sjesz, Dübörgő,
nem tudtok véletlenül hogy hol lehet itt Pesten nagymotort bérelni, vagy lehet e egyáltalán?
Egy kolegámnak kéne, má tisztára lázban ég! :o)
Elküldtem .cdr-ben, azt általában mindenhol tudják kezelni, de ha mégsem, ment .wmf-ben is.
Hát, Pesti címet nem tudok, ilyen grafikai stúdióba szoktak ilyet csinálni, tuti, hogy mindenhol jól csinálják, mert gép csinálja, de majd körbeézek cím után.
De ne számíts fillérekre, én az előző motoromra kb. annyi feliratot vágattam mint most a kawán van és 3500-at kértek érte. Úgyhogy a kawánál nekiestem jómagam kisollóval. Jó van az, közelről mondjuk látni de nem vészes. Ha esetleg sokallod majd az árat, segíthetek benne ha megfelel, de tény, hogy géppel szebb.
Én szeretnék nagyon menni, de 7végére egy Balatonalmádis látogatást beígértünk.
Most mérlegelés folyik, pontosabban vélemény-egyeztetés, pontosabban meggyőzés, ...
Viszont ha a túra úgyis balcsira megy, akkor tuti megyünk. Szerintetek hova megy a túra?
OK:-)))
Hooshee ha már van egy buli Trabid, igazán vehetnél egy buli robit is, s azzal közelebbről élvezhetnéd a motoros társadalom .... vki fejezze be ezt a mondatot!
Szal tudok eladót!
Iffy,
Nem tudom még sajna, hogy megyek é szombaton, mer tegnap megismételtük a két héttel ezelőtti sörözést, de most nagyon büszke vagyok magamra, mer megfogadtam Hooshee tanácsát, és ugyan nem volt fényképem a másnapomról de emlékezetembe véstem, jó mélyen, így hát most friss vagyok és üde :o))) de behülyítettem egy leányzót, és olyan szép szeme volt meg szája, de ha a mosolyát láttátok volna, szal azt hiszem szerelmes vagyok és őt kell elvinnem vasárnap motorozni persze ha pozitív lesz és felhív :o)))))
Na de félre a tréfával, az egyik haverom Hajdúszoboszlón van, a másiknak meg ugyan már megvan az URAL-ra a műszaki csak a motor nincs még rendben, a harmadik meg nem bírja a túratempót, de ha a negyedik fel mer ülni mögém (most van motorvásárlás előtt) akkor tépetünk, de nem sikerült még vele beszélnem :o)
Köszi a választ!
Hát én meg pont emiatt szeretnék naked-et, mert a nagy sebesség tényleg csak kipróbálás szinten érdekel. A mostanival a 175-öt próbáltam és érdekes még ment volna az én pille súlyommal csak nem akartam gyilkolni a szegény kis 250-est. Szal szerintem a 140 bőven elég. A túratempó nálam úgyis 100-120, arra meg jó, kényelmes, tartós, nem pörög kituggyamennyit. Szal minden szempótból praktikus hálás kis jószágok lehetnek.
Csak azt nem tudom, hogy melyik milyen? Én legalábbis olyat szeretnék amin úgy kell ülni, hogy széttet lábakkal, hogy érezzem má bocs mindenkitől, hogy van az ember lába között valami... :O)))))))
Na a CB 1100 az ilyen, de ott tényleg van valami :o)
üdv Dübörgőnek. :O)) remélem kipihizted magad és újjult erővel esel neki a munkának...:O)))
EarwLine: megkaptam. válaszoltam.
600 as naked? én nagyon naked-os vagyok.:O)) a legszebb, a legjobb, a legpraktikusabb sokoldalú motorok. de! mióta nyúzom az éppenit rájöttem hogy azért mégsem olyan jó. :O((
hátrányai hogy max 130-140-al megyek (autópályán is) mert bazinagy a szél rajta. néha ha elkap a hév kihuzatom, de akkor már rá kell feküdni.
télleg, más hátránya nincs is. :o)
a legújjab álmom (a reális, nem az rvf.;O)) is naked. csak s. :O)
sjesz, arról is írhatsz, nem csak a bike-ok tetszenek :o)))
Dübörgő, nekem egyenlőre csak 600-asra van *kedvem
*kedv=money
Hát a 95-ös kiadás már nagyon a szívembe markolt, de sajna fogalmam sincs mibe kerül az idő körüli, hiába vettem újságokat, bár ezt csak jövőre tudom meglépni a*kedvem miatt :o)
Az enyém defaultban naked volt valamikor, azért 105 lovas. Szerintem nagyon jó kis motorja van. S nekem tetszik nagyon, hogy látni a lelkét, nem csak egy joghurtos dobozt.
Szidjátok csak a mocimat, nem bánom. sjesz írd le Te is még... :o) Jövőre úgyis befizetek egy banditra, legalábbis nem jött be a gyorsasági mer sz*r hogy nem tudok még 100 km se normálisan lemotorozni.
Amúgy tényleg naked bike-okról van vkinek tapasztalata?
Na akinek építettük az URAL-t ő ép ma vitte "műszakira". Azt mondta a fickó, hogy elég a blokk meg a váz a többi nem érdekes, az is csak a számok miatt ...:o)
EarwLine megnéztem az új képeket.
Ne aggódj, szerintem nem sokkal lett rosszabb a színe:-)))))
Na jó, király lett! (Persze nekem az eredeti jobban bejön, de így is állat!)
Vizsga
Én márciusban vizsgáztattam, akkor még sz**rá volt szedve a moci, de a rendszám és a forgalmi az mobil volt:-)))
De nekem csak így lehetett, mert nincs átépítési engedélyem rá, s anélkül nem lehetne.