Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Amikor frissítettem a MioMap-et a Mio Updater tool-lal (MioMap V3.3 Jul 5 2007-ra), akkor az exe mellett a data.zip is frissült. Ez az új verzió már hivatalosan is tartalmazza a némító gombot.
Az eredeti skinben nem lehet a hangszoró ikont kirakni legalább is 520-on. 320-on alapból ott van de az 520-on a bluetooth ikon van a helyén úgyhogy gondolom a 720-on is így van. Le kell cserélni az eredeti skint ez a megoldás.
Még lenne egy kérdésem
A képernyőre ki lehet rakni a hang ikont, hogy ott is ki lehessen kapcsolni a hangot?
Ha kilehet, akkor azt honnan lehet elő varázsolni?
Köszönöm a segítséget
Tudna nekem valaki segiteni ? Egy C-520 vásárlása előtt vagyok és kellene a magyarnyelvű használati útmutatója, hogy addig is mig meglesz át tudjam tanulmányozni. Ha lehet, részleteset. A MioMap V3.3-é megvan, az nem kell mert letöltöttem. Átolvastam e fórum valamennyi beirását de nem találtam ráutaló linket. Ha valakinek megvan, e-mail cimemre küldje már át Előre is köszi.
Sziasztok! A Riks v2.3-as sikn-ben több lehetőség is van a kézi GPS beállításnál: -Set messages -Trickle power -Maximise Baud -Send Init Tudna valaki segíteni,hogy mi-mit jelent és mit érdemes pipálni ? Köszi!
Én voltam a láma. Rossz könyvtárba másoltam a spadcam-okat. Szarvas hiba. PaSzabó kollégámmal ellentétben én tudom, hogy lakott területen mennyi a megengedett sebesség, és ezért qrvára nem izgat, hogy ezt a képernyő alsó sarkában nem látom.
Kedves PaSzabo, köszönöm a segítséget, és hogy lámaságomra felhívtad a figyelmet a speedcam-mal kapcsolatban. Én már többször is átrágtam magam a fórumon rengeteg hasznos dolgot olvastam, és tanultam belőle. Köszönöm mindenkinek aki így vagy úgy segítségemre volt. Üdv:Péter