Keresés

Részletes keresés

Dübörgő Creative Commons License 2001.07.20 0 0 1498
Hol vagytok skacok?
sjesz napok óta?
És Hooshee?
Dübörgő Creative Commons License 2001.07.20 0 0 1497
Szerintem mindenhol van már esti okítás, részletfizetés.
Igen sajna kell a páv, asszem 11500 píz, meg 4 óra szivatás...
Előzmény: Schnitt (1496)
Schnitt Creative Commons License 2001.07.20 0 0 1496
Dübi: kösz a gyorstalpit, alkalmazni fogom. Úgyis kevés Pannonia kép van ezen a fórumon...
Csak készülne már el. De az még messze van, csak hétvégenként jut rá időm. Budán a panelban nincs rá helyem, a szüleim meg messze laknak ahhoz, hogy minden nap odaruccanjak 1-2 órára.
Sebaj, mire elkészül, talán meglesz a jogsim is az A kategóriára. Nem tudtok Bp-en valami jós ulit, ahol dolgozó embereknek is oktatnak ilyet? Teszemazt délután 5 óra utáni elméleti oktatás, részletfizetés, stb.
Korlátozás nélküli A-ra kell PÁV 23 évesen?
Tudom, hogy a Pannonia 25 lóerő alatt van, ezért mehetne az A korl., de a jövőbe tekintek (esetleg Kawa Z1 :-)), vagy Zündapp KS 750)

Sch

Lord Iffy Creative Commons License 2001.07.20 0 0 1495
persze, enyém a zindex. :O))
Előzmény: Dübörgő (1494)
Dübörgő Creative Commons License 2001.07.20 0 0 1494
Na szijjasztok!

Hogy megszaporodtak a hozzászólások? Ennek örülök.

Hogy ne kelljen szegedre menned azért, hogy be tudj linkeskedni (Lyffykénknek ott van tulajdonrésze a cégben), itt van ingyé:
Igyen megy be a kép: (img src=http://www.valami.xxx.jpg)
Igyen linkelődik: (a href=http://www.valami.xxx.jpg)link szövege(/a)
Itt persze nem csak jpg lehet, linkelhetsz htm-et, amit akarsz.
S persze "()" helyett "<>"

Dübi, aki ossza az észt

Z1-et nem láttam most, de gyanítom, az én ZN-em igen hasonlít rá kategóriára. Persze az eredeti állapotában. Most már...

Lord Iffy Creative Commons License 2001.07.20 0 0 1493
aha. az enyim. :O))
kis hamis szörnyeteg, de imádom.:O))
(ps: egyébként akkor még csak 3 db hozzászólásod volt.:O)))
(ps2: gyorstalpaló= index szeged. html tanfojás)
Előzmény: Schnitt (1492)
Schnitt Creative Commons License 2001.07.20 0 0 1492
Iffyke: most látom, mit linkeskedtél be ide. Ez a Te géped?
Ha igen gratula.
Jövő héten én is benyomok egy linket az enyémről, illetve arról, milyen lesz, ha elkészül. Addig meg kell tanulnom linkelni valami gyorstalpalón.

Sch

Schnitt Creative Commons License 2001.07.20 0 0 1491
Pálinkás jóreggelt! (na jó, macskafröccsöset az antialkoholisták kedvéért:-)) egyébként én sem iszom pálinkát )

Tegnap este szerencsejátékot hátszottam: dobtam 3 dobókockával, és ami kijött, azt a számú csatornát néztem. Általában ezt művelem, ha lusta vagyok TVműsort venni. Mázlim volt, nem holmi Eugénia meg Hozé Armandó jött ki (Ne vedd magadra Husi), hanem a nagybetűs Spektrum. Egy motorokról szóló doksifilm ment rajta, ahol főleg a japán márkákkal foglalkoztak. Volt Honda, Yamaha, Kawasaki,....

