A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
Jézus azokért vállal felelősséget, akik Jézust Úrnak mondják és teszik a szolgálatokat. Pl evangélizálás vagy betegek, öregek, árvák látogatása, stb Jézus gyűlöli a bolondokat, azaz EGW és te. A bolond szüzek példázata erről szól, hogy Jézus le fogja lőni a libernyákokat és bolondokat,mivel a kettő ugyanaz a halmaz
A husvét ünnepe előtt pedig, tudván Jézus, hogy eljött az ő órája, hogy átmenjen e világból az Atyához, mivelhogy szerette az övéit e világon, mindvégig szerette őket.
János evangéliuma 13,1
Jézus csak az övéit szereti, téged gyűlöl. A kurvádat is ellen g whiteot.
Na ez a különbség a farizeusok és köztem. Én ugyanis nem akarom "áldozataim" kereszténnyé tenni, én csak elmondok ezt azt, aztán leszarom, mert annak a gyülekezetnek NEM én vok a főpásztora. Aki úgy gondolja, hogy, na az nem engem fog keresni hanem a gyüli pásztorát.
A farizeusok is megkerülték a tengert, csakhogy egy embert zsidóvá tegyenek, ám kétszerte inkább a gyehenna fiává tették magoknál. Ennyit ér a te "evangelizálásod" - is...