Keresés

Részletes keresés

Lord Iffy Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1108
háááááát, nem is tudom...:O))
csak ha már megbeszéltünk valami találkozást... úúgy szeretném már látni azt a csodasárkányt, amelyik tüzet okád...:O)) meg a másik, amelyik földrengést okoz...:O))) meg a......
Előzmény: EarwLine (1106)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1107
na akkor szerintem aug elején mi nyaralunk. (beeebeee, motorral.:O)) szóval második fele jó.
mostanában meg hétvége bármikor, ha előre le van beszélve.
mentek sirokra? én nem kedvelem az ilyen lerészegedős izéket...:O)) persze aki szereti az ilyen kis szőrös rókácskákat...;O))
EarwLine Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1106
Ja bocs!
Iffyke, Dübörgő, Hooshee, sjesz,
Elengednétek szabira, erre a hétre meg a jövő hétre?
Légyszi!:o)
Előzmény: Dübörgő (1101)
EarwLine Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1105
Itt vagyok, itt vagyok :o)
Hát nekem is jobb lenne az augusztus, sőt annál mégjobb lenne vmi augusztus 7vége (mondjuk ilyen péntek-szombat-vasárnap) vagy ennek a kombinációi :o) mostanság júliusban sajnos nincs kedvem (nincs cash), mert ugye, most hétvége Debrecen, utána hét a kocsi, utána hét meg Sirok, utána hét meg augusztus :o)
Tényleg, részetekről Sirok?
Mátrabéli kiruccanást végülis belehet szúrni.
De a vattacukros mókát úgy kéne, hogy mindenki ott legyen!!! :o))))) Szerintem
Hooshee Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1104
Én júli 31-ig vagyok a banknál, addig csak hétvégeken, utána bármikor bármit, csak kicsit előre kéretik szólni. Augusztusban kéne még menni vitorlázni is :)))))

Earw, akár azt is lehet... valószínűleg akril lesz egyébként. Na még gondolkodom a témán, aztán egyeztetünk, ha neked van valami egészen vadító ötleted, hallgatom :)

Dübörgő Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1103
Na jó, ahogy gondoljátok!
Én minden esetre korábban is legurulok 1x-2x, lehet csak 1 napra (max 2), ha akar vki közösen mocizni (autózni), csak nosza!
Persze a Mátrát sem vetem el én sem!
Előzmény: Lord Iffy (1102)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1102
ittvagyok he.:o))
akkor beszéljük meg hogy ki mikor nem nyaral. aki nincs most itt, az telepatikus úton juttassa el a válaszát...;O))
asszongya a Dübi, hogy aug. vége - szept. eleje már késő lesz a bulizáshoz a vattacukros házban, mert akkor egetrengető rosszidő lesz és senki nem ér rá majd. igaz ez?
Előzmény: Dübörgő (1101)
Dübörgő Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1101
Ervinke te el ne merj menni 2 hét szabira! Mi nem engedtünk el!
Most mi lesz? sjesz is nyaral, te is, lffy + hooshee dolgoznak, én meg .......

Menjek megint szabira? Vagy melózzak? Pfúj!

Előzmény: EarwLine (1100)
EarwLine Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1100
Hááááát :o)))))))))))
Előzmény: Lord Iffy (1098)
Dübörgő Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1099
Nem rossz:-)))
Előzmény: Lord Iffy (1098)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1098
óóó, én már ki is néztem Hoosheenak egy jó kis csoppert...:O))
Ezt még ő is vezetheti: :o))
Előzmény: Dübörgő (1097)
Dübörgő Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1097
Earw, hozhatos Hoosheet, hátha nem akar autózni:-)))

Nesztek!

EarwLine Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1096
Dübi, király az 5let, nekem is tettszik. Hát, hogy párral megyek vagy anélkül azt ilyen előre még nemtom megmondani :o(
Hooshee az a gond, hogy nemtom milyen szinek vannak az fóliába :o(
Végül, hogy döntöttél lakkos festékkel lesz fújva vagy akrillal, mert ha akrillal akkor lehetne úgy, hogy kérek mindegyik kékből egy pici mintát oszt hozzánézzük :o)
Előzmény: Dübörgő (1095)
Dübörgő Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1095
Nekem mindegy mikor. Úgyis 7végére gondoltam, de ki is lehet nyújtani, részemről nem gond.
Szal amikor nektek jó, v. kedvetek van.
Előzmény: Lord Iffy (1094)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1094
Dübi ez nagyonjóóóó ötlet. csak vattacukrot ne!!! ok? :O))
de ha lehetne jóelőre lebeszélni, mertugye szabadság miegymás..:O))
Dübörgő Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1093
Természetesen:-)))))))))
Előzmény: Hooshee (1092)
Hooshee Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1092
Earw :(

Dübi: a meghívás a topic kakukktojására is vonatkozik? :))))

EarwLine Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1091
De sajnállak Dübi, bocs, :o( lényeg hogy nem lett semmi :o)))))))