Kawasakiéktól bemutatták a legendás Z1-et.
Szívdobogtató moci. Szerelmes lettem bele :-)))
Igaz, nem mai gép, asszem négyhengeres, négyütemű blokk, 900 ccm. Amikor kiadták, a legyorsabbak közé tartozott (210 km/h max). Stílusát tekintve Naked Bike. Semmi légterelő, csak az ember, a gép meg a szél.

Dübi, ha látsz ilyet az EKA-ban, szólj légyszi, nagyon kívéncsi vagyok, mennyibe kerülhet mostanság egy ilyen.

Iffyke: ha eddig csak egy hozzászólást olvastál tőlem, akkor a hiba a Te készülékedeben van. Ez már legalább a 11. hozzászólásom.:-)
Arról nem is beszélve, hogy sokkal hosszabbakat írok, mint Te.:-))

Sch, az ismeretlen

Lord Iffy Creative Commons License 2001.07.20 0 0 1490
ja hogy a liqui molly az láncspréééj??!! na azt mondjad akkor. nállam csak olajként szerepel a memoryba.:O)) szóval akkor van láncspréj is belőle... nem kell ám felkapni a vizet, csak kissé vagyok hüje.;O))

katt:

Előzmény: tux (1489)
tux Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1489
Nem kenek olajat a láncra, csak azt javasolja a gépkönyv és kikértem a másik topic véleményét. Utoljára mondom, most Liqui Molly van rajta, de keresek Motult. Da ha az is lejön, jaj neked (naked?).
Holnap átnézlek, lassan lejár a munkaidőm, és rohannom kell.
Milyen mocid is van? Nézegettem a honlapodat, de még a szölőkötözős képedet sem láttam :((
Néha kipróbálom mit bír, ilyenkor 170 a max, de ott már kellemetlen a szél, lévén félidomos tura moci.
Nem vagyok egy versengős tipus, de ha lányok provokálnak, mindig belemegyek, lesz ami lesz alapon. Majdmeglátjuk. Végülis ez egyenes úton teljesítmény/tömeg kérdés. Tömegben jól állok. :) Kár, hogy osztani kell vele.

285/40
Ste?

Előzmény: Lord Iffy (1488)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1488
szeretek nézelődni tux. :O))
Sch is tök rendes volt, mikor ideirt. asszongy a bemutatkozásában hogy majd a hozzászólásaiból kiderül. azt volt neki 1 db. :O)))
nem titkolózok, engem is át lehet nézni...(márha ráérsz..8O)))

tehát akkor olajat kensz a láncra? nekem ez szokatlan. azért vannak a láncspayk. liqui mollyt a Mr.Iffy rak a teherjárgányokba.:O))

Ne aggódj, lesz időd megnézni a láncomat.:O)) mer ugyis mindig elötted mennék, hehe. :O))
1ébként mennyit megy a gépezet?

Előzmény: tux (1487)
tux Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1487
Iffyke!

Te minden új jelentkezőnek átnézed az anyagát, vagy csak engem ért a megtiszteltetés? :))
Amúgy köszönöm a válaszokat, nem kell aggódnod az olaj miatt, Liqui Mollyt (vagy ilyesmit) vettem, de tiszta dzsuva lett a felni, pedig egy napot hagytam állni. Most már lejött ami lekivánkozott, lemostam a felnit és szép tiszta, igaz a megtett kilóméterek alapján kezdenem kellene elölről. Keresek Motult.

U.I.: Azért ha nyikorog a láncod, mögém kerülhetsz...

