Egyébként én vagyok magamra a legbüszkébb, mert én is felismertem Earw mociját messziről, és Dübörgőét is :)))))) sjeszt mondjuk annyira nem volt nehéz :)))))))))))
Hali!
Hát igen liffyke! Mi mindannyian szépen megtaláltuk egymást! Hogy magamat dícsérjem (mert az jó) Hooshee Audiját messziről, a ződ kawát messziről a hozzá tartozó alakokat sétálva messziről, később sjeszt, hát őt is persze.
Szal megvót evribodri! Lffykét meg hiányoltuk nagyon:-(((
Hooshee bocsi, hogy nem tudtunk elköszönni, de elindultunk körbenézni, aztán beindult a tömeg:-(((
Earwline: szasz! Nemsoká jönnek a képek:-))) (Mert ugye rólunk az is van:-)))
szombaton ufótámadás volt, vagy csak az én szemem volt homályos?? :O))
1 db sjesz kollegát szúrtam ki, de az is eltünt útközben. sárga choppert nem láttam, csak szürkével együtt. kawasnyaki meg 1 db volt, de nem olyan szép zőőőd mint EarwLine-é. :O))
Na akkó ki ment el mellettem?
Na akkor 4-re menek, ja Hooshee, bocs hogy nem mondtam a telcsibe az én rencámom: USW-250 de úgyis megismertem, mer több olyan szép motor mint az enyém úgyse lesz több :o))))))
Ha vki most még belép este írja má meg, hogy most tuti a 1/2 5, mert olyan fura, hogy még akkor indul egy túra, akkor most ez éjszakába nyúló, vagy két napos, vagy nekem rossz az időérzékem, vagy reggel 1/2 5, vagy nemtom. Szal majd éjfél körül újra megnézem, de ha nem írtok megyek 4-re oszt lesz ami lesz :)
hát azért jó ha tudjuk a renccámot. mondjuk ugysem fogok állni a motor mellett, hogy hééé nem keres valaki...:O))
de ha mondjuk megtalálom az uac-073-at és nincs ott senki... jól belerugok egyet...:O))) asszem egyből megjelenne a gazdája... ergo nem kell keresgetnem a sárga napszemcsivel...♣8O)))
Na indulandusz hazafele.
Holnap 4-től ott vagyok.
Moci + sötét szürke chopperes koptatott bőrkabát + fekete farmer + fekete nyitott bukó + narancssárga napszemüveg:-)))
De a moci a tuti (uac-073)
Remélem találkozunk mindannyian!
Hali!
Király!
Én pénzügy/pénzintézet szakon végeztem, dolgoztam controllingen (Oracleval), most IT területen:-)))))
Ja, Oracle 8-as db-re készíttetek most számlázórendszert:-)))
Bankban én dolgozom, elvileg most controlling, de sokkal inkább kihasználják az IT vénámat, úgyhogy most éppen a forward ügyletek adatbázisára kéne valami használható apllikációt csinálni. ÚGyhogy imserkedünk az Oracle 8-al :)
Meglátogassunk? Begurulunk az irodába a mocikkal + a TrabaNT, s máris benépesült az iroda:-)))
Kicsit meghúzzuk a nyelüket, a levegő is frissebb lesz...
a legutóbbi. :O))
3 sz.gépem van, egy két-vonalas telefon (hogy egyszerre ketten zargassanak), szállitók (sok hüje szállitó...:O)) broááááá :-OO
sajnáljatok mááááá! :O))
(1ébként nyugis meló, most is pl egyedül ülök egy kb 50 nm2-es szobába...)
Oracle client? Pontosabban?
Had kérdezzem már meg, hogy ki mit dolgozik?
Earw tudjuk grafikus, sjesz pilóta, de szerintem mást is csinál, s lffy, hooshee?