Áááááá neeem. Hallottad Dübit jó arc vagyok :o)))))))))
Én ideges csak akkor szoktam lenni amikor megbeszéljük a haverokkal, hogy mondjuk 10-kor indulunk vhová, aztán vki késik. Szal én sem szeretek várni, és akkor már rám se várjanak. Na ezért idegesít ennyire, hogy megbeszéltük és nem sikerült elintézni és ezért esdeklem bocsánatodért :o))
Bőven nem :)))) Nekem most annyi munkát szakajtottak a nyakamba, hogy nem tudom intézni, úgyhogy semmi gáz :) Valószínű pár napot még a szekrényen fog pihenni ha meglesz azután is :)
Ne haragudj Hooshee, nem tudtam intézni a héten a matricát mer csiszoltam mint állat reggeltől estig, de megnyugodtam, amikor olvastam, hogy még majd most kerül sor a fényezésre. Szal nem vagyok még elkésve?
Hooshee,
Full piros lett. Sajna még nem láttam mert ma 9-re kellett érte menni én meg 7-kor eljöttem Tarjánból, de a telcsibe azt mondták jó lett csak kicsit piros. De nem baj, mennek még rá a feliratok meg minden.
Schnitt,
Én bele sem olvastam a kresszkönyvbe, van egy csomó teszlapom, amit a vizsgán is adnak, na azt szépen kitöltögettem és csatlakozva Dübiékhez 0 hibával mentem át. Komolyan az a lényeg, hogy teszlapokat töltögess. Ha gondolod jövő keddre el tudom neked hozni ami nekem van és tutira átmész!!!
Na, hamar itt vótam. Mocival:-)))
Csak kicsit áztam el, hamar elállt.
A biztonsági őreink is hál' égnek motor-buzik, szal vigyáznak dübire:-)))
Én egy 400-as Ninja-val voltam rutinon (is), hát nem valami fordulékony:-)))))
De 1x beszart, s adtak egy ETZ-t. Hű bammeg, mint a kecske úgy mentem vele. Elsőre nem csíptem. Második nem volt:-))
Üdv furcsa nevű kollega! ha5nx
(Én se rádióztam vmi sokat, mi?)
Hello mindenki!
Hi Sjesz!
Szabin voltál? Rég láttalak.
A fent említett és sokak által csodált robogós képekből küldj egyet nekem is légysziiii!
Én a hülye tűzfal miatt nem látom a belinkelt képeket, a kiváncsiság viszont furdalja az oldalamat, és belső vérzést fogok kapni tőle :-))
Üdv ha5nx!
Neked sem sikerült megfejtened, miről is szól a topic?
Én sem tudom, de jó. Kellemes a társaság, jó a hangulat, és ha kérdés merül fel, valaki mindig tud válaszolni rá. Jelen esetben Te.
Ja, és nincs offtopic hozzászólás, mert autósok és motorosok beszélgetnek, ami lefedi a topic címét teljes mértékben. Akkor van off, ha egy gyalogos szól hozzá :-))
Egy régebbi kérdésem mindenkihez újra:
A motul láncsprajt fújhatom bringaláncra, vagy ahhoz van speciális csak biciklire fújható trutyi?
jóreggelt, jóreggelt!
hiányolt valaki? :O))
nem voltam ám tegnap egyéb ügyek intézéséből kifolyólag....
Sch: ETZ vizsgázni király. :O)) anno az a1-emet egy jóöreg Ts-el játszottam el. húúúú, fantasztikus volt.(akkor már megvolt a 125-ös etz-m!) ha jobbra kellett fordulni, felakadt a gázbovden. Hrrrrrr!!! :O))) Hálistennek a szemem láttára nekiment vele a keritésnek egy fijú, ugyhogy a másik piros ördöggel kellett vizsgáznom.:O))
Egy év múlva a nagy A-t egy 250-el rutinoztam le. azzal nem voltak különösebb gondok, hacsak az hogy alig lehetett berugni.:O)) (elsőre meg is húztak ezért.:O(
akkortájt volt ez a nagy A1-A átértelmezési korszak, ugyhogy a forgalmat már a saját motorommal kellett levezetni. (bros. felüdülés:O)) még jó hogy azzal mentem, különben alám raktak volna egy nagy csopperállatot, amit hálisten más kapott meg..:o)))
szóval etz jó. kezdő motorosnak főleg. 1xüen kezelhető. fordulékony! (én megpróbáltam végigmenni a bros-al az első rutinpályán.:-DDDDD röhej volt.) szerintem a legtöbb helyen még mindig etz-ket nyúznak. szal jó az.:O))