Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Fájó szívvel, de eladnám a maradék Olympus cuccom.
Omd-e-m1 MkII egy 12-40/2.8 obival. Négy évesek és hibátlanul működnek.
Az obi lencséi sértetlenek (végig szűrő volt rajta), de a tubuson természetesen használati nyomok vannak.
A váz 3 évesen fel lett újítva. Én igazából egy tisztítást és gumi cserét kértem, de kicserélték az összes kapcsolót, a kártya foglalatokat, csatlakozókat is még garanciában.
SN: 8HUA02177 és AC5399945
A kettő együtt mondjuk 300.000.-
Van még egy alig használt 75/1.8 (fekete) SN: 344031532
Megcsaltam (egy mobillal) így elválunk. Szegénykém most új társat keres, korához képest kimondottan jól tartja magát, bár néhány ezer expoval gazdagítottam, főleg timelapse-ezés miatt. Mivel már nem olyan fiatal, korát megszégyenítő áron, 50 e Ft-ért adom. (Megígérem, hogy a megvásárlásra szánt utódját is féláron fogom elkótyavetyélni 3 év múlva :-)
Megcsaltam (egy mobillal) így elválunk. Szegénykém most új társat keres, korához képest kimondottan jól tartja magát, bár néhány ezer expoval gazdagítottam, főleg timelapse-ezés miatt. Mivel már nem olyan fiatal, korát megszégyenítő áron, 50 e Ft-ért adom. (Megígérem, hogy a megvásárlásra szánt utódját is féláron fogom elkótyavetyélni 3 év múlva :-)
Panasonic H-FS 14-140 F3.5-5.6 eladó. Technikai és esztétikai szempontból is hibátlan, 4 éves, keveset használt objektív. Ár: 108.000 Ft. Találkozhatunk Budapesten (III.ker.) és Biatorbágyon. T: 70/2980414
Eladó egy alig használt (2021-es vásárlás), tökéletes állapotban lévő Panasonic Lumix 12-32 mm f3.5-5.6 objektív és két darab Polaroid szűrő (CPL, UV).
Eladóvá vált keveset használt Olympus M.Zuiko ED 12-50mm EZ zoom/makró MFT objektívem. Hibátlan műszaki és kifogástalan esztétikai állapot, "minden mentes", nagyon vigyáztam rá, képek jól tükrözik az állapotát.
Egy igazi all-in-one megoldás:
- 12mm-en elég széles nagyobb terek/tájak/épületek fotózására
- 50mm tele állásban már távolabbi témákra is nagyon jól használható, portréra sem utolsó
- dedikált makró funkciójának köszönhetően makrózni is elég jól lehet vele egyetlen gombnyomásra
- elektronikus belső zoommal a videózás is más szintet képvisel (mechanikus zoom egy mozdulattal szintén elérhető), egy kézzel kényelmesen lehet videózni vele
Időjárásálló kialakításának köszönhetően hasonló adottságokkal rendelkező vázzal zordabb körülmények is használható, bizonyos Olympus vázakkal a dedikált L-FN gombra is ki lehet rakni egy csomó extra funkciót.
Dobozában némi leírással, első-hátsó sapkával.
Ha valaki nem szeret sűrűn objektíveket cserélgetni, ez egy remek választás lehet, tényleg az egyik legjobb megoldás a mindennapokra.
Személyesen elsősorban Budapest 2. kerület Mammut és Budagyöngye környéke, de Budapesten belül valamennyire rugalmas vagyok, gyakran járok Szekszárd/Pécs felé is, illetve csomagküldés is megoldható a vevő költségére, a teljes vételár+postaköltség előre utalása esetén! Bármi kérdés van, mail publikus, telefon: telenor/2hat722öt6!
Kipróbálható, tesztelhető, nem zsákbamacska, vállalok rá próbagaranciát!
Irányára 74 990Ft Alkut normális keretek között meghallgatok.
Eladó ezüst színű Olympus OM-D E-M10 Mark III fényképezőgép 3000 alatti expoval. Teljesen hibátlan, karcmentes állapotban, dobozban minden tartozékával. Sn: BHXA27353
Ár: 79.000 Ft
Eladó fekete színű Olympus 17 mm f1.8 objektív. Teljesen hibátlan, karcmentes állapotban, dobozával. Sn: ABTA50858
A G85-öt szép állapotban dobozában adom (nyakpánt pl. bontatlan), Angliai garral (elvileg itthon is érvényesíthető, de a menü nem tud Magyarul), Januárban volt szenzortisztításon, amit munkalappal tudok igazolni. A képernyőt kezdettől fogva fólia védi,működése hibátlan, és adok mellé egy második tartalék akkut, plusz utángyártott markolatot. A fényképek a konkrét darabot ábrázolják (az objektív nem része az ajánlatnak.)
4k videó, képstabilizátor, elektromágneses zár, teljes elektronikus zár, időjárás álló szigetelés, forgatható LCD, OLED kereső, 6 fizikai +5 virtuális programozható gomb, stb.
Panasonic H-FS 14-140 F3.5-5.6 eladó. Technikai és esztétikai szempontból is hibátlan, 4 éves, keveset használt objektív. Ár: 108.000 Ft. Találkozhatunk Budapesten (III.ker.) és Biatorbágyon. T: 70/2980414