Bár sajnos másfél órányi feltöltés után lehalt a szerver, de 300 valahány képet azért csak sikerült feltöltenem a tegnapi meccsről. Nem válogattam, így ki-ki kedvére lementheti magának azt, amelyikre szüksége van.
Este felteszem a maradék kétszázat :) és ha jól viselkedtek, akkor az előző meccseket is - már ha van rá igény.
http://monarchsvscowboys.vorita.fotoalbum.hu/
A kérdés, hogy akik jelezték, hogy szeretnék megkapni a képeket, így is kérik-e, vagy semnem...?
Jó kis "szülinapi ajcsi" volt szombatra a meccsetek, köszönöm és gratula a játékhoz.
Hát nem is tudom. Én vinném a Valériát, de tud ez pl. interception-t dobni? Mer ha nem, akkor kell a kutyának. A Veréb Zsót az jó, olyanom volt. Gyárilag rajta van a "Básszomázányátokat" csengőhang.
Egyébként a Lamin is jó készülék, de azt a gyártó csak fekete előlappal szállítja.
Misike, mi ez a malíciózus kezdés? Miért örülne ennek bárki is? Ha meg van ilyen, akkor szólj, küldöm rá a srácokat a kutyákkal. Ne bomolj már... Sajnálom a sérülésed, gyógyulj, visszatérünk mi még, és megmutatjuk, hogy nem szabad temetni a harmincasok klubját :)
Talán sokak örömére - részleges bokaszalag szakadást szenvedtem, ami azt jelenti, hogy csak a zagreb-i meccs után tudok újra edzeni. Ezen a héten pihentetni kell+kezelés, a jövő héten már lelátogatok a pályára, utána pedig a nagy hajrá. Addig is b.....-tok oda Pozsonyban és javítsunk a mérlegen.