a kis lámpával egyszer találkoztam kb 55ezer km körül, menet közben elkezdett villogni, majd égve maradt, leállítás után is égett továbbvolt hogy elaludt majd másnap újra előjött.....(motorteljesítményen füllre semmi változás nem történt)
hívtam a szervizes ismerőst, azt mondta akár egy gyújtáskimaradás is okaozhatja, de ha nincs komolyabb gond elalszik a lámpa több problémamentes ciklus után.
Öntanuló a rendszer vazze!:)
Így is történt,nem kellett szervízbe gurulni :) Lehet a 60ezres nagytakarítás + gyertyacsere orvosolta az átmeneti problémát.
Bár nekem még hál'Isten nem jelentkezett ez a balhé, igaz 20e alatt vagyok(ha nem is sokkal) de az ötlet jó, csak az a kérdés, hogy lesz-e foganatja. Legalább, ha nem is hívják vissza, gariban cseréljék ki valami "izmosabb" cserealkatrészre. Vagy adjanak rá 75% kedvezményt a jobb alkatrész árából legalább :-) Tudom, beleér a kezem...
Volt már valakinek gondja a hűtővíz-tartály csövével? Mert nekem egy apró lyuk volt rajta, és lassan szivárgott a víz belőle, így kemény 8500Ft-ért kicserélték azt a kis gumicsövet... :( De mitől lyukadhatott ki? Anyaghiba? Most nem is ez a gondom, hanem hazafelé menet a műszerfalon kigyulladt a kis motort ábrázoló lámpa, azt hiszem a károsanyag-kibocsátás megnövekedését jelzi. Egyfolytában világított, nem villogott. Rákötötték a kicsikét a szervízben számítógépre, és 1 gombnyomással megoldódott a probléma, kialudt a lámpa. Állítólag valami hardveres probléma volt... Volt már valakinek ilyen gondja(i)?
Más: bal hátsó ködfényzáró bura mennyibe kerülhet?
A hozzászólásod előtt írta tomshowyer, hogy van már fémből is. Nekem anno mikor cseréltem azt mondta a szerelő, hogy van , igen rézből, de nem biztos, hogy sokkal tovább bírja, mint a műanyag. Nem volt még refrencia, legalábbis Ő még nem szerelte rézzel. A másik indok az ára volt. Nekem nem gariba csinálták, és duplája lett volna a műanyagétól. Most, hogy olvastam tomshowyer írását, már bánom, hogy nem fizettem inkább rá. Így fizettem rá lehet! Mindig az olcsó, a drágább. Jó pap is holtig tanul. Amúgy a cserét szerintem sajna nem fogod megúszni. Valameddig elmegy így, de nem sokáig. Ne sokáig halaszd a cserét, mert ott fogsz maradni valahol a Corzácskával. Amúgy nem lehetne összefogni, és írni "valahová", hogy miért nem hívták vissza ezzel a szarvas hibával a C-s Corsákat?
Azt mondta a kereskedő, hogy eredeti.Mások szerint megbízható. A szerelőm most ideiglenesen megspórolta a vételt, mert összehuzatta és így tökéletesen működik, majdnem jobb mint korábban.Persze mondta, hogy cserélni kell, lehet, de most jó.
Nem valószínű, hogy kapsz külön csak műanyag perselyt hozzá. Sajna ilyen gagyi! Ha sikerűl írd meg, mert szerintem sokunkat érdekelne. Amúgy örűlj neki, hogy csak most jött elő a csere, mert nekem már 25 ezernél megtörtént. Egyébként gyárit szereztél ennyi pénzért? Mert akkor jó ár. Üdv.
én is azzal a torx-szal szívtam, amint aláfeküdtem láttam itt gáz lesz (kulcskészletem csak 40ig megy....) mondtam anyukájukat és elvittem egy szerelőhöz.
ő "ingyen lecserélte" mert nála vettem az olajat, meg szűrőt így kb 17ezer volt.
leközelebb jobban felkészülök..., meg ahogy mondta 20 ezrenként illik lecserélni még ha 30ezres is a periódus.
Sziasztok!Nekem úgy 8 hónapja van egy 2000 októberi corsám.Most van benne 68000km.Most jött elő a váltórufazat hibája.Persze a gari már nem jó rá, így zsebből fizethetem a 20000 Ft-ot azúj rudazatra. Nem tud valaki olyan helyet ahol lehet kapni a műanyag perselyeket, hogy ne legyen ilyen iszonyatosan drága.eéőre is köszi. Egyébiránt egy szavam sem lehet a kocsikára, mert teljesen szuper. Csak hát az a udazat ne volna ilyen gagyi.
ja: és végre van benne olyan hegy is amivel a nokia töltőt szét lehet szedni tkp. azért vettem meg, mert már 3db rossz volt otthon(kábel/kontakt hibával)- így fél utángyártott töltő áráért rendbe tudtam hozni szétbarmolás nélkül az eredetiket. mivel nem ipari célra kellett - ennyit megért Ha jól emléxem t5-től t45-ig voltak a torxok
Bristool "márka" a tecsó "barkács bolhapiac" soron volt kaposváron. Én ott vettem... Nem sokkal rosszabb mint a fél évet sem kibíró Bosch bithegy dettó így néz ki. Kb 25x15x5 cm-es kínaiszagú műanyag doboz
Nem tudom de a tecsóban van most egy 600ft-os készlet abban elég sok torx is van... Én is akartam venni, de brutál ára volt az obiban. Mellesleg engem is érdekel :-)) ugyanis 7végén nemigen volt kedvem lázasan barkácsolni :-(
Igen, azt a "fekete kupakot" kell lecsavarni. Arra vigyázz, hogyha az új szűrőhöz kapott gumigyűrüt rakod vissza, nehogy félrecsússzon, mert akkor kinyomja az olajat. Én úgy jártam, hogy a régi gumigyűrüt raktam vissza, mert az új nem passzolt bele. Sok sikert!
tehat vegulis olyan mintha a sajatodat javitanak meg csak nem kell ra annyit varnod. Persze ha "uj"-kent rakjak bele az nem korrekt, meg aztan ha a mobiltelefon manapsag nem fogyoeszkoz lenne akkor akar meg azt is meg lehetne jatszani, hogy miutan a te telefonod belet megcsinlatak akkor azt rakjak vissza