Szia Schnitt! (irhatlak Sicc-nek? ;O))
Az első betü igen egy nagy i, mint iffy. csak nagy, merugye tulajdonnév helyesirás szabályai...(ekkor még tudtam helyesirni..:O))
Nem is láttátok még az original Iffy-t? ejnyebejnye. ügyesek itt kitalálhatják hogy honnan származik, és akkor egyből egy csomó informácijót megint kiadok magamról....:O))
Hűha! Élénkül a forgalom az információs szupersztrádán :-)
Az utolsó (és eddig egyetlen) hozzászólásom előtt a mai napon csak Dübörgő siratta a topicot, azóta meg né'má, majdnem ki is csúsztam az egyszerre lácccó 40-ből.
sjesz:
van esetleg a tegnapi akciódról kép? Ha igen, és nem túl pofátlan kérés, lécci küldd el mailban. Sajnos én nem tudtam, mit kell nézni, és lehet, hogy ha tudtam volna, akkor sem látom (firewall) :-(
Lord Iffy:
Kösz a külön üdvözlést.
A nickedben az Iffy kicsi L betűvel, vagy nagy i-vel kezdődik?
Ránézésre ui tökegyformák: I l (annyit súgok, hogy az első pálcika a nagyi)
Kedves Dübörgőnek, aki 13xx hozzászólás és megannyi levél után végre megtalálta az I betüt! :O)) (a többiek most forduljanak el...:O))
Pótolom a gyüjteményed:
Bár lennék
Bár lennék fogtömés,
Vagy kicsiny, rút kapszli,
Vagy félig fúrt luftballon.
Vagy bármi, csak ne répa.
Ps: továbbra is keresem a deszeretnék krumpli lenni vagymit...
Most itten e a topic-lakók nyilvánossága előtt (meg még ki tudja ugye kicsoda) beismerem bugyutaságomat a tekintetben (és nem másban), hogy mindezidáig hőn szeretett Lord Iffykénk nevét az utóbbi pár 100 hozzászólásban félreírtam.
Első alkalommal félreolvastam, onnét pedig gondolkodtam, milyen "fura" neve van: LFFY.
Ezért i betű hiányomban olykor Liffykének híttam, talán ez hasonlított.
Iffyke: Lehet, hogy ismer... mivel foglalkozik? de hát még nem is mondtam semmit...:O))
ilyen varázsszavakat mormolt...: vf, aszalós, dkeszi környéke, esetleg teherautó, régi kálvin téri találkozó.... több nem jut eszembe. szóval lehet még válogatni is..:O))
1ébknt teherfuvarozás foglalkoztatja.
Ej, de nehéz dolog a ponttyal csókolózni!
Nemcsak mer' a pontynak túl kicsi a szája,
Hanem mer' a ponty az nyálkás, undorító .
Kihányja a belét, aki megpróbálja.
sjesz: :O)) jó nagy éti...
egészen halkan (hallkan? hogy is irják?:O)) tolmácsolom Mr.Iffy kérdését feléd: nem ismer(het) téged? a neved ismerőnek tünt néki, az ábrázatod meg főleg, de nem biztos benne. tolmácsolhatom a help-word-jeit? :O)
Dübi, mit nem mondasz? nemtom miről lenne szó, tudod kiszivta a nap a hajamat a 7végén.;O))