Iffyke, aranyos vagy, de én hát szégyenlem is meg nem is, de valami visszatart a Mátrától. Az nekem ott a gond, hogy ha a többöek mennek, húznak magukkal oszt félek, hogy túlbecsülöm magam :o) De mégegy ilyen talit majd összehozhatnánk, persze ha sjesznek is meg lesz a Magnája :o)
jaj, nem kell olyan morcosnak lenni kend. :O))
nem voltál elég zőőőd...:O)))
kitalálunk majd valami jóóóót, ok? mondjuk mátra, az neked is közel van...
jóreggelt, ittvagyok, nem vagyok itt... mindjárt visszajövök...:O))
Iffyke, nehogy azt hidd, hogy tőlem még megúszod!
Szal Iffyke, meg leszel dorgálva! :o)
Egyébként sirály volt. Volt itt minden. Egy abszolút szabályos, de nem betervezett stoppie. Igaz, Dübi és búcsúzóul sjesz egykerekezett és gumit égetett ... a robogóval :o)))))))
Drága kollegám - amíg én nyaralgattam - a köv levelet küldte körbe az egész cégnél:
"Most kapta meg az Informatikai Osztály azt a fotót, amit a rendőrség készített notórius gyorshajtó kollégánkról, Vadócz Zsoltiról, akiről köztudott, hogy nemrégen vett egy motor kerékpárt.
Jelenleg azért sem dolgozik, mert bűntetését tölti Sopron-Kőhidán."
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Azért a fotó tényleg király!
Igazad van, azt kellett volna gondolkodás nélkül. Mert miután megálltunk, akkor már valahogy nem vitt rá az az áldott jó lelkem. Gondoltam: diplomás ember létemre törjem le a tükrét, köpjem le, verjem meg? Inkább nem. Inkább megerőszakoltam a gyerekét:-))))))))
átlagos.
csak nem gondolod hogy megáll, ezzel időt és benzit pocsékolva, aztán meg ha balhé van neki kéne fizetni még a rendőr/mentőautót is???!! :-OO
felelőtlen paraszt, azért jól megcibáltam volna a fürtjeit...:O))
Ez így igaz. Ott álltam, s gondolkodtam miközben csicsergett, hogy ő nem is érzi magát hibásnak, mert nem is gondolta, hogy őt előzik, ...
hogy most mit csináljak vele? Hülye pich@ aztán annyi.
Örültem inkább, hogy élünk. Csak azt fájlaltam, hogy miután kiszálltunk a pi...ba, miért tekert el olyan nyugodtan? S ha elpatkolunk, vagy akármi?
Bosszantó, ha olyan eber csinál ilyet, akivel nem szívesen anyázol... amikor ugyanezt egy lapajparaszt csinálja, akkor az ember olyan évezettel rúgja szét a tökeit...
hehe. akkor én voltam a felismerhetetlen etalon...:O))) jó elbúttam mi?
na mindegy majd legközelebb.:O(( (de akkor kötelezően mindenki lengessen valami hatalmas bazinagy zászlót...:O)))
Hát igen.
Szal most tényleg én is úgy voltam (pedig volt már pár balesetem), hogy itt gyerekek nagy csatt lesz, s mindennek vége. Azóta sem értem, hogyan tudtam kikerülni, s megúszni mind a ketten.
Akkor tuti biztosan azt éreztem, hogy ... kár volt fogat mosni indulás előtt.
Tegnap felmentünk a Mátrába. Le is jöttünk onnan. Motoroztunk 250 km-t, nem volt semmi problem.
1 utcasarokra otthontól megyünk a főúton, előttünk 1 öreg Mazda, s előtte a busz a megállóba. Mazda kihúzódik balra, el akar menni. Meglátja hogy jövünk, vissza az út jobb szélire. Én balra index ki, előzés. Mikor mellé érek, úgy döntött, ő most elindul.
Zsolti bácsi a hosszú villát balra ki, 1-2 cm-re a Mazdától (aki teljes szélességgel bejött az amúgy is keskeny sávba), s szépen le a padkáról. Így éppen elkerültem a csattot, viszont újabb nehézségek adódtak:
- kicsit gázos volt chopperral megtartani a 2 főt + 210 kg-ot hirtelen manővernél, 100 km/h-val
- útpadka: bozót, fa, villanyoszlop, bazi nagy gödrök, tócsák, kiszedett macskakövek, parkoló autó, ... Ezeket kellett kerülgetni, de a manőverezést megnehezítették a tényleg bazi nagy gödrök.
Kb 150 m-re megállunk. Jól vagy? Ja. Moci? Az is.
Mazda szépen elhúz.
Dübi agya forr, fél Mad-max kör a padkán, usgyi utána. Valahogy, nagy nehezen sikerült utólérni...
Motoros rendőrös félreállítás.
- Mi a yóóóó kúúúúrva édes ..........?
Na, a többi már csak részletkérdés.
Szőke asszonypajtás volt kb 5 éves gyerekkel...
Szal üdv mindenkinek: újabb szülinapi dátum: júli 8