itt... de nem itthon vettem meg, mert ezek csak ámitanak...:O(
én szeretem nagyon a bőrt, de gatyában nem találtam izlésnek megfelelőt. mind olyan hüje baromult állt rajtam, igy maradt a textil.
Persze majd megrajzolom vektorosan is mert gondolom ki akarod vágatni fóliából...
De azt csak otthon hétvégén
Persze segítek benne, mondjuk szerintem pontos színkódot nem fogunk megtudni róla, de kb.-re meg lehet majd állapítani, hogy mégis milyen szín állna jó neki, csak add meg, hogy mégis kb. milyen fényezést gondoltál rá...
Mindjárt kapsz egy mailt amibe elküldöm az én leendő crx-emnek a tervét, de légyszi ne mutasd meg senkinek mert tökön is szúrnám magam, ha valaki elvenné az ötletemet és mire megvan a pénzem rá szembejönne velem egy olyan crx az utcán!!!!!
Van egy eladó 4 henegeres NOS nitro kit a beszereléshez szükséges összes szerszámmal, leírással vákumos csomagolásban feltöltött palackkal új ára feléért..
Tényleg a topicban mit jelent a kontra?? az nem a kemping biciklin van??
A Nitro első körben biztos kimarad, lebeszéltek róla, azt mondják hogy ahhoz mindenképp kell külön kenés, kevés lenne a keverékes hozzá. De sok polírozással, meg egy kis "hamis turbóval" simán duplázható a lóereje :)
Szóval amikre ha ráérsz, és van kedved, meg ilyenek, csinálok róla képeket, és nem tudom mekkora meló, de valahogy át kéne színezni olyanra, amilyenre fújni akarom, hogy lássuk hogy néz ki, milyen színkódok állnak neki jól stb...
A másik meg hogy egy Windows NT logot át kéne szerkeszteni Traba NT-re :)))
Díjazás valami folyékony nedűben, vagy nemtom, szóval megegyezünk :)