Dübi: kösz a gyorstalpit, alkalmazni fogom. Úgyis kevés Pannonia kép van ezen a fórumon...
Csak készülne már el. De az még messze van, csak hétvégenként jut rá időm. Budán a panelban nincs rá helyem, a szüleim meg messze laknak ahhoz, hogy minden nap odaruccanjak 1-2 órára.
Sebaj, mire elkészül, talán meglesz a jogsim is az A kategóriára. Nem tudtok Bp-en valami jós ulit, ahol dolgozó embereknek is oktatnak ilyet? Teszemazt délután 5 óra utáni elméleti oktatás, részletfizetés, stb.
Korlátozás nélküli A-ra kell PÁV 23 évesen?
Tudom, hogy a Pannonia 25 lóerő alatt van, ezért mehetne az A korl., de a jövőbe tekintek (esetleg Kawa Z1 :-)), vagy Zündapp KS 750)
Hogy megszaporodtak a hozzászólások? Ennek örülök.
Hogy ne kelljen szegedre menned azért, hogy be tudj linkeskedni (Lyffykénknek ott van tulajdonrésze a cégben), itt van ingyé:
Igyen megy be a kép: (img src=http://www.valami.xxx.jpg)
Igyen linkelődik: (a href=http://www.valami.xxx.jpg)link szövege(/a)
Itt persze nem csak jpg lehet, linkelhetsz htm-et, amit akarsz.
S persze "()" helyett "<>"
Dübi, aki ossza az észt
Z1-et nem láttam most, de gyanítom, az én ZN-em igen hasonlít rá kategóriára. Persze az eredeti állapotában. Most már...
aha. az enyim. :O))
kis hamis szörnyeteg, de imádom.:O))
(ps: egyébként akkor még csak 3 db hozzászólásod volt.:O)))
(ps2: gyorstalpaló= index szeged. html tanfojás)
Iffyke: most látom, mit linkeskedtél be ide. Ez a Te géped?
Ha igen gratula.
Jövő héten én is benyomok egy linket az enyémről, illetve arról, milyen lesz, ha elkészül. Addig meg kell tanulnom linkelni valami gyorstalpalón.
Pálinkás jóreggelt! (na jó, macskafröccsöset az antialkoholisták kedvéért:-)) egyébként én sem iszom pálinkát )
Tegnap este szerencsejátékot hátszottam: dobtam 3 dobókockával, és ami kijött, azt a számú csatornát néztem. Általában ezt művelem, ha lusta vagyok TVműsort venni. Mázlim volt, nem holmi Eugénia meg Hozé Armandó jött ki (Ne vedd magadra Husi), hanem a nagybetűs Spektrum. Egy motorokról szóló doksifilm ment rajta, ahol főleg a japán márkákkal foglalkoztak. Volt Honda, Yamaha, Kawasaki,....
Kawasakiéktól bemutatták a legendás Z1-et.
Szívdobogtató moci. Szerelmes lettem bele :-)))
Igaz, nem mai gép, asszem négyhengeres, négyütemű blokk, 900 ccm. Amikor kiadták, a legyorsabbak közé tartozott (210 km/h max). Stílusát tekintve Naked Bike. Semmi légterelő, csak az ember, a gép meg a szél.
Dübi, ha látsz ilyet az EKA-ban, szólj légyszi, nagyon kívéncsi vagyok, mennyibe kerülhet mostanság egy ilyen.
Iffyke: ha eddig csak egy hozzászólást olvastál tőlem, akkor a hiba a Te készülékedeben van. Ez már legalább a 11. hozzászólásom.:-)
Arról nem is beszélve, hogy sokkal hosszabbakat írok, mint Te.:-))
ja hogy a liqui molly az láncspréééj??!! na azt mondjad akkor. nállam csak olajként szerepel a memoryba.:O)) szóval akkor van láncspréj is belőle... nem kell ám felkapni a vizet, csak kissé vagyok hüje.;O))
Nem kenek olajat a láncra, csak azt javasolja a gépkönyv és kikértem a másik topic véleményét. Utoljára mondom, most Liqui Molly van rajta, de keresek Motult. Da ha az is lejön, jaj neked (naked?).
