszönöm
Pont ugyanígy jártam én is... Ha tudtok megoldást, írjátok meg. Voltam bent a Huawei szervizben, ott azt mondták, h csak úgy tudják bevenni a telefont, ha előtte factory reset... mikor mondtam, h pont azt szeretném elkerülni, akkor az ember újra csak ezt hajtogatta... És klassz kis levelezésben voltam a Huawei supporttal is.. tök jókat mondott, de a vége ez volt: javasolja a factory resetet... :( Még reménykedek...
Bocsi a zavarásért de egy dilema előtt állok. Részletre vásárolnék vagy egy Huawei P 30 pro-t vagy egy Huawei Mate 20 Prot. Főleg netezek GPS-t használok és sokat fotózok. Mi a különbség? Melyiket érdemes Választanom?
Huawei P Smart telefonnál hogyan lehet átállítani a billentyűzetet, hogy csak a betűk látszódjanak és az ékezetes betűk is megjelenjenek. Ne kelljen mindig kijelölni az ékezetes betűt.
A fastbootnál számítógépről kell kiadni a parancsokat, a parancssorból, pl. fastboot flash recovery valami.img paranccsal tehetnél fel új recoveryt, de rájöttem, hogy valószínűleg zárolva van a bootloadered, szóval ez nem fog menni. Viszont ha jól rémlik, akkor van a tiéden is upgrade mode. Ha kikapcsolod a telefont, és utána nyomva tartod a bekapcsológombot + hangerő fel + hangerő le gombot, akkor megjelenik egy idő után, hogy "Software install failed!"? Ha igen, akkor letöltöd a hivatalos ROM-ot, kicsomagolod, felmásolod egy SD-kártyára a dload mappát (fontos, hogy a kártya gyökerébe másold), utána beteszed a telefonba, elindítod, ahogy írtam, és elvileg az telepíti a ROM-ot.
Sajnos gőzöm sincs, hogy a fenti módszer törli-e a Data partíciót :-(
Hívtam a Hungarodatát, ők foglalkoznak Bootloop-os telefon mentésével, én voltam a negyedik P10 tulajdonos aki ezzel hívta őket :/
Azt mondják hiába férnek hozzá a fájlrendszerhez akkor sem tudnak menteni mert titkosítva vannak tárolva az adatok. Létezik vajon olyan módszer amivel lehetne telefonszámokat menteni róla?
A gyári recovery nem sikerül, arra írja a képen látható hibát. A fastboot menüben pedig nem látok semmi opciót ahol telepíteni lehetne az imaget. Vagy azt sd kártyáról kell?
Nem tudom, a gyári recovery törli-e az adatpartíciót, ha felrakod a letöltött rendszert. Ennek utána kéne nézned. Ha nem, akkor tedd fel azzal, ha törli, akkor tölts le egy image-fájlt, és fastboottal tedd fel csak a rendszerpartíciót. Az szerintem meghagy minden mást.
Sziasztok. Huawei P10 EMUI 8 volt rajta, HiCare jelzett hogy van elérhető frissítés, EMUI 9 kérem e. Elfogadtam, írta hogy menjek a Beállítások Rendszerfrissítésben lehet telepíteni. Letöltötte, telepítette, újraindult volna, de eldobja a bootolást a Huawei logó után és belép az EMUI eRecovery menübe, ahol felajánlja a legutóbbi verzió letöltését vagy törölhetek mindent és Factory RESET. Hogyan tovább? Persze nincs friss biztonsági mentés, jó lenne valahogy kiszedni az adatokat belőle...
Amennyire tudom, nem volt túl nagy siker, és szerintem a Huawei úgy gondolta, hogy nem fektetnek bele túl nagy energiát. Egy frissítést kapott, utána elengedték a kezét.
Ha nagyon vágysz újabbra, akkor felteheted a 15.1-es Lineage OS-t, az a 8.1-es Androidon alapul.
Ezeknél szériahiba a Hi1101 korai elhalálozása. Ha érzel magadban késztetést, te is ki tudod cserélni. Rendelsz egy új IC-t (5-6 dollár körül van), kiszeded az alaplapot, leveszed az IC körüli fémborítást, lekapirgálod az underfillt (hogy pusztulna el az összes gyártó, aki alkalmazza), hőlégfúvóval kiveszed az IC-t, megtisztítod az óngolyómaradványoktól a nyákot, jöhet az új IC, hőlégfúvó, összerakod a telefont, és örülsz a Wi-Fi-nek. Az IC kiszedéséhez javaslom a panelmelegítő használatát (vagy ha nincs, akkor egy óvatos melegszendvics-sütőzést, de tényleg óvatosan, könnyű túlmelegíteni), mert úgy nagyságrendekkel könnyebben lejön az IC. No meg a folyasztószer sem árt az új IC forrasztásakor.