Köszönöm szépen Neked is és mindenki másnak. Úgy tűnik, hogy megoldódott, mert a gyerek a "kötelező" szálláson lesz, mi pedig kaptunk egy csekket, amivel rendben is van a miénk is.
Hadd fényezzem a kecskeméti utazásunk, a fiam megy az országos Zrínyi döntőre /matek/ és miután már szünet van, így mi is "ismerjük meg szép hazánkat" akciót indítunk:-)))
Nem tudsz ajánlani valami nem 5 csillagos szállodát Kecskeméten? Április 7-9 között lenne szükségünk /2 felnőtt+2 gyerek/. Ha van valami ötleted, akár e-mailben is megköszönném.
Na, ezt már szeretem. Zsizsegnek a topikosok :)
Találkozó: király
ötlet: technika háza?
Rali kap sört a tippjéjért :)
Hoppá67 is kap6, mert az ő tippje a következő áldozatom. Vumenke meg főleg.
Akkó péntek az tuti?
Ui: Rali, én a vonatosra nem megyek. (asszem vissza illett jelezni)
az arpad (csaszar) tenyleg bezart. az adria ugyan kicsi de nem budos: frissen mazolva, meg minden ami kell, es van ott egy nagyobbacska asztal, szerintem elferunk.
es mikor lenne a tali? mert hetkoznapra lehet talalni helyeket, amik jok, csak hetvegen tele vannak...
ui: rali, nem is rossz otlet felterkepezni a kecskemeti kocsmakat, de sajnos meg nem csinaltam meg :-( igyekszem potolni...
Hát, ez baj. Nincs több ötletem. A kecskeméti lebujok térképét a múltkor feltette talán Vadkacsa vmelyik topicba. Onnan válogathatunk.
Vagy kérdezzük meg a többieket:)