Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
az uj térkép csak ott ahol eltér a sebhatár az utnak megfelelőtől
pl M0 jelzi a 80 -at
m5 bevezető jelzi a 100-at
vagy városban ahol 40 vagy 30 az 50 helyett
ez nem csak a hun térképen van igy hanem az összes uj térképen.
csak reménykedni lehet, hogy ez a hivatalos verzionál nem igy lesz mert arrol ne feledkezzünk meg hogy ez nem a hivatalos miohoz vagy igohoz kiadott térképek
Az itteni 5letekkel sikerült felraknom az új térképeket. Sajnos, nekem is, ahogy tope2007-nek azóta a lakott területes és az autópályás megengedett sebességhatárt nem mutatja. Ha más korlátozás pl lakott területen 70, vagy éppen 30 - akkor azt mutatja és dumál túllépéskor. Egyébként semmi. Van 5letetek mi az oka ennek???
Az adatbázis szerintem tartalmazza, mert elmentem erre az oldalra (http://www.w-lantech.hu/speedcam/) és a grafikus megjelenítésben mutatja az M7-en a telepítettett, és az Egér út-Kőérberkin lévőt is. Nálam viszont nem. Mondjuk nem fogok e miatt sírni, de érdekelne miért van ez így.
Az új térképnél a lakott területen lévő speed limit-et nem mutatja, vagy az ap-án a 130-at. Ami ettől eltér, az mindenütt mutatja. MIt értesz az alatt, hogy más rendszerű a térkép?
Én is megcsináltam a speedcam átalakítást MIO-ra, de érdekes módon nem mutat egy csomó kamerát. Pl.az M7/M1-en a "Madaras Tesco" előtti telepítettet egyáltalán nem mutatja a gépem C520.
Ezen kívül az új HU térképet felhackeltem, és most ez nem mutatja mindenütt a sebességhatárokat. Lehetséges, hogy hiányos a térkép?
Köszi. Valószínűleg kiverte a szemem, azért nem láttam. :)
Nagyon bírom ezt a kütyömet. Ha főzni is tudna elvenném feleségül. :) Azt is imádom benne, hogy majdnem 4 GB térkép érhető el hozzá az említett oldalon. Igaz, nem vagyok meggyőződve, hogy számomra túl sok gyakorlati értékkel bír Mozambik GPS térképe, de akkor is orgazmus közeli élmény ennyi mindent birtokolni az imádott drágámhoz. :)
A hivatalos verzióban kevesebb a kamera és ritkábban frissítik. Az viszont tény, hogy az általam ajánlott adatbázisban azért sok olyan is van, ami nem működik, csak azért jelölték be, mert valaki egyszer látott ott egy radaros autót.
A speedcam dologgal kapcsolatosan azt szeretném megtudni, hogy az általad írt elérésen lévő adatbázissal érdemesebb-e foglalkozni, vagy a hivatalos verzióval, amit egy évig ingyen lehet frissítgetni? Azt olvastam itt a fórumon, hogy a speedcam generatoros lehetőségnél sok olyan kamera van, ami egy kamerát több egymáshoz közeli helyen jelöl, mivel akik beküldték, nyilván pár méter különbséggel tették. A hivatalos verzió meg gondolom nem annyira friss, de lehet, hogy tévedek.
Másik kérdés: V3.2-re írja le azt, hogy hogyan kell frissíteni, használható ez a 3.3-mal is?
Itt megtalálod az összes speedcam adatbázist, ami naponta frissül. Leírást is találsz, hogy hogyan tudod a gépedre felrakni. http://www.w-lantech.hu/speedcam/
Bocs, hogy nem válaszoltam idáig, de nem voltam gép közelben. Örülök, hogy megoldottad a zárolást, eleget beszélgettünk róla itt. A jelszóról csak annyit, hogyha ezen: http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=38&t=20315 az oldalon lévőkre gondolsz, akkor a jelszó is oda van írva, de azért én is leírom: 4pda Remélem így már sikerül letölteni.
Régóta olvasója vagyok ennek a fórumnak, de csak 2 hete lettem egy c520-nak a boldog tulajdonosa. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítségét!!!
Sajnos most elakadtam egy kicsit! Ha valaki meg tudná mondani, hogy a POI-kat (gyári és saját) hol tárolja a gép, azt nagyon megköszönném. Tudom, már volt ilyen kérdés, de az én
MIO Device: / MioMap / MioMap / MIOTC / POIS / POIUpdates.upd fájlom kong az ürességtől, akárhány POI-t viszek is fel a listára!
Régebben olvastam valahol, hogy ezeket a POI-kat nagy tételben is lehet szerkeszteni valamilyen programmal. Sajnos nem találom a forrást. Ha erről is kapnék némi infot, az jó lenne.
Micsoda rohadékok!Nekem is 3 perc, míg elindulok,ha "telepítem" az 520-ast,de főképp Pesten, ez kifizetődő dolog, mondjuk a telken én sem venném ki minden 5 perc miatt!
Hát igen én sem szoktam amúgy soha benne hagyni, de itt a ház előtt nem tartottam valószínünek, hogy bárki hozzá mer nyúlni egy kis faluban. A skin megvan ha esetleg újra meghalna a gépem is akkor még ott van a rapidon is:). De azért köszi.
Sziasztok! Nekem pillanatnyilag semmi problémám a C520-al, ugyanis ma du. a házam előtt parkoló autómat feltörték és elvitték belőle,skinestől ,hackestől úgy ahogy volt. Remélem nem sok öröme lesz benne a következő "tulajának".
Zozmester! Gyakorlatilag neked köszönhetem, hogy a skinem megmaradt ugyan is mint már utaltam rá a notebookom vinyója is meghalt a héten és csak a kütyün volt meg a skin amit tegnap este feltöltöttem így a gépemen is megvan. Ha a biztosító fizet azonnal veszek egy újat.