Itt a lehetőség, hogy a sok politikai guru megméresse magát !
Mi lesz a szavazás eredménye?
Hány százalék szavazza meg ? (itthonról kik?)
Mennyi ellene és mennyi tartózkodó?
Netalántán elhalasztják?
Megszületett a törvény ami nem igen tér el a magyar alaptörvény preambulumától. Némi hiszti után mindenki elfogadta(drúzok háborogtak). EU csendben maradt. Mi a kérdés?
Szóval ha én a megszűnt problémák, és lezárt kérdések felsorolását kifogásolom a jelentésben, akkor te korrekt ellenérvnek tartod, ha nem ezeket sorolod fel, és úgy teszel, mintha én ezeket említettem volna?
Inkorrektek vagytok, és ebből a pozícióból próbáltok másokat kritizálni. Ezért vált mára teljesen súlytalanná az általad képviselt szadeszos irányvonal.
Nem a jelenlegi kormány sara a sztrájkjog kiüresítése? Nem a jelenlegi kormány sara a rokkantnyugdíjasok tönkretétele? Nem a jelenlegi kormány sara az AB hatásköreinek megcsonkítása? Nem a jelenlegi kormány sara a médiahatóság elfideszesítése? Ne röhögtess így zöld hajnalban, törpincs! :)))
A jelentésnek egy jogilag korrekt esetben már ott el kellett volna hasalnia, hogy többen is hamis hivatkozásokat jeleztek. Ezen hibák törléséig fel kellett volna függeszteni a róla folyó vitát.
Ha ez egy szakdolgozat, és a záróvizsgán kiderül, hogy hamisak a hivatkozások, nyomban hazamehet a vizsgázó egy vastag karóval.
Volt egy választás áprilisban, melyen csak az embereken múlott, hogy ne a FIDESZ nyerjen elsöprő fölénnyel. Az emberek azonban úgy döntöttek, hogy a FIDESZ legyen hazánk legnagyobb pártja az országgyűlésben. Mindezt zsinórban harmadszorra.
Ha valaki azt írja, hogy fizetett futballista, akkor egy pénzért focizó emberről beszélünk te nagyonhülye. Tudom, hogy nehezedre esik a reggeli feles után koncentrálni, de azért próbáld meg!
Unalmas már ez a diktatúrázós duma. Ez lenne a történelem első diktatúrája, ahol az ellenzék az utcán tüntethet, milliárdos tolvajozós plakátkampányt rendezhet, majd szabályos választáson indulhat a kormánnyal szemben.
Az ilyenek, mint te, az igazi diktatúrapártiak. Nem nyugodtok, amíg így vagy úgy, de nem a nektek tetsző kerül hatalomra, vagy a nemtetsző a süllyesztőbe. Nehéz idők lehetnek ezek nektek, elvégre 2022 még messze van, és jelen állás szerint az az év is csak olyan lesz, mint 2018. :)
Ezzel védekezel a tények előtt amikhez nem kell elfogultnak lenni, hogy valaki megértse.
Neked prekoncepciód van azt pedig tényekkel nem is akarod megdönteni.
"Az emberek többségénél a véleményalkotás nem az objektív tények alapján történik, hanem aszerint, hogy milyen érzelmi kötődései vannak valakinek az adott objektív tény illetve egy véleményt hangoztató irányába. Ez a tudathasadásos állapot csak úgy képzelhető el valakinél, hogy az érzelmi kötődései felülírják az objektivitást és a rögződött érzelmet tekinti igazságnak, míg egy dologgal kapcsolatos negatív érzelmeit tekinti hazugságnak. A legtöbb ember esetében ez sajnos így működik ugyanis a gondolkodás tényleg fárasztó dolog, mert ismereteket kell szerezni, majd azokat folyamatosan rendszerezni kell, hogy levonható legyen, a megfelelő következtetés."
A jelentésről van most szó amit magyarok szavazataikkal támogatnak.
Demokráciát csak ott lehet leépíteni ahol nincs ellenállás.
Mindenesetre érdekes, hogy a demokrácia leépítéséről papoltok miközben a manusz kiáll a Parlament elé és kihangosítva ordítja: nincs demokrácia, Orbán hazudik, meg a fene tudja még mit.
Szerintem a baloldal hatalomvesztéséről van szó és nem demokrácia leépítéséről.
Megjegyzem a demokrácia deficit folyamatosan része a magyar történelemnek. Miért lenne most más. Baloldal ugyanúgy megszállta a médiát mint most a mostani párt. Mi változott?
Ott lehet leépíteni a demokráciát ahol ilyen silány ellenzék van mint most Magyarországon. Megjegyzem kezd világjelenség lenni, mivel a bal és liberális oldal nem képes alternatív gondolatokat, programokat adni az embereknek ezzel szemben a PC-vel leüti a véleményszabadságot. Ha vigasztal nálunk sem, az USA-ban sem különbek.
Nem azzal van a baj, hanem hogy oolyasmiket kifogásol Magyarország kapcsán, ami vagy nem a jelenlegi kormány sara, vagy már rég megtárgyaltuk az EU-val, és döntés született az ügyben. Ettől inkorrekt a jelentés.
Minden ilyen vitánál vastagon lejön, hogy az ellenünk ágáló külföldi EP képviselők 90%-nak lövése sincs Magyarországról, csak súgnak nekik valami ütős fasságot a háttérből.
Szerintem fizetett provokátor. Ez az egész cirkusz kizárólag a pénzről szól. Nincsenek itt nagy ideák elrejtve. A csaj most tölti a bankszámláját nyugdíjas éveire.