Holnap átnézlek, lassan lejár a munkaidőm, és rohannom kell.
Milyen mocid is van? Nézegettem a honlapodat, de még a szölőkötözős képedet sem láttam :((
Néha kipróbálom mit bír, ilyenkor 170 a max, de ott már kellemetlen a szél, lévén félidomos tura moci.
Nem vagyok egy versengős tipus, de ha lányok provokálnak, mindig belemegyek, lesz ami lesz alapon. Majdmeglátjuk. Végülis ez egyenes úton teljesítmény/tömeg kérdés. Tömegben jól állok. :) Kár, hogy osztani kell vele.
szeretek nézelődni tux. :O))
Sch is tök rendes volt, mikor ideirt. asszongy a bemutatkozásában hogy majd a hozzászólásaiból kiderül. azt volt neki 1 db. :O)))
nem titkolózok, engem is át lehet nézni...(márha ráérsz..8O)))
tehát akkor olajat kensz a láncra? nekem ez szokatlan. azért vannak a láncspayk. liqui mollyt a Mr.Iffy rak a teherjárgányokba.:O))
Ne aggódj, lesz időd megnézni a láncomat.:O)) mer ugyis mindig elötted mennék, hehe. :O))
1ébként mennyit megy a gépezet?
Te minden új jelentkezőnek átnézed az anyagát, vagy csak engem ért a megtiszteltetés? :))
Amúgy köszönöm a válaszokat, nem kell aggódnod az olaj miatt, Liqui Mollyt (vagy ilyesmit) vettem, de tiszta dzsuva lett a felni, pedig egy napot hagytam állni. Most már lejött ami lekivánkozott, lemostam a felnit és szép tiszta, igaz a megtett kilóméterek alapján kezdenem kellene elölről. Keresek Motult.
U.I.: Azért ha nyikorog a láncod, mögém kerülhetsz...
Liffyke! Hiába találsz oda, ha úgysem ismersz meg minket!:-))))))))))))))))) no megálljcsak. odamegyek és.... majd meglácc.
(egyébként biztos nem voltatok feltünő jelenségek, hogy nem ismertelek meg...:O))
Topi találka? Jövő hétvége? Én akkor nagyon ráérek... mázlitok van. akkor még pont itthon leszünk. :O)) természetesen ha nem valami soviniszta találkozó lesz...:-DDDD
Asszem még nem a köv 7en. Bár telin felhívhatjuk, asszem Hoosheenak megvan a száma.
Jó lenne, ha Ő is ott lenne. Jó arc:-)) jó. akkor felhivja.
rendeljetek jóidőt.
ja tuxi: a "bőrömet" babakrémmel ápolom.:O)) természetesen a második bőrömről van szó, mielött még másra gondolnátok. a láncodat meg brigéciollal mossad (jé, majdnem úgy hijják mint engem...:O)). én jelenleg és eddig mindig, még soha soha mást nem: motul. fehér falkkonos. nem csapkodja le.
kérdezhetsz ám itt is okosakat. mi olyan nagyon okosak vagyunk ilyen téren, hogy már nem is beszélünk ilyenekről. csak atommaghasadás meg evolucijó...stb. :O))
Liffyke! Hiába találsz oda, ha úgysem ismersz meg minket!:-)))))))))))))))))
Topi találka? Jövő hétvége? Én akkor nagyon ráérek...
Viszont nem tom Earw barátunk mikor jön vissza? Asszem még nem a köv 7en. Bár telin felhívhatjuk, asszem Hoosheenak megvan a száma.
Jó lenne, ha Ő is ott lenne. Jó arc:-))
Hooshee kedves!
