Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Én a riks 2.3-at használom, most néztem meg és nekem alapból benne van a magyar női és ffi figyelmeztető hang is, bár még soha nem használtam, most ki fogom próbálni.
Itt vannak azok a hangok, amik bemondják magyarul a radar típusát és ami még hozzá tartozik: Hungarian, Male Hungarian, Female Ezeket simán be kell másolni az audio könyvtárba. A Riks féle skinben van egy külön állítási lehetőség a speedcam beállításoknál, hogy ott be lehet állítani, hogy milyen nyelven mondja be, de ahhoz be kell másolni a megfelelő fájlokat. Ha esetleg nem magyar kell, hanem angol, német, lengyel, horvát, román, francia stb. akkor bemásolom neked a linket. :-)))
Csak sajna, bár könyvtárat tudok csinyákolni, file-t belerakni is megy, de ahhoz már sötét vok, mit jelent az, hogy "csak akkor müködik ha risk skint használsz"!!!
Köszi, ezeken mind túlvagyok, a térkép üzemmódban a "berepüléskor" látszanak is a kamerák helyei. Már csak ki kell próbálnom élesben, hogy mennyire "előrelátó" a kicsike. Inkább a hangjára leszek kíváncsi! :o)
Én előbb a letöltést választottam, majd utána futtattam, és konvertáltam a *.txt fájlomat. Bár még nem tumom, hogy ebből hogy fog a gép saját fájlt konvertálni, de idővel arra is rájövök.
köszike ezért is, nekem is ismeretlen volt eddig.... :-(
Kérlek, ha lehet, ezt is oszd meg a MIO C720 fórummal.
Tudod hogy mindenkit érdekelnek az olyan dolgok, amelyekkel komfortossabbá tehetik a drága pénzen megvett, de developer szinten nemigazán támogatott eszközeiket!
Köszönet a sok-sok segítségedért mindenki nevében - talán nem baj.
Ha már betetted alulra a bluetooth gombot, akkor nem fogod észrevenni, ha megjelenik, mert a BT eltakarja. A gomnak akkor kell előjönni, ha:
térkép üzemmódban a bal alsó sarokban lévő "Menü", majd a lenti középső ikon "beállítás" fogaskerék, és utána a "Nyomvonalak kezelése" és utána a "felvétel". Ekkor jelenik meg a kis piso kör (ld: a képen)
A közvetlen link (amit másodiknak írtam) sem működik? Amúgy szerintem bármelyik MioClub-ba tudsz regisztrálni, én pl. C520-ast választva írtam be a C720 szériaszámot (C720 nem volt), és működött. Ráadásul véletlenül a Global és a EEurope klubba is regisztráltam.
Üdv. Én is most jutottam el odáig, hogy a némító gombot feltegyem a MioC720-asomra. Nekem a következőket kellett beállítani, és kicsit átigazítani a gombok helyét, mivel akadályba ütköztem. A MioC720-nak megfelelően így alakult:
mivel ütközik /MioMap/MioMap/DATA.ZIP/mio/480_272/ui/map_layers_480_272.ui -ban a behelyezett hang kapcsolóval, és a lejebb tolt bluetooth kapcsolóval, mivel ott van még egy kapcsoló (a MioC720-ban legalább is) a "nyomvonalak kezelése FELVÉTEL" ezért azt kicsit beljebb kellett tenni így :