Megmondom őszintén azt nem is kérte Hooshee csak én tettem rá, de lehet oda bármit tenni ...
Bár most hogy jobban belegondolok lehet hogy nem is fehér alapon feketével kellene mert a trabi szélvédője amúgy se valami aerodinamikusan megdöntött :o) úgyhogy szerintem fehér vgay vmi világos felirat és csak pár %-os sötétítés ... nem?
Pfúúú, de király nagyon aranyosak vagytok :o)
Jó lesz holnap is! Úgyhogy neked most megköszönöm így személyesen írásban, a párodnak meg add át köszönetem :o)))))))
Hooshee,
Felhívom figyelmedet az első lámpára, közbe jutott eszembe:
3 napos munkahét?! ez aztán a jó hely...nincs felvétel? ;O))
ja, voltam olyan kedves hogy megnéz(et)tem a top-moto-ban a ruhaárakat. hozott is a párom egy ilyen szorólapot, de voltam ügyi és otthonhagytam.
na majd holnap...:O)
Tényleg, egyik haverom már mondta, hogy ne é rajzolnék neki műszervalat. Tudod olyan fehér háttérrel, fekete betűk, trabi felirat ... meg így az átfolyásmérőt is. Ha jó lesz és kell majd küldöm azt is :o)
A logot már megrajzoltam, de majd egybe elküldöm, megrajzolom még hozzá a gyári trabant feliratot is hátha rá akarod tenni esetleg a szélvédő tetejére vagy ilyesmi...
No, az én elképzelésem az, hogy sötétkék, két fehér végigfutó csíkkal a'la Dodge Viper, A Traba NT pedig az oldalaira, hogy ne legyen oldalról annyira egyszínű. A betűszín talán fehér lehetne, vagy nem is tudom.
De a sötétkék a kedvenc színem, de nem az a majdnem fekete, hanem az olyan "mély" kék. Ami napnyugta után, de még a teljes sötétség előtt van
A trabit is vele csináltatod?
Tényleg, adjál már egy kicsi támpontot. Milyen szín jöhet szóba a trabidnál, hová szeretnéd a Traba NT-t, akarsz é még rá más színnel vmit ...