Ha férfiuralmat akarsz csinálni a topicban... ha nem, akkor lécci ne linkel be többet ftp-en mert kiutálsz innen. :O)) (vagyis nem engem, hanem a firewall-t, ami utánna 30 percig nem enged be...:O((((
jó?
Dübi: nem, elsősorban rám gondoltál. nem ezt akartad mondani? ;O))
én biztos gyönyörü és kellemes munkatárs??? hát nemtudom. megadjam a főnöknőm telefonszámát? :O))))
tux: üdvözlet neked is. majd kitalálok valami jó kis röviditést, bár tux cseles és egyből rövid nevet irt magának. :O)) teccik. nagyon cseles...:O)))
Télleg, a topicapu mikor szerverz topi találkát? (amire majd megpróbálok odatalálni...:O)))
Hát nekem még van kb 3 másik topicom, meg egy fórumom, ahol az egész fórumon ilyen a hangulat, mert a gárda kb 50 főből áll, teljesen családias, ugyanakkor kevés olyan kérdést tudok autós témában amire ne találtam volna ott legalább kiindulási pontot.
De azért az aktivitásomra szerintem nem lehet panasz :))))
Szal tényleg örülök a 2 új kartárs belépésének, tök jó volt olvasni első beírásukat, melyben minket dícsértek:-))))))
Na jó, a topic hangulatát.
Én nem is nagyon írogatok másik topicba, ez olyan jó hangulatú. Az emberek jó fejek, és itt elsősorban magamra gondoltam:-)))))
Sch kollega: találka még csak 1 volt, a nagy közös havi citadellás motoros találka.
De persze tervezünk topiclakós találkát is, remélem mielőbb lesz is. (Én pl holnap Husival randizok, bi-bíí!)
De tux kartársat is üdvözlöm - csak a magam nevében, hadd üdvöljön mindenki egyesével - és örvendek magának! Vigyá a jogsidra, mocira, pláne magadra! Sok itt a hülye közlekedő, akik megnehezítik szegény embörök életét. S szívesen látunk persze közös mocizáson, ami még ugye nem volt, de itt az alkalom!
(Hooshee: köszi, király lesz!:-)))))))))
Liffyke: mijé nem arany? Te biztos gyönyörű vagy és kellemes munkatárs, nem?
Hsh:
Kössz, megkaptam. Jól néz ki! Én a magam részéről (már ha megtartom Zakariást) a következőképpen mázolom (itten vázolom):
Tető: hófehér
oszlopok ablakszint aljáig: fekete
karosszériaelemek (ajtó, sárvédő, motorház/csomagtartó) tűzpiros
Á'lá mini cooper
Hogyan tartsam titokban, ha folpakolod a netre? Vagy ebben a topikban csak ennyien lakunk?
Dörmögő :-)) ez jó!
Milyen találkozóról beszéltek szavakat ti a billentyűzetetekkel? Van ilyen (IRL)?
Elejétől végigolvastam a hozzászólásaitokat. Amikor a végére értem úgy éreztem, mintha megérkeztem volna valamivel a végállomásra, és le kell szállni, mert nincs tovább, de semmi kedvem leszállni. Szóval köszike a kellemes, vigyorgó percekért, mint már többen írták, nagyon jó a hangulata, gondolom Ti is ezért írogattok ide. Ez a 22-es csapdája, amiből nem szabad kiszállni. Azért irogattok ide, mert jó a hangulat és azért jó a hangulat mert ide irogattok.
Magamról mogyoróhéjban: 32 éves vagyok, és néhány napja motorral járok dolgozni, és alig várom, hogy legyen időm közös gurulásra egy jó fej csapattal. Motorom 92-es Yamaha XJ400-as, nagyon elégedett vagyok vele. Jogosítványom néhány napja van, szóval elég kezdő vagyok a témában.
Fogi, aki elérkezett a jelenbe ezért mostantól real time csöpögtetve olvashatja leveleiteket. És ír is.