Ennek a topicnak a hangulata viszont régóta megragadott ezt a kedvességet magamra veszem, ha nem nehéz...:O))
tök jó, megtetszett neki az autós kontra motoros téma, amiről mellesleg az első 10 hozzászólás után egy szó sem volt..:-DDD
Tisztelettel köszöntelek a topic lakói nevében, s örömmel fogadunk társunká. UFF!:-))) na te csak ne köszöngess itt a nevemben. nem hatalmaztalak fel. ugyhogy most én...: kedves Schnitt, tisztelettel köszöntelek...8O))
Mindent tudnak rólam??? Hogy hogyan fürödtem tegnap a tóban???? bizony bizony sjesz koma. én ha nem szóltam vagy három embernek hogy mit nézzenek...:O)) sajnálom, de már egyedül nem birtam a sok röhögést, gondoltam ha más is nézi nekem kevesebb jut.;o)
Telenként én még manapság is kijárok üres parkolókba Skodával, azzal az igazi ám!
Homokzsák előre, ...
Ha elakad: 1-es, dúsító rá, kuplung ki, én ki, s lehet tolni:-)))
Én 1 évig gyűrtem.
Meg legelőször is azt vezettem életemben.
Kb -20 fok volt, s jó kis tükörpáncélra fagyott mellékutakon. Azóta imádom a téli vezetést:-)))
Üdv Schnitt!
Tisztelettel köszöntelek a topic lakói nevében, s örömmel fogadunk társunká. UFF!:-)))
Szal örvendek, hogy beléptél sorainkba (hű de ciki skacok, ezeket más is olvassa! Mindent tudnak rólunk!)
Szal ha olvasgattad már, láthatod, nyugodtan offolhatsz. Pl: OFF
(Bassza meg, sötét van! Leoffoltam a lámpát)
Üdv a topicgazdának és minden kedves résztvevőnek. Én íróként új vagyok ezen a fórumon, olvasóként viszont veterán. Ennek a topicnak a hangulata viszont régóta megragadott, így arra jutottam, hogy megpróbálok résztvevővé(vávúvó....) válni. Egyszemélyben vagyok autós kontra motoros, ugyanis négykeréken egy Zakariás nevű papírsárkánnyal riogatom a közlekedőket, (egy majdnem nagykorú trabival, kétütemű, pfuj), kétkeréken pedig egy simsonnal, amíg a kis kedvencem el nem készül ('72-es Pannonia). Ha nem zavar senkit, néha hozzászólok a topichoz, és a lehető legritkábban offolok.
Kicsit nekem is gázos. A szabadonfutó el van kopva picit, de 50 körül van 1, + a javítás, szal jó az úgy.
Csak akkor kerreg egy picit, ha sokáig indítózok. De még hidegbe is pöccre indul, szal mindegy.
Viszont a kuplung bovdenvégem sokadjára megadta magát má megint, az M7-esen levő poroszkálás közben.
(Jó vót ám: 0 nincs, 1-esbe gurul rendesen, ha fékezek lefullad, ha húzom a gázt ...... ez vót a megoldás. Csak nem bírta annyira a léghűtés, de nem lett gond)
Hát, a nudi mondjuk nem az erősségünk.
Asszony utálja a magamutogató majmokat, én meg csak nézni szeretem, de csak a fiatal és szép lányokat, a többi pfuj.
Szal valami konzervatívabb helyekre szoktunk.
(Fürdőszoba, ...)
télleg lehet vinni az ebeket? és örülnek is nekik? :O))
ajaj, a közelünkben volt ugye az a jó kis bányató. milyen jókat fürödtünk benne tavaly ilyenkor.:O((
idén meg körbekeritették mer ugye egy horgásztó nem elég nekik, legyen inkább ebből is.:O(
Hol van különben a Lupa sziget?
7végén mi is mennénk vhova a közelbe pancsolni.
(Most szo-vas Siófok volt, de a 7-es, M7-es tragédia. Oda a 7-esen több 10 km-en át vissza se tértem a saját sávunkba, végig a szembejövő. Csak fárasztó volt 120 km-en át szabálytalankodni. Meg veszélyes. Vissza M7-es: 1-esbe poroszkáltam a 2 sor közt, mert nem volt semmi hely...)