Előzmény: Lord Iffy (1485)
Dübörgő Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1486
Na, én is fellövöm a hálósipkát, hiszen már 6 órája itt vagyok:-)))
Én nem küldök rózsás csókokat, bár liffyvel van egy titkunk:-)))
Na hali!
Lord Iffy Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1485
tux csak akkor jöhet, ha nem ken 30w50 es olajat a láncára. merakkor én nem megyek mögötte...:O))
Schnitt Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1484
Azt hiszem, mára ennyi elég.
Viszlát holnap

mindenkinek szép álmokat, rózsás csókokat

Sch

Lord Iffy Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1483
Liffyke! Hiába találsz oda, ha úgysem ismersz meg minket!:-)))))))))))))))))
no megálljcsak. odamegyek és.... majd meglácc.
(egyébként biztos nem voltatok feltünő jelenségek, hogy nem ismertelek meg...:O))

Topi találka? Jövő hétvége? Én akkor nagyon ráérek...
mázlitok van. akkor még pont itthon leszünk. :O)) természetesen ha nem valami soviniszta találkozó lesz...:-DDDD

Asszem még nem a köv 7en. Bár telin felhívhatjuk, asszem Hoosheenak megvan a száma.
Jó lenne, ha Ő is ott lenne. Jó arc:-))

jó. akkor felhivja.
rendeljetek jóidőt.

Előzmény: Dübörgő (1480)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1482
na mivel még 27 hozzászólást gyorsan le kell zavarni, hogy kifusson az a fránya ftp, ezért minden szót külön hozzászólásban irok. jó? :O))
Előzmény: Dübörgő (1480)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1481
ja tuxi: a "bőrömet" babakrémmel ápolom.:O)) természetesen a második bőrömről van szó, mielött még másra gondolnátok. a láncodat meg brigéciollal mossad (jé, majdnem úgy hijják mint engem...:O)). én jelenleg és eddig mindig, még soha soha mást nem: motul. fehér falkkonos. nem csapkodja le.

kérdezhetsz ám itt is okosakat. mi olyan nagyon okosak vagyunk ilyen téren, hogy már nem is beszélünk ilyenekről. csak atommaghasadás meg evolucijó...stb. :O))

Dübörgő Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1480
Liffyke! Hiába találsz oda, ha úgysem ismersz meg minket!:-)))))))))))))))))

Topi találka? Jövő hétvége? Én akkor nagyon ráérek...
Viszont nem tom Earw barátunk mikor jön vissza? Asszem még nem a köv 7en. Bár telin felhívhatjuk, asszem Hoosheenak megvan a száma.
Jó lenne, ha Ő is ott lenne. Jó arc:-))

Előzmény: Lord Iffy (1479)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1479
Hooshee kedves!
Ha férfiuralmat akarsz csinálni a topicban... ha nem, akkor lécci ne linkel be többet ftp-en mert kiutálsz innen. :O)) (vagyis nem engem, hanem a firewall-t, ami utánna 30 percig nem enged be...:O((((
jó?

Dübi: nem, elsősorban rám gondoltál. nem ezt akartad mondani? ;O))
én biztos gyönyörü és kellemes munkatárs??? hát nemtudom. megadjam a főnöknőm telefonszámát? :O))))

tux: üdvözlet neked is. majd kitalálok valami jó kis röviditést, bár tux cseles és egyből rövid nevet irt magának. :O)) teccik. nagyon cseles...:O)))

Télleg, a topicapu mikor szerverz topi találkát? (amire majd megpróbálok odatalálni...:O)))

Hooshee Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1478
Hát nekem még van kb 3 másik topicom, meg egy fórumom, ahol az egész fórumon ilyen a hangulat, mert a gárda kb 50 főből áll, teljesen családias, ugyanakkor kevés olyan kérdést tudok autós témában amire ne találtam volna ott legalább kiindulási pontot.

De azért az aktivitásomra szerintem nem lehet panasz :))))

Előzmény: Dübörgő (1477)
Dübörgő Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1477
Vérszagra? Megjött valakinek? Nekem nem!

