Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Azok a frissítések működnek nálad, amit hivatalosan töltöttél le. Ez az említett Hungary térkép ez nem hivatalos verzió, ezért van zárolva a gépeden. Hogy működjön, ahhoz ki kell cserélni a gépeden levő MioMap egy pár fájlát és onnantól már minden térképet tudsz olvasni. Ha kell, akkor emilben elküldöm neked.
USA, Kanada mapot nem próbáltam, mert nem érint, nem tervezek egyelőre ott vezetést. :-)))
Nálam azok az országoknál van (MRE) jelzés, ami nem a gép memóriájában vannak, hanem a kártyán.
Szasztok!
Janimano
Leszedtem hungary_2007.07_070815 térképet innen és a gyári részén a gépen zárolva van. Ez azért furi, mert korábbi frissítésnél ilyen problems nem merült fel.
Mi a nudli van most ezzel.
+Kérdés:
- mükszik a gépen USA és Kanada map, mit anno átküldtem? Én még nem proszáltam ki.
- egyes ország kiválasztásnál mit jelen /Pl; Dánia (MRE) / e jelzés?
Igen, a beta3-ast használom. Nálad is úgy van, hogy bejön az eredeti "shell" annyi módosítással, hogy a bal alsó ikon a Stopword shell indítóikonja, és azt megnyomva lép át a "vincésített" Stopword shellbe?
Én nagyon szeretném használni az 520-on a Topo Explorer nevű progit, de megakadtam.
Nekem nem hiányolta a mute.exe-t. A beta3-as verziót töltötted le? Az AciveSync-es kapcsolathoz nem tudok hozzászólni, mert én a sima USB-st használom. Azzal látom azt, amit akarok.
ha a két könyvtért egy az egyben bemásolod a miomap könyvtárba, a sys-be beros a megadott két sort és a voice könyvtárba berakod az ftprol letolthető v_tts_nu_eng_us_f2 filet akkor kitudod majd választani
bocsi ezt a filet elfelejtettem felrakni de mindjárt potolom ezer bocsi
Kösz szépen, működik a térképfrissítés :-) Viszont a stopword féle skinnel vannak problémáim. Kezdődik azzal, hogy valami mute.exe-t hiányol. Utána az AciveSync-es kapcsolat se jön létre mindig, ha létrejön, gyakran eldobja... Tehát hősiesen küzdök...
Innen letöltheted: <a href="http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=38&t=20315" target="_blank">http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=38&t=20315</a>
A stopword féle skin az nem a MioMap-hoz van, hanem a PNA-hoz. Én felraktam, használom is. Ezzel a c520-as nem csak navigációra jó, hanem még sok mindenre. Ajánlom neked is, nem bonyolult a felrakása, viszont a PNA-ból majdnem teljes értékű PDA-t csinál!
Lehetne egy olyan kérésem, hogy elküldöd a térképfeloldás menetét mélbe? Direkt ezért vettem a legolcsóbb Kelet-Európás változatot, hogy hátha segítő tulajdonostársak elárulják a feltöltés menetét. (Ma hozta a futár a drágaszágot) Szóval pokers kukac freemail pont hu
Előre is köszönöm. A térképeket már letöltöttem ;-)
amikor nem csak azt mondja fordulj jobra hanem azt hogy fordulj jobbra a xxx utcába.
ezt angolul mondja tehát magyar utcákra nevetséges de játszani jo
Az ftp-rol mind a két könytáratt /TTS/ le kell tölteni a miomap gyokérbe berakni, a sys.txtbe azt a két sort beirni ami az ftp-megtalálható, ezek után a hangoknal ahol andreat vagy mást választasz a tts hangot kell választani.
Nálam a legtöbb vasúti átjáróban jelez, de csak Budapesten kívül. Általában azért vannak bejelölve a vasúti átjárók, mert ott sokat szoktak radarozni a sebességhatár miatt, amit sokan nem szeretnek betartani.
Én is letöltöttem, de nekem nem volt benne. Amúgy én nem használom a Riks féle skint, mert az a gondom vele, hogy ha épp látszik a sebesség határ a képernyőn és jön egy speedcam jelzés, akkor eltünteti a sebességhatár kijelzést és nem hozza vissza. Próbáltam már azt is, hogy a speedcam kijelzést feljebb vittem a programban, de nem javult meg. Addig, míg ez a hiba nem lesz orvosolva, addig nem használom, bár amúgy nagyon jó skin és nagyon tetszik.