8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
Azért a női VB-hez hasonlóan itt is vannak problémák...
Remélem, hogy az EB-re megoldják a gondokat és például az operatőr egy lövésnél mutatja majd a kaput is, meglehetősen bosszantó hiba, Franciaországban is rendre így volt a nőknél, nem értem, hogy lehet ez...
Most megy az Ízland-Magyarország felkészüléső mérkőzés norvégiából. eleinte gond volt a Sport Tv-nek megoldani a képarányokat, de mostanra sikerült ezt is megoldaniuk. Nézhető a meccs.
Perezt már néhányszor nem engedte el a Veszprém. A többi szerintem viccnek is rossz. Mohácsi még pályája csúcsán sem volt a válogatott meghatározó tagja, de ez igaz Décsi Gabira is.
Félő,h a csapat hatba kerülése irreális cél,minőségi balátlövő nélkül.Ilyés ugyanúgy nem bírja a pszichés terhet,mint a nőknél Mehlmann nem bírta,bár Ilyést legalább védekezésben lehet használni.Ez alapvető hátránya a támadásainknak,a német és a spanyol meg van annyira jó csapat,h Nagy Lacit(Laluskát) kivédekezze.
Nem látom,h fogunk meccsenként 32-35gólt dobni,ami elengedhetetlen a nemzetközi férfimezőnyben a győzelemhez,akármilyen jók is a kapusaink.
Kérdés az idősebb átlővőket(Perez,Bajusz,Décsi,Mohácsi)miért nem reaktiválta Skala az olimpia évében.Grebenár nem fogja a csapatot a hatba vezetni.
A január 22, 23, 24-i trondheimi középdöntő mérkőzések pontos kezdési időpontjait követően alakul majd a közvetítés. Erről itt adok majd tájékoztatást.
Mintha tegnap Marosi Laci azt mondta volna, hogy Ivo Diaz sérült, és ezért nincs a keretben. Fazekasnak úgy tűnik 10 nap pihenő, hát igy nehéz lesz... Persze amikor ezt olvastam még nem volt biztos a 10 nap kihagyás. Lehet hogy Mikler utazik?
Nem tudja valaki megmondani, hogy Ivo Diaz miért nem tagja a jelenlegi keretnek? Fájlalom, mert a tavalyi VB-n támadásban a legkreatívabb emberünk volt.
a két csapatot el kell különíteni. A vbs szereplésünk nagyon jó kis alap h mit kell hoznunk ezen az ebn. Azzal a játékkal és több szerencsével 8ban lehetünk.
Mivel az Eb-n 4 db 4-es csoport van és a csoportokból 3-3 csapat jut a középdöntőbe, így a legjobb 12-be jutás a cél (legjobb 8 nincs), mert a 2x6 csapatos középdöntőbőé egyenesen a legjobb négybe jut a középdöntő csoportok 1-2 helyzetettje
Az Európa-bajnokságról Pekingbe közvetlenül az 1. helyezett jut el. Azonban, ha az EB-n az első hétben azok a csapatok szerepelnek, amelyek a németországi vb-n az első hétben voltak, akkor a legjobb megy az olimpiára.
DE: van még 2 hely, ami olimpiai selejtezőre jogosít. Az egyiket az EB második kapja, a másikat pedig azért kapja Európa, mert ez a kontinens volt a legeredményesebb a vb-n.
Baromi bonyolult, de talán így egyszerűbb: az Eb mezőnyében Norvégia, Svédország, Magyarország, Csehország, Szlovákia nem szerzett még olimpiai selejtezőre jogosító helyet - most csak azokat az országokat említettem, amelynek reális esélye van a 12-be jutásra, ezért nem említem a fehéroroszokat. Nos, ebből a felsorolt 5 országból kellene a magyaroknak kettőt megelőzni, ha olimpiában akarnak reménykedni.