Szal tényleg örülök a 2 új kartárs belépésének, tök jó volt olvasni első beírásukat, melyben minket dícsértek:-))))))
Na jó, a topic hangulatát.
Én nem is nagyon írogatok másik topicba, ez olyan jó hangulatú. Az emberek jó fejek, és itt elsősorban magamra gondoltam:-)))))

Előzmény: Hooshee (1476)
Hooshee Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1476
Háhá, vérszagra gyűl az éji vad, felfutunk srácok :)))))

Üdv tux, gyere, szaporítsd te is a hozzászólások amúgy sem jelentéktelen számát :)

Iffyke, küldjek neked is valami szépet? na majd meglátom mit tehetek érted :)

Shchnitt, nem sokan látták eddig, de most már nemsokára eljutok ám fényezőhöz is :)

Dübörgő, nincsmit :))))

Dübörgő Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1475
Sch kollega: találka még csak 1 volt, a nagy közös havi citadellás motoros találka.
De persze tervezünk topiclakós találkát is, remélem mielőbb lesz is. (Én pl holnap Husival randizok, bi-bíí!)

De tux kartársat is üdvözlöm - csak a magam nevében, hadd üdvöljön mindenki egyesével - és örvendek magának! Vigyá a jogsidra, mocira, pláne magadra! Sok itt a hülye közlekedő, akik megnehezítik szegény embörök életét. S szívesen látunk persze közös mocizáson, ami még ugye nem volt, de itt az alkalom!

(Hooshee: köszi, király lesz!:-)))))))))

Liffyke: mijé nem arany? Te biztos gyönyörű vagy és kellemes munkatárs, nem?

Schnitt Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1474
Hsh:
Kössz, megkaptam. Jól néz ki! Én a magam részéről (már ha megtartom Zakariást) a következőképpen mázolom (itten vázolom):
Tető: hófehér
oszlopok ablakszint aljáig: fekete
karosszériaelemek (ajtó, sárvédő, motorház/csomagtartó) tűzpiros
Á'lá mini cooper

Hogyan tartsam titokban, ha folpakolod a netre? Vagy ebben a topikban csak ennyien lakunk?

Dörmögő :-)) ez jó!

Milyen találkozóról beszéltek szavakat ti a billentyűzetetekkel? Van ilyen (IRL)?

Üdv

Sch

Előzmény: Hooshee (1471)
tux Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1473
Sziasztok!

Elejétől végigolvastam a hozzászólásaitokat. Amikor a végére értem úgy éreztem, mintha megérkeztem volna valamivel a végállomásra, és le kell szállni, mert nincs tovább, de semmi kedvem leszállni. Szóval köszike a kellemes, vigyorgó percekért, mint már többen írták, nagyon jó a hangulata, gondolom Ti is ezért írogattok ide. Ez a 22-es csapdája, amiből nem szabad kiszállni. Azért irogattok ide, mert jó a hangulat és azért jó a hangulat mert ide irogattok.
Magamról mogyoróhéjban: 32 éves vagyok, és néhány napja motorral járok dolgozni, és alig várom, hogy legyen időm közös gurulásra egy jó fej csapattal. Motorom 92-es Yamaha XJ400-as, nagyon elégedett vagyok vele. Jogosítványom néhány napja van, szóval elég kezdő vagyok a témában.

Fogi, aki elérkezett a jelenbe ezért mostantól real time csöpögtetve olvashatja leveleiteket. És ír is.

Lord Iffy Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1472
persze. én meg semmitse.

Iffy.sértődve.L

Előzmény: Hooshee (1471)
Hooshee Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1471
Válaszmél ment. Nem fejbe, postaládába :))))

Sch, mail ment neked is.

Előzmény: Dübörgő (1469)
Lord Iffy Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1470
hehe. ezt még az ellenségeidnek se kivánd.:O))
(alapszabály: nem mind arany ami fénylik.;O))
Előzmény: Dübörgő (1467)
Dübörgő Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1469
Dobtam a mélt. Vigyá, fejbe ne!
Előzmény: Hooshee (1468)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!