Erről a kis malőrről (én pedig röhög!)jutott eszembe:
Még anno a eljegyzésünkön, vót apósom befűzi a tekercs filmet, legalábbis azt hitte, osztán mi pózolunk meg minden 36 figurába ... kinyitottuk de film sehol (na most nem röhög!) :o)))))
Bevallom, tegnap lett róla kész 3 kép:
- egyiken megyek, az első kerék benne van:-)))
- másikon is repesztek, de pólóban, s mintha Quazimodot látnánk a szél miatt
- harmadik csak a moci, de iszonyatos béna pózban
Van egy másik tekercs végén is, de f@szán kinyitottam a gépet visszatekerés nélkül (nem röhög!), s gondolom nem lesznek valami jók.
Ne is mondd!
Láttam már 1-2 dolgot a nagyvilágban, de hogy itt mi volt?
Tényleg akartam képet csinálni NEKTEK(!!!), hogy milyen volt a strand összetétele, de nem tettem. Asszonypajtás, miegymás...
Részemről pasz. Nem tudom, de honnan is tudhatnám, nem pesti vagyok :o)
Dübörgő, nekem csak az szúrja a szemem, vagyis pont hogy nem szúrja, hogy már mindenkinek láttuk a mociját, autóját, de Te nem akarod megosztani velünk a látványt :o)))
Hát elvileg lehetne, bár én olyat még nem láttam ...
Hanem én azt csináltam, hogy a hegyes szögeknél picit levágtam a sarkából, de tényleg csak picit csak, hogy ha rongyal törölgetem a mocit ne vegye fel a sarkát a szösz. Bocs a fogalmazásért de máshogy nem tudom...
Egyébként a crx-emen is úgy vágtam ki a crx feliratot az oldalára és tettem fel, meg az elejére azt a picit. Kefével mosom de semmi gond vele, tehát le biztos nem esik az tuti :o)
Nem fújják, hanem minden színt a kiválasztott szinű öntapadóból kivágják, aztán egymásra ragasztják és úgy fel a kocsira. Ezért általában az ilyen matricázott autókat vagy motorokat lakkos festékkel szokták festeni, hogy jobb legyen az átmenet az öntapadónál. De mondjuk a motoromnál is csak simán rá van ragasztva és semmi gond vele. De neked a fehér gondolom fújva lesz és az azért jobb lenne lakkossal csak azért az drágább. :o(