Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
A "képes hangulatjelentés" című topikból legyetek szívesek törölni 2968 és 2969-es hozzászólást.
köszönöm
ui: ha csak a képet akartam elküldeni, hiányolta a szöveget. Amikor szövegnek tettem egy pontot, akkor meg csak a pontot töltötte föl kép nélkül. Aztán egyszer az is gond volt, hogy a kép nagy. A kbyte pedig fele akkora mint a megengedett. Mostakkor mitcsináljak?:) pixelben is számít a méret?
Hogy a francba kell erre a flancos indára képet feltölteni szöveg nélkül?
Tudom, hogy az egész eü fórumra vonatkozik, valamint azzal is tisztában vagyok, hogy nem a pikkelysömörös topicohz volt köze. 8 hónapja történt, nem spammelni akarok újfent, mint ahogy a 10 év alatt írt több, mint 10 ezer hozzászólásom sem erről szólt. Volt közülük kb. 10 db spam, igen, a bünti meg is volt érte, nem lehetne továbblépni és fullra módosítani a read only jogaimat?
Üdv, meglepetésemre a "Pikkelysömör gyógyítása" (SOS Fórumcsoport » Egészségügyi fórumok » Bőrgyógyászat( topicba nincs jogom írni... Holott hónapok óta nem is szóltam hozzá. Megnézné vmelyik illetékes? Thx.
Időközben megtudtam, hogy február 10.-én lettem kitiltva az eü-s topicokból, de nem lehet ezt most már feloldani?
Köszönöm szépen a gyors intézkedést! Ha nem ütközik szabályba, szeretném még töröltetni a 24620. sz. hozzászólást is, amely az én egyik inkriminált hozzászólásomra reagál, mert az ebben foglaltak is kellemetlenül érinthetik a hozzátartozómat.
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9173592 helyről kérlek töröljétek a 4108, 4121, 4125, 4129, 4135, 4140, 4152 hozzászólásomat kérlek töröljétek, mivel kezdtek a megszólalásaim átcsúszni a személyeskedésbe (???).
Rendben, köszönöm, megértettem. Sajnos mailcímekkel és nevekkel való visszaélés történt és kicsit felkorbácsolódtak az indulatok. Ha nem az írja a mailt mint aki feladóként szerepel, akkor alighanem érthető hogy a címzett nem vágja ki a szemetesbe. Teljesen megértem hogy az Index nem akar ebbe a meccsbe beszállni, igyyekszünk nem itt lerendezni.
Az már semmilyet. Bemásoltam a topikba egy moderátori állásfoglalást. Az iwiwes és mailes üzengetés az iwiwre és a mailekre tartozik. Ha belebonyolódtok a ki írta a mailt, ki kicsoda dolgokba ott a topikban, akkor előbb-utóbb megint csak a baj lesz. Az ismeretlen maileket nem érdemes olvasgatni, hanem kivágni a szemetesbe és blokkolni a feladót.