Honnan tudnád beszerezni? Nekem tavaly volt. Több társával együtt Lengyelországból hozattam, sajnos ő nem maradt meg, pedig talán őt szerettem volna a legjobban.
Nálam fehér mellett a Piilu van
Úgy látom te fehéret szeretnél mellé. Az én fehér kedvencem ő (sajnos a nevét nem tudom)
A kép nem igazán adja vissza a szépségét. A széle végig hullámos, ami még egy plusz bájt ad neki.
Kaptam e-mailt Fráter úrtól, hogy ápr. 12-ig, akciósan lehet rendelni a szabadgyökerű kordes rózsákat. Szerintetek így még érdemes tavasszal? (az állapotukra gondolok)
Megjelent az első bimbóm a Baron Girod de I'Ain rózsámon. Nagyon kíváncsi vagyok az idei virágzásra. Tavaly vettem, nagyon piciként, épphogy megmutatta magát. Idén rendeltem végre Márk rózsákat, húsvét előtt jöttek meg, most fejeztem be az ültetésüket. Mivel nem volt időm, kettőt csak letettem, ma kerültek végleges helyükre. Árpád-házi Szent Erzsébetet, Árpád-házi Szent Kingát, Indirát, Gül Babát és Tokaji Ferenc emlékét rendeltem. Sokáig tipródtam rajtuk, remélem jól választottam. Most van végre Márk rózsám is az angolok, teák, futók, floribundák és történelmiek mellett. Ezzel meg is telt a kert, sajnos nem fér több. Pedig nagyon szerettem volna még rózsafát, és egy szomorú rózsát, csak nem tudom hova tenni őket. Bár rózsafának még az évelők között szorítok talán helyet.
Mi a hibaja? A feher rozsak kb egyforman neznek ki. A fotokon. A bokor egeszerol ritkan van foto, pedig azert az osszkepbe beletartozna. Az illat nagyon vonzo, koszonom a tippet.
A fehér rózsák közül - pont az illata miatt - nálam a befutó a Jeanne Moreau. Ha csak egyetlen lehetőségem lenne a választásra a hibái mellett is őt választanám.