Persze, az a lényeg, nekem teccen ... de az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy addig nem kérdeztem senkit amíg meg nem néztem a régi képét, és hát igencsak elbizonytalanodtam :o)
Hooshee: én imádom a négykereküeket is :o)
főleg a saját kis Proli-mat. :O))
egyébként meg mindent ami a földön jár. szoktam vezetni teherautót is. és kipróbáltam már egy jó kis OK-t. (aki nem tugya az egy ilyen csipegetőkanalas szörmedvény volt...:O))
szóval mindent, csak nem repüljön...;o)
EarwLine: a harapósakat én sem nagyon szeressem. 1x szaladt mellettem egy roti-dobbermann keverék (mint később kiderült) aztán hirtelen irányt változtatott és jól belémharapott. de azért én imádom őket. :O))
Sajnálom, pedig a Pinokkió jó kis mese...:O))
Vérig vagyunk sértve ...
egyébként a publikus weblapodról ...
jók is a négylábuák, kivéve amelyik harap, engem kiskoromban (kb. 5-6) megharapott a karomon egy bernáthegyi (magasabb volt mint én akkor (és most :-)))) ). Éppen a Pinokkióra mentem moziba és ezek után nem élveztem túlzottan. :o))
Hukk, csuklottam. :O))
Honnan tudtátok hogy vmi kutyás fórumon vagyok? ;O)) Remélem azért nem haragszotok hogy a guruló alkalmatosságok mellett imádom a négylábúakat is.:O))
Dübörgő: hogy süljön le a vállad te cemét...:O)) én meg majd megfagyok itt hála a modern találmányoknak...
Hát sjesz vagy motorozik vagy repül ... szerintem
Iffy meg biztos el van mélyülve vmi kutyás fórumba
De Dübörgőről ne is beszéljünk, mert nagyon feldühít, hogy mi itt "dolgozunk" mint állat Ő meg sütteti magát a tengerparton ... na de majd amikor húzza a bőrruha az égett vállát :o)
Hooshee, köszönöm a megértésedet (hűűű de hivatalos volt), csak szeretem megtartani amit igérek, most nem sikerült bocs.
Egyébként Te mióta itéled meg ilyen jól a motoros időt...
Na jó most már ne titkolózz tovább vald be, hogy már egy jóideje vérbeli motoros vagy :o))))))))
Semmi gond, mondom, nem olyan sürgős az ügy, akkor csináld, ha már miden más lehetőséget kimerítettél a jobb dolgok terén :))))
A hétvége kifejezetten jó motorsidő volt már amennyire meg tudom ítélni az ilyetn...
Azért van egy kis ontopicom is:
Tegnapi mese, egy kedves barátnőm jött haza a Leányfalui úton, egy kedves motoros meg elkezdett körülötte "táncolni", kerülgette, egykerék, ami kell, aztán meg majdnem sikerült eléhasalni a kocsinak...
Bocs Hooshee, de nem csináltam semmit a hétvégén ugyanis semmi időm nem volt mert motoroztam, amig a pénztárcám bírta benzinnel, na de ebből kiindulva tudom, hogy most hétvégén sokkal több időm lesz... :o)