Oppá-oppá!
Valahogy éreztem én, hogy rád számíthatok az ilyenekben! ("Mi van baazeg? Hozzám beszélsz? Nyomok olyan sallert bazzeg, hogy véged lesz, mint a tvín píxnek bazzeg:-)))"
Nekem csak 2 perc van meg, de abból vágtam be részleteket a Windows hangoknak:-)))
(sírni fox gecó, ...)
Előbb nem megy, mint tali? Merre jársz-kelsz pöstön?
Ollan egy hülye pich@ kolleganőm van, hogy feláll a ... szőr a hátamon tőle. Sajnálni! Most!
Husi kartárs (esetleg mások is, csak hát...) nem tudod te sem letölteni innen a Dallasz paródiát? Elvileg fönn van a full, de én napok óta nem tudok az ftp-jükre csatlakozni.
Csekkeld má le lécci, ha arra jársz:-)))
Hooshee:
Nem látom milyen, mert csak egy piros x van a picture helyett. Át tudod dobni mélben? plíííz
Vigyázz a hengerfejtömítésre. Nekem az szokott gyorsan átégni, ha 85-90 felett hajtom.
Iffyke: mi bajod a nickemmel? Mindig átalakítod.
Én sem hívlak Kiffly -nek :-))
Na jó, barkácsolgass csak, ha valami frappánsat találsz ki, lehet, hogy átkeresztelkedem :-))
Az aláírás meg az egyszerűség és a könnyebb kimondhatóság miatt Sch
Dübi: Szerintem akadna rá vevő műszaki nélkül is. Van egy autószerelő ismerősöm, aki eddig az összes kocsiját (volt neki jónéhány) úgy vette, hogy nem volt rajta műszaki, javítanivaló viszont annál több. Megvette, megcsinálta, és levizsgáztatta. Na jó, biztosan kevesebbet lehet kérni érte úgy, de a javítás is pénzbe kerül
Hooshee:
Trabival százzal? 4ütemű, vagy sugárhajtóműves? Esetleg V-powert tankoltál, mint Schumi a sivatag közepén a tankergépből?
akinek nem kell vizsga, mert ergo
- csak a forgalmi miatt
- alkatrésznek
- ismerőse van a vizsgáztatóknál
- kövés a pénze és azthiszi igy olcsóbban kijön....
Nem feltétel, csak ki az a barom, aki megveszi ezt az autót vizsga nélkül?
Jogosan felmerül benne a gyanú, hogy nem menne át a vizsgán...
(Féltengely-repedés, ...)
Nna, mivel én nem 10-re jöttem, úgy döntöttem, megyek. Mára ennyi meló elég. Süttetem egy kicsit a hasamat a nappal (nap is süt, hasam is van, a feltételek adottak :-)))