25 éves egyetemista vagyok. Takarítói állást keresek legalább 2016 januárig. Az utolsó félévemet fogom eltölteni az egyetemen, emellett lesz időm heti néhány alkalommal dolgozni is. Takarítási tapasztalattal rendelkezem, megbízható vagyok. Vasalást nem vállalok, főzésben szívesen segítek. Szeretem a gyerekeket és az állatokat, így velük kapcsolatos tevékenységeket is vállalok. Akár már jövőhéten tudnék kezdeni. Az alábbi email címen lehet érdeklődni: sazzka@gmail.com
Kedves Fórumozók! Hétvégi takarítást, rendezvények utáni takarítást vállalunk! Akár Budapesten is, vidékről járnánk! Megbízható, fiatal dolgozni akaró lányok vagyunk!
Kedves Fórumozók!! 26 éves megbízható kis gyermekes anyukaként takarítást vállalok, SZENTENDRE ÉS MARGITHID KÖZÖTT VAGY KÖRNYÉKÉN, JELENLEGIS JÁROK TAKARITANI. Hivjon bizalommal!! Elérhetősegem:0620566-7916. Üdvözlettel :Marika
Kedves Fórumozók! 26 éves megbízható kis gyermekes anyukaként takarítást vállalok, jelenleg is jarok takaritani! Hívjon bizalommal! Elérhetősegem:0620566-7916. Üdvözlettel:Marika.
Kedves felhasználó! Ajánlom önnek a Helpy-t, ahol kényelmesen, online tud foglalni megbizható takarító szolgáltatást az Önnek lemegfelelőbb időpontra. Látogasson el honlapunkra: www.helpy.hu vagy tekintse meg Facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/helpyhun
Kedves felhasználó! Ajánlom önnek a Helpy-t, ahol kényelmesen, online tud foglalni megbizható takarító szolgáltatást az Önnek lemegfelelőbb időpontra. Látogasson el honlapunkra: www.helpy.hu vagy tekintse meg Facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/helpyhun
Takarítást és ezzel kapcsolatos munkát Vállalok családoknál. Megbízható munkámra igényes ,precíz 40 év es Nő vagyok. Nincsenek káros szenvedélyeim,a munkámért felelőseget vállalok. jelenlegi helyeimre több
éve járok. tapasztalataim szerint 1 próba Nap amit akár Önnel,vagy ön nélkül csinálok végig az a Biztos Referencia.
Ha ön is így gondolja? a részletekért Hívjon Bizalommal. ha kölcsönös a bizalom és önöknél dolgozom,személyes adataimat is szívesen meg adom és leinformálható vagyok.
Újpesti lakásomba keresek bejárónőt hétvégenként hosszú távra. Feladat: 66nm lakást kéthetente takarítani és esetleg vasalni is kell.
Takarítás: pókhálózás, portölés, porszívózás, felmosás, viráglocsolás. Vizesblokk teljes körű takarítása, konyha takarítás stb.
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és bérigénnyel az emailuzenete@gmail.com e-mail címen lehet. Esetleges kérdésekre itt a fórumon is szívesen válaszolok.
Csepeli lakásom (51m2) tisztán tartásához keresek segítséget, heti/kétheti gyakorisággal. Feladatok megbeszélés szerint, de alapvetően rendrakásról, portalanításról, felmosásról, vizes helyiségek takarításáról lenne szó, alkalmanként külön díjazással nagyobb takarítás (ablakmosás, stb.)
Ha a fentieket tudná vállalni, kérem jelentkezzen a lszeibert@hotmail.com e-mailcímen, ha lehet árajánlattal együtt.
Csepeli lakásom (51m2) tisztán tartásához keresek segítséget, heti/kétheti gyakorisággal. Feladatok megbeszélés szerint, de alapvetően rendrakásról, portalanításról, felmosásról, vizes helyiségek takarításáról lenne szó, alkalmanként külön díjazással nagyobb takarítás (ablakmosás, stb.)
Ha a fentieket tudná vállalni, kérem jelentkezzen a lszeibert@hotmail.com e-mailcímen, ha lehet árajánlattal együtt.
Egy 25 éves diáklány vagyok. Szívesen vállalok nyárra vagy akár tanév közben is takarítást. Van némi gyakorlatom benne, mert dolgoztam és jelenleg is dolgozom ilyen munkakörben. Ha igény van rá, akkor, akár főzésben vagy gyermekfelügyeletben is szívesen segítek.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, ezen az email címen vagyok elérhető: csillampor151@gmail.com
Segítséget szeretnék kérni,vidékről költöztem Pestre 59 éves, magamra és környezetemre is igényes vagyok. Takarítást szeretnék vállalni de árat nem tudom, hogy lehet kialakítani. Ha tudnátok benne segíteni nagyon meg köszönném.Akár társas vagy családi ház is lehet.Minden esetben órabér, vagy más tarifát is lehet?
Csepeli lakásom (58m2) tisztán tartásához keresek segítséget, heti/kétheti gyakorisággal. Feladatok megbeszélés szerint, de alapvetően rendrakásról, portalanításról, felmosásról, vizes helyiségek takarításáról lenne szó, alkalmanként külön díjazással nagyobb takarítás (ablakmosás, stb.)
Ha a fentieket tudná vállalni, kérem jelentkezzen a david.peter.80@gmail.com e-mailcímen, ha lehet árajánlattal együtt.
Mayeron Anita vagyok. Vállalkozóként munkaerő-kölcsönzéssel és magánházak, nagy vállalatok takarításával foglalkozom.
Lényeges szempontoknak tartom Önökre és üzleti igényeikre koncentrálni.
Örömünkre szolgálna, ha kapcsolatba kívánna lépni velünk! Illetékes munkatársam vagy Én haladéktalanul felvesszük a kapcsolatot Önökkel és kérésére, személyre szabott megoldásokat dolgozunk ki!