A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Megválnék kiváló állapotban lévő BC1-es fényképezőgépemtől a hozzá tartozó 1.8/50mm-es objektívtől és egy 2.8/135mm obitól, tokkal, táskával együtt. Ajánlatokat a mick_pda (kukac) yahoo.com címre várok.
Sziasztok! Ma került hozzám 2 objektív, nekem nincs rájuk szükségem, csak azt szeretném megkérdezni, hogy kb mennyiért lehetne eladni őket. Egy Revuenon 55mm 1,4 es, M42 patika állapotban. És egy Olympus OM-SYSTEM G.Zuiko Auto-S 50mm 1:1,4 kívül kicsit kopottas, de a lencséi hibátlanok.
A Revuenon árát én olyan 25re tippelem itthon, de az olympusrol fogalmam sincs.
Pentax MZ-7 + SMC Pentax-FA 35-80mm F4-5.6 Megkímélt, szinte újszerű állapotú váz, nyakpánttal, vázsapkával, magyar nyelvű használati útmutatójával és a fenti objektívvel: 11e Ft
Keresek Auto Revuenon 55/1,4 M42-es hibás, használhatatlan objektívet alkatrésznek. Nem baj ha törött, sérült, optikailah hibás. A belsejében van egy rugó ami a blendéket mozgatja, arra lenne szükségem.
Jó kérdés, évente hány tekercs filmben gondolkodsz?
Ha 10-30 között, arra egy Praktica PLC is megteszi, némelyikkel van mechanikus hiba, de ritka. Viszont van belső fénymérés, gyors vakuszinkron, elfogadható méret és súly. Zeniteket, még TTL-t se ajánlanék, mert záridőben szűk a kínálata és nehéz. Chinon CM-3, CE-3 a következő opció, a CE-3 már elektronikus záridő automata, a CM-3 manuális, de SBC fénymérővel, jó mechanika és winder opció. Aztán a Chinonknál öregebb Pentax Spotmaticok, vagy régebbi, m 42-es Yashica jöhet még szóba. Ezek ritkábbak, Chinon is még elérhető áron van ( 10-15 ezer ), Praktica szép 7-12, Aztán jönnek az obik ))
Próbálok utánaolvosni a dolognak, de hátha itt gyakorlatiasabb választ kapok,
Keresek filmes m42-es gépet, ami mai szemmel is kényelmesen használható, abszolut hobbi célra, nem kell hogy értékes legyen, lehetőleg túl nagy se, a kérdésem az, mi lehet az a típus, ami megfelelhet ennek.
A speciális hátsó lencsetag miatt a hátsó sapka elengedhetetlen tartozék. Egyébként szerintem az ezüst színű változat semmivel sem jobb a későbbi feketénél.