Velem is hasonló történt kb. egy hete.
Megyek Starjánban a külsö sávban, a belsőben meg egy másik céerikszes. Hát éppen egymás mellett haladtunk amikor nekem gyanús lett, hogy nagyon húz a felezővonalra. Érzésem egy pillanat alatt igaz lett, srác index nélkül rámhúzza a kormányt. Earw csikorgó kerekekkel all meg kb. 10 cm-en múlott, a buszmegállóból mindenki engem néz (gondolják: mit csinál ez a száguldozó örült?) Erre én be egybe ismét csikorgó kerekekkel de mostmár utána. Megállítottam a céerikszesek gyöngyét és eligazítást tartottam. Srác gondolkozik ... és mondja: tényleg nem néztem a tükörbe ne haragudj gyere velem a bárba és igyunk meg valamit. Persze nemet mondtam, hisz nem erről szól az egész, csak gondoltam szólok a következő autóstársam kedvéért!
Tegnap meg meglát az autómba és kétkézzel integet ... mert olyan "jó haverok" lettünk :o)))))

Előzmény: Dübörgő (1087)
Dübörgő Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1090
Skacok, Skacnék!
Tegnap a köv. jutott eszembe:
Vala nekünk egy nyaraló Lakitelek Tőserdőn (Kecskemét + 24 km). Holt-Tisza, melegvizű strand, vattacukor, ...
Ottan el lehet férni 4*2 embernek, ill. lehet sűríteni is, v. sátos mittudomén.
Onnan lehet menni sokfele mocival: jobbra, balra, ...
Szal érdekelne titeket egy 7vége ott? Lehet hozni párokat is, de lehet csak szólóban is.
De persze lehet csak 1 nap is, most csak úgy gondolkodom.
Vélemény?
Hooshee Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1089
Hát csaknem, de esetleg prószáljuk ki...

Kék alapra rá a logo, azánt ha üt akkor lehet gondolkodni más színen...

Előzmény: EarwLine (1088)
EarwLine Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1088
Dübi, köszönöm én is :o)))
Iffyke, végülis benne vagyok én egy Mátrai találkába is na persze ha mindenkinek yo :o)
Hooshee, szerintem nem lesznek gondok a szinekkel, csak a kék aggaszt egy picit, mert ugye lesz egy kék a kocsi meg lesz egy kék a logoban a csíkok, aztán, hogy nem é fogja ütni egymást?...
Dübörgő Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1087
Earw nem is sajnáltál még a tanulmányom okán.
30-as szőke picha kontra dübi (mármint az úton:-)))
Dübörgő Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1086
Köszi Earw!
Most jön az a rész, amikor egymást dícsérjük:
Nekem meg Earw mocija tetszett nagyon: jól is néz ki, de király hangja van (lángokat szór, mint a logón:-))), s megy is mint barom.
Nem hiába a Kawa a kedvencem:-)))

(Most csak 6,3-at evett az enyém:-)))

Előzmény: EarwLine (1083)
EarwLine Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1085
Hát azért nem közlekedek olyan "papisan", csakhát ismeritek mindannyian azt az íratlan szabályt, hogy amikor úgy érzed, hogy érzed, akkor lehet igazán nagyot szállni. Hát én most úgy érzem, és mivel biztos, hogy csalnak az érzéseim ezért fosok egy kicsit csak az a baj, hogy nem közben :)
Előzmény: Lord Iffy (1082)
Hooshee Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1084
Earw, tökéletes így is. Az ajtó ugyanaz, a színeket rádbízom, hogy menjen a kocsi kékjéhez, szerintem már a mostani sem rossz, de én marhára nem értek ehhez... a Hooshee fehérje meg a felirat szürkéje nekem bejött, szerintem az nemrossz, de ha van jobb ötleted, te vagy a szakember :)))))

Előzmény: EarwLine (1080)
EarwLine Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1083
Srácok és Iffyke, Dübi motorja tényleg dübörög :o)))
Lord Iffy Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1082
Jaj Earw, nem kell szégyenkezni. Ha velem jössz nem lesz semmi gond. Már visszavettem a lendületből, mióta a múltkor "kiszaladtam" a sóderba.:O))
De felőlem lehet máshol is, hátha Dübi nem akar a Mátrából ismét hazajönni, a rossz emlékek mijatt..:O))
Előzmény: EarwLine (1078)
Dübörgő Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1081
Gyerekek én vasárnap voltam a Mátrában.
Egész jó volt, bár a krétai 2600 m-es magasságok, ...:-)))
Gyöngyösön van egy Manhattan Burger, egész jóóó.

Earw tedd hozzá a stoppie véletlen volt, s 2 fővel:-)))

EarwLine Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1080
Az a helyzet, hogy én holnaptól szabit akarok kérni két hétre, mert péntek hajnalban indulunk Debrecenbe motorostalira, de jövő héten otthon leszek mert festjük az autót (ennek is eljött az ideje végre :o)) Úgyhogy ha úgy jó neked jövő héten felhívlak és megbeszéljük a pontos méreteket bár én 80 cm hosszút mértem, de az egy kombi trabi volt, de szerintem az ajtó uaz. A szineket akartam még megkérdezni, hogy direkt szinek legyenek é. Vagy rámbízod, ami olyan mint a logo vagyis legjobban oylan? A pénzt meg nem kell külön odadnod, megelőlegezem addig :o)
Előzmény: Hooshee (1079)
Hooshee Creative Commons License 2001.07.10 0 0 1079
Earw, nekünk is össze kék valamikor futni, aztán adnék neked pénzet, feltéve hogy vállalod ennek a matrica kérdésnek a lerendezését :)
Előzmény: EarwLine (